Şimdi Ara

TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
12
Favori
43.381
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ilk robot süpürgem kendisi trendyol dan indirim ile 5400e geldi. gayet memnunum 3 gündür kullanıyorum, çöp istasyonu olması büyük rahatlık bence, arkadaşımda xiaomi var her gün doldur boşalt dert diyor, gerçekten çöp istasyonlu olması hem rahat hemde hijyenik ve uğraşmıyorsunuz disarda iken kendi boşaltıyor torbasını diye düşünmeden rahat calistirabiliyorsunuz. genel olarak çekişi başarılı, haritalama da güzel biraz daha yazılım geliştirilirse dahada iyi olur. Moop özellikle istemiyordum. Genel şikayet halılara damlatarak kirli mopu sürtüyor ve heryeri batırıyor, ondan en mantıklısı çöp istasyonlu model diyerek bunu aldim. fiyat olarak da rakipsiz, tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firefighter06 -- 25 Ekim 2022; 19:16:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haritalama bu şekilde bence gayet başarılı
    TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava)

• Uygulamadaki hali basinclandirma ne işe yarıyor?

• yavuz2844 Y kullanıcısına yanıt

hocam bu haritalamada odalara ayırmayı kendisi mi çıkardı? Nasıl yaptınız bizde haritay genel çıkarıyor ama odalara bölemedim bir türlü....

• mustafa1248 M kullanıcısına yanıt

Kendisi çıkardı odaları

• Eski haritayı sil sonra cihazi koyduğunuz odanın kapısını kapatıp süpürme işlemi bitince istasyona dönecek ondan sonra ilk oda renklenip haritasi kaydedilince diğer odaların kapısını açın ondan sonra kendi hallediyor

• qeep kullanıcısına yanıt

Bu işte bir iş var bence, trendyol satmaya başlayınca nethouse fiyatı 9bin e çıkarmış, nethouse 5.500e satarken trendyol 8-9bine satıyordu. Herhalde nethouse da trendyolun ilginç...

• FIRST kullanıcısına yanıt

Halı üzerine geldiğini anladığında otomatik çekiş gücünü artırıp bu sayede daha iyi temizlik yapmasını sağlıyor

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Trendyol bazı mağazaların ürünlerini anlaşmaya bağlı olarak kendisi satabiliyor. Her iki cihazda nethoustan temin ediliyordur %99.

• Ürün bugün geldi ancak bir türlü kuramadım 2.4 GHz ağ kullanılır hatası veriyor wifi ye bağlanamıyor

• ddogu D kullanıcısına yanıt

Wifi ağınız 5ghz ise görmez, 2.4ghz ile çalışır.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Burada takılıyor hocam

• Bende wifi'dan bağlanamadım. Uygulamadan cihazın altında ki QR kodu okutarak sıkıntısız bağlanabildim.

sıfırlayıp tekrar deneyin isterseniz, evde varsa başka bir cihazdan da deneyebilirsiniz.

Cep telefonundan internet paylaştırıp bi deneyin bakalım cihazda mı sıkıntı var modemde mi?

Çok internet yiyecek bir şey değil zaten, test için cepten paylaşabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler 2 saat uğraştıktan sonra buldum sorunu meğer wifi şifresini yanlış giriyormuşum :)

çözebilmenize sevindim hocam :)

• ecovacs ozmo 950 kullanıcısıydım. sürekli toz haznesini boşaltmaktan gına gelmişti iyi oldu bu. Kaptım bi tane

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.