|
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (804. sayfa)
-
-
Arkadaşlar televizyon kurulumunda servis görevlilerinin ve benim dikkat etmem gereken durumları paylaşabilirmisiniz? -
Arkadaşlar merhaba, iyi geceler. Bir iki ay kadar önce 65C755GTV modelinden aldım. Ufak bir sorunum var. Sizlere danışmak istedim. Tv'nin kendi uygulamaları netflix, Amazon, blutv üzerinden izlediğinizde ses kayması yok. Hdmi ile takılmış box'tan izlediğinizde ses kayması yok. YouTube gibi uygulamalarda ses kayması yok. Ancak doğrudan uydu girişine bağlı olarak tv yayını izlediğimde kanal geçişleri sonrası ses ve görüntü senkronunda kayma olduğunu gördüm. Bazı kanallarda çok az, milisaniyelik, bazı kanallarda ise 1 saniyeye kadar çıkıyor. İşin enteresan kısmı bazı kanallarda bu sorun yok. Başka bir enteresanlık ise bugün yok dediğim kanalda yarın olabiliyor. Şöyle bir durum daha var ki Android tv ana ekranından doğrudan tv uygulamasına girdiğimde kanalda senkron sorunu yokken uygulamadan çıkmadan kanal geçişi yapıp aynı kanala döndüğümde senkron sorunu başlayabiliyor.
Diyeceksiniz ki uydudan kaynaklı görünüyor. Aynı uydu kablosunu eski tv'me taktığımda ne kanal geçişlerinde ne başka bir yerde bu senkron sorununu yaşamıyorum.
Bunun haricinde ne box, ne uygulama, ne iptv'de senkron sorunu olmuyor. Sorun tv uydu alıcısı mı?
-
Öncelikle Tv niz hayırlı olsun.
Tv nizin yazılımını yükseltmiş miydiniz ? En son cikan yazılımı v420.
Bi kontrol edin. -
Selam
EnALyoutubeTCL 65C855 + KabloTV+Conax Modul Kullanımı ve Ses Geçikmesi Sorunuhttps://www.youtube.com/watch?si=MY8Ne8GDLJ7YdTxl&v=fNXx6saQeFY&feature=youtu.be -
Herkese merhaba televizyonu yeni aldım keşfetmeye çalışıyorum 65c 655. Oturum açma ile alakalı şöyle bir problemim var televizyon fişten çektiğimde ya da basılı tutup kapattığımda açıldığında tekrar oturum açmamı istiyor her defasında oturum açmak da zaman alıyor. Oturumun sürekli açık kalması için yapılabilecek bir ayar var mı? Her defasinda goggle tv kur yapiyorum, ama daha once yüklediklerim duruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 4 Ocak 2025; 10:38:43 > -
Teşekkür ederim. 11. Ayın başında güncelleme yaptım. Şimdi tekrar kontrol ettiğimde "sürümünüz güncel" diyor.
-
Evet, sorun benzer görünüyor. Benimkinde böyle bekleme süresi yok ama doğrudan senkron sorunu oluyor. Geçici çözümü de benzer aslında.
-
V420 ve tuşa basili tutup kapatip acınca şimdilik fatal bir sorun yok gibi, hanimin dedigine gore genede agiz hareketleri ile seste cok cok minorde olsa tutarszlik var diyor
-
Hocam Tcl Tv ler ile ilgili merak ettiğiniz veya karşılaştığınız sorunlar için Telegramdaki Tcl Türkiye sayfasına bekleriz, orada tecrübeli arkadaşlar bir cok konuda yardimci oluyorlar.
Bekleriz... -
Telegram linkini paylaşır misiniz
-
-
Ben alalı 3 ay oldu sanırsam o ara mediamarkta gece indirimi olmuştu
-
Büyük ihtimal çanak ucundaki elenbi ile alakalıda olabilir onlarıda güncel modelle değişim yapabilirsiniz disecq ve elenbi bunlarda yüksek yayın çekmek için 4k cihazlara uyum sağlamayabilir
-
Hocam bendeki direkt kablo tv den geliyor yayin.
tv nin uydu yayin programi ile alakasi olabilir.
farkli bir apk ile denense cozulur mu? Farkli bir apk varmidir acaba?
-
https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/901120-937539/tcl-43p735_philips-43pus8309/
Arkadaşlar anneme TV almam lazım şu iki model arasında kaldım hangisi daha mantıklı sizce -
Ben şahsen ikisini de almam. 43 ince o paralar verilmez. Anneniz eminim büyük ekrandan daha çok zevk alır.
-
Slmlar arkadaşlar kafama takıldı şimdiye kadar çok önemsemedim ama tcl TV lerde Netflix te atmos desteği yokmu?
Amazon prime da var, Disney denemedim haricî filmlerde var hatta
Xbox tan Netflix açınca da atmos yazısı çıkıyor ama Kendi içinde açılmıyor , Netflix uygulama guncelledim 4.5 farklı versiyonu ama yine olmadı,
TV 715q led serisi
Yeni serilerde de aynımı acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanTEAC -- 5 Ocak 2025; 0:33:19 > -
Türkçe dublajlarda genelde yok. Orijinal dilinde deneyin
-
Filmi açmadan üstte Dolby vision yazıyor atmos yazmiyor, ingilizce denedim şimdi yine olmadı,
Xbox ta Türkçe dublaj da açsam oluyor, Netflix te sıkıntı var bence yada earc olayı mı bilemedim walla,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X