Dün karanlıkta açtım calisirken dikkatli bakinca eğilip altına zeminde küçük bir alana ışık veriyor gördüm kapatınca kapanıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Dün karanlıkta açtım calisirken dikkatli bakinca eğilip altına zeminde küçük bir alana ışık veriyor gördüm kapatınca kapanıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Hawk -- 5 Kasım 2022; 11:39:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepa filtre yerinde mi kontrol ettiniz mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayjay_83 -- 5 Kasım 2022; 15:13:40 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tek mantıklı açıklaması hepa filtreden kaçak olması gibi duruyor. Yerinizde olsam içindeki filtreyi söküp yerine iyi oturuyormu, üzerinde yırtık veya deforme var mı diye bakardım. Siz bilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kullananlar memnun mudur tavsiye eder misiniz? 5.200 lira civarında şu anda.. galiba bu fiyata alınabilecek tek toz torbalı olan robot süpürge kendisi |