Şimdi Ara

TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
12
Favori
43.380
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Her oda için kapıları tek tek kapatıcaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt

Hayır hocam ben mutfağı temizlettim bir baktım odaları bölmüş temizlik bitince.

• TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt

sadece ana ünitenin içinde bulunduğu odanın kapısını bir kerelik kapatıp temizlik yaptırmanız yeterli.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Anladım. Teşekkürler.

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Çöp istasyonlu almak istersek hangisini alalım?

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt

Çöp istasyonu olmazsa olmazınız ise bu model fiyat ve performansıyla birlikte değerlendirildiğinde alınabilir.

• Merhaba ürünü bugün teslim aldım. Ancak uygulamada kurulum yapmaya çalıştığımda tcl iot bulut servisine bağlanıyor diyip %90 'da takılıyor ve kurulum tamamlanamiyor. Android de benzer sorunu yaşayan varmi acaba. Servisi aradım modem ayarıyla ilgili olabilir dedi ama bir çözüm sunmadi.

• ürün kullanıldıktan sonra iade edilebiliyor mu arkadaşlar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trendyol bugüne özel 40 TL kupon + Bonus 40TL+ Bonus 50TL ile toplamda 130 TL daha indirim oluyor. Garanti Bonus trendyoldan yapılan alışverişe 6 taksite ek olarak 3 taksit daha verdi.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinho -- 24 Ekim 2022; 19:32:58 >
  • Eyvallah oldu teşekkürler ederim

• Kimse öküz altında buzağı aramasın cihaz 10 numara alacak arkadaşlar a tavsiye ediyorum benim ev 200 metre kare 170 neti var tabi eşyalar flan 120 dk da bitirdi şarj emin olun yarı bile olmamıştı ama düşük vakum gücünde tabi tek sorun odaları bölemedim onuda hallettim şimdi bu ayarda eğer uzun vade dayanırsa mükemmel bir cihaz...
    şuan için sıkıntı yok parcasi biraz pahali zaman geçtikçe ucuzlar diye düşünüyorum

• cihaz çalışma esnasında aygıt hatası veriyor bazen. fırça sıkıştı uyarısı gibi birşey acaba atladığım bir yer mi var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • katakulli_35 K kullanıcısına yanıt

Fırçasını kontrol edin bizim halının çıkmış saçağını dolayıp koparmış takılmıştı. Cok tüylü halılar sıkıntı bu cihazlara.

• katakulli_35 K kullanıcısına yanıt

Hayır bu tarz ürünler hijyenik kategori olduğu için saç sakal traş makineleri gibi, tekrar satış sunulamaz ürünler.

• Kısa süreli kullanımda memnunum, halı algılama özelliği de var halıya çıkınca güç artırıyor falan. Önemli olan bozulursa veya parça lazım olursa desteği. Onu da yaşayıp görecez. Toz torbası işini de manuel boşaltma yoluyla çözmeyi düşünüyorum. Eskidikçe yılda birkaç torba gerekebilir diye düşünüyorum

• Ben ürünü almadan iade ettim. Dün kargoladım, bu sabah iade onaylandı. Satıcı bu konuda da başarılı, bi kaç gün bekletir diye düşünüyordum. Güzel bi dikey süpürge alıp bu süpürge konusunu kapatacağım.

• Bu ayarda bu özellikte10 binden başlıyor paranız varsa başka ürün mantıklı geliyor

• kepirlikerem K kullanıcısına yanıt

neden acaba? merak ettim.

• paladinho kullanıcısına yanıt

ben de böyle aldım :D

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.