Şimdi Ara

TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
12
Favori
43.380
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olumlu görüşlere bakarak bir tane de ben sipariş verdim. Umarım sorunsuz kullanırız.

• edgar1899 kullanıcısına yanıt

Demek ki Amazonun sistemini getirmişler, depo açmışlardır oraya mal sattırıyorlardır.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Saç toplarken dönen aparata takılıyor mu acaba? Yani sıkıntılı bakımı var mı? Bazı markalar sırf saç tüy için özel toplama silindiri yapmış mesela.

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt

hocam ona dikkat etmedim,tek sıkıntı püsküllü halılara bazen dönen aparatın dolanması-içine çekmesi, başka bir sıkıntısı yok problemsiz çalışıyor makine.

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt

kadın saçları takılıyor tabi ki:) belirli periyotlarda fırçanın temizlenmesi gerekiyor.

• Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak. Çekiş gücü yeterli mi bu cihazın? Arkadaşım 9bin liraya bir cihaz almış. Emiş gücü 4binlik. Bu konudaki cihaz ise 2700. Aradaki farka değer mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burbarian B kullanıcısına yanıt
    Hepsirobot üstad çekiş gücünün hikayeden ibaret olduğunu söylüyor senelerdir. Hatta hep, irobot modellerinin pa değerinin diğer robotlara kıyasla düşük olmasına rağmen, piyasadaki en iyi ve kaliteli cihazlar olduğunu söylüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

Herhalde kendine özel patentli bu ters fırça sayesinde daha iyi çekiyor.

TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava)
  • burbarian B kullanıcısına yanıt

Çekiş gücü gayet iyi zaten orta fırçası ne bulsa içine atıyor tel toka çıktı istasyonun içinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün cihazı aldım fakat muhtemelen şarj istasyonu arızalı ışık yanmıyor. Geri iade edeceğim.

• Cevaplarınıza teşekkür ederim. İlk kez kullanmış olacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimdeki tcl 6000 mi bu mu arkadaşlar aradaki fiyat farkına değer mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pellev -- 28 Ekim 2022; 21:4:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pellev kullanıcısına yanıt
    Bim deki demeye çalıştın herhalde hocam.

Çöp istasyonu acayip bişi. Tek sıkıntısı elektrik gidip gelince çalışıyo anlamsız. Onu da yazılımla hallederler. Yazıcaz bakalım.

Onun dışında her dakika içini boşalttığımı düşünmek bile istemiyorum aletin. Bir süre sonra bayardı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet bim demek istemiştim.Teşekkür ederim hocam

• Merhaba , yorumlara ve tavsiyelere uyarak aldım, şimdilik memnunum. yedek parça ve aksesuarları nereden temin edebiliriz. bilhassa torbası...

• Süpürgenin bulunduğu salonun kapısını kapatıp süpürttüm, işlem bittiğinde mavi bir salon geldi sorun yok, ama sonra kapıyı açıp evi komple temizlettiğimde bütün ev mavi bir salon olarak görünüyo artık 😃 siz nasıl yaptınız yaw sinir etti yazılımı.

• cyberdemon C kullanıcısına yanıt

Sayın hocam 3.sayfaya bir arkadaşımız eklemiş oradan bakabilirsiniz

• Bu istasyonun sağında solunda belli bir alan mesafe gerkiyor mu ? yoksa süpürgenin ilerleyeceği ve sığacağı bir alan yetiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 29 Ekim 2022; 11:6:9 >
  • Kitapcıkda 50 cm boşluk bırakın diyordu ama ben istasyonun sağ ve solunda 20cm civarı boşluk olan bir yere yerleştirdim sıkıntısız girip çıkıyor

• Kafasının üstünü biyere sürtüp derin çizikler yapmıs bunun koruyucusu vs varmı?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.