Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (804. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: frekans76 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.125
Cevap
427
Favori
866.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rakamlı alışınca +- tuhaf geldi. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar televizyon kurulumunda servis görevlilerinin ve benim dikkat etmem gereken durumları paylaşabilirmisiniz?
  • Arkadaşlar merhaba, iyi geceler. Bir iki ay kadar önce 65C755GTV modelinden aldım. Ufak bir sorunum var. Sizlere danışmak istedim. Tv'nin kendi uygulamaları netflix, Amazon, blutv üzerinden izlediğinizde ses kayması yok. Hdmi ile takılmış box'tan izlediğinizde ses kayması yok. YouTube gibi uygulamalarda ses kayması yok. Ancak doğrudan uydu girişine bağlı olarak tv yayını izlediğimde kanal geçişleri sonrası ses ve görüntü senkronunda kayma olduğunu gördüm. Bazı kanallarda çok az, milisaniyelik, bazı kanallarda ise 1 saniyeye kadar çıkıyor. İşin enteresan kısmı bazı kanallarda bu sorun yok. Başka bir enteresanlık ise bugün yok dediğim kanalda yarın olabiliyor. Şöyle bir durum daha var ki Android tv ana ekranından doğrudan tv uygulamasına girdiğimde kanalda senkron sorunu yokken uygulamadan çıkmadan kanal geçişi yapıp aynı kanala döndüğümde senkron sorunu başlayabiliyor.

Diyeceksiniz ki uydudan kaynaklı görünüyor. Aynı uydu kablosunu eski tv'me taktığımda ne kanal geçişlerinde ne başka bir yerde bu senkron sorununu yaşamıyorum.

Bunun haricinde ne box, ne uygulama, ne iptv'de senkron sorunu olmuyor. Sorun tv uydu alıcısı mı?

• lazybones L kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Tv niz hayırlı olsun.
    Tv nizin yazılımını yükseltmiş miydiniz ? En son cikan yazılımı v420.
    Bi kontrol edin.

Selam

EnALyoutube
    TCL 65C855 + KabloTV+Conax Modul Kullanımı ve Ses Geçikmesi Sorunu
    https://www.youtube.com/watch?si=MY8Ne8GDLJ7YdTxl&v=fNXx6saQeFY&feature=youtu.be
  • Herkese merhaba televizyonu yeni aldım keşfetmeye çalışıyorum 65c 655. Oturum açma ile alakalı şöyle bir problemim var televizyon fişten çektiğimde ya da basılı tutup kapattığımda açıldığında tekrar oturum açmamı istiyor her defasında oturum açmak da zaman alıyor. Oturumun sürekli açık kalması için yapılabilecek bir ayar var mı? Her defasinda goggle tv kur yapiyorum, ama daha once yüklediklerim duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 4 Ocak 2025; 10:38:43 >
  • frekans76 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. 11. Ayın başında güncelleme yaptım. Şimdi tekrar kontrol ettiğimde "sürümünüz güncel" diyor.

• ender E kullanıcısına yanıt

Evet, sorun benzer görünüyor. Benimkinde böyle bekleme süresi yok ama doğrudan senkron sorunu oluyor. Geçici çözümü de benzer aslında.

V420 ve tuşa basili tutup kapatip acınca şimdilik fatal bir sorun yok gibi, hanimin dedigine gore genede agiz hareketleri ile seste cok cok minorde olsa tutarszlik var diyor

Hocam Tcl Tv ler ile ilgili merak ettiğiniz veya karşılaştığınız sorunlar için Telegramdaki Tcl Türkiye sayfasına bekleriz, orada tecrübeli arkadaşlar bir cok konuda yardimci oluyorlar.
    Bekleriz...
  • frekans76 kullanıcısına yanıt

Telegram linkini paylaşır misiniz

• salsakingss S kullanıcısına yanıt
    telegram
    Tcl Türkiye
    https://t.me/tcltvturk
  • Dark_Passenger47 kullanıcısına yanıt

Ben alalı 3 ay oldu sanırsam o ara mediamarkta gece indirimi olmuştu

Büyük ihtimal çanak ucundaki elenbi ile alakalıda olabilir onlarıda güncel modelle değişim yapabilirsiniz disecq ve elenbi bunlarda yüksek yayın çekmek için 4k cihazlara uyum sağlamayabilir

• MrChame kullanıcısına yanıt

Hocam bendeki direkt kablo tv den geliyor yayin.

tv nin uydu yayin programi ile alakasi olabilir.

farkli bir apk ile denense cozulur mu? Farkli bir apk varmidir acaba?

• https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/901120-937539/tcl-43p735_philips-43pus8309/

Arkadaşlar anneme TV almam lazım şu iki model arasında kaldım hangisi daha mantıklı sizce
  • ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt

Ben şahsen ikisini de almam. 43 ince o paralar verilmez. Anneniz eminim büyük ekrandan daha çok zevk alır.

app.hb.biz
    Hepsiburada TR - Google Play
    https://app.hb.biz/QzsxSRGTi5LG
  • Slmlar arkadaşlar kafama takıldı şimdiye kadar çok önemsemedim ama tcl TV lerde Netflix te atmos desteği yokmu?

Amazon prime da var, Disney denemedim haricî filmlerde var hatta

Xbox tan Netflix açınca da atmos yazısı çıkıyor ama Kendi içinde açılmıyor , Netflix uygulama guncelledim 4.5 farklı versiyonu ama yine olmadı,

TV 715q led serisi

Yeni serilerde de aynımı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanTEAC -- 5 Ocak 2025; 0:33:19 >
  • serkanTEAC S kullanıcısına yanıt

Türkçe dublajlarda genelde yok. Orijinal dilinde deneyin

• escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Filmi açmadan üstte Dolby vision yazıyor atmos yazmiyor, ingilizce denedim şimdi yine olmadı,
    Xbox ta Türkçe dublaj da açsam oluyor, Netflix te sıkıntı var bence yada earc olayı mı bilemedim walla,
  • 
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.