< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firefighter06 -- 25 Ekim 2022; 19:16:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava) (10. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Uygulamadaki hali basinclandirma ne işe yarıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu haritalamada odalara ayırmayı kendisi mi çıkardı? Nasıl yaptınız bizde haritay genel çıkarıyor ama odalara bölemedim bir türlü....
-
-
Eski haritayı sil sonra cihazi koyduğunuz odanın kapısını kapatıp süpürme işlemi bitince istasyona dönecek ondan sonra ilk oda renklenip haritasi kaydedilince diğer odaların kapısını açın ondan sonra kendi hallediyor
-
Bu işte bir iş var bence, trendyol satmaya başlayınca nethouse fiyatı 9bin e çıkarmış, nethouse 5.500e satarken trendyol 8-9bine satıyordu. Herhalde nethouse da trendyolun ilginç...
-
Halı üzerine geldiğini anladığında otomatik çekiş gücünü artırıp bu sayede daha iyi temizlik yapmasını sağlıyor
Trendyol bazı mağazaların ürünlerini anlaşmaya bağlı olarak kendisi satabiliyor. Her iki cihazda nethoustan temin ediliyordur %99.
Ürün bugün geldi ancak bir türlü kuramadım 2.4 GHz ağ kullanılır hatası veriyor wifi ye bağlanamıyor
Wifi ağınız 5ghz ise görmez, 2.4ghz ile çalışır.
-
Bende wifi'dan bağlanamadım. Uygulamadan cihazın altında ki QR kodu okutarak sıkıntısız bağlanabildim.
-
sıfırlayıp tekrar deneyin isterseniz, evde varsa başka bir cihazdan da deneyebilirsiniz.
-
Cep telefonundan internet paylaştırıp bi deneyin bakalım cihazda mı sıkıntı var modemde mi?
Çok internet yiyecek bir şey değil zaten, test için cepten paylaşabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler 2 saat uğraştıktan sonra buldum sorunu meğer wifi şifresini yanlış giriyormuşum :)
çözebilmenize sevindim hocam :)
-
ecovacs ozmo 950 kullanıcısıydım. sürekli toz haznesini boşaltmaktan gına gelmişti iyi oldu bu. Kaptım bi tane
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X