Şimdi Ara

TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
12
Favori
43.381
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tüm odayı temizlettiyseniz bi odanın kapısını kapatıp dolaştırın bölecektir oda bölme aktif oldu bu şekilde bende.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burbarian B kullanıcısına yanıt
    Hocam bi sorun var. Ben kendi yaptığımı söyleyim. Tüm kapılar açık, yerde engeller kalkık vaziyette çalıştırdım. Tüm evi gölge gibi haritaladı. Sonra temizlik başlattım. Aynı düzende. Tüm evi süpürdü ve kafasına göre renklerle odaları ayırdı. Holü 2 oda gibi gördü, onu da uygulamadan hallettim. Yani 2 seferde bitti.

Siz tüm evi gezdi, gördü ama uygulamadan bölemiyorum diyorsunuz. Bir ihtimal telefon kaynaklı olabilir mi? başka telefonla sıfırdan bi kurulumla deneyin derim. Yine olmuyorsa iade edin, yenisini alın. Fiyat aynı nasıl olsa. Aklınızda soru işareti kalmaz

• qeep kullanıcısına yanıt

fiyat artmış görünüyor hocam.

• nuclear333 N kullanıcısına yanıt
    Yine iner hocam o fiyata. Hatta kasım nedeniyle daha fazla da inebilir

• qeep kullanıcısına yanıt
    Hocam geri vereyim de üstü hep çizik oldu. Bu şekilde geri alırlar mı? Tutup servise yönlendirip bir dolu uğraştırırlar diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CengizGurkan kullanıcısına yanıt
    Ben de bu konuyu merak ediyordum, hiç tecrübeniz yada bir video varmi

Hocam kutudan çıkarken robotun üstünde film oluyor mu? Varsa onu çıkarmadan kullansak çizikleri bir nebze önleyebilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^bloom^ ^ kullanıcısına yanıt
    Film yoktu. Sadece yandaki sensörlerin üzerinde kiçük film vardı. Koltuklara çarpınca üzerinde film olsa da korumaz. Üstü çiziliyor, yanları değil.

• Arkadaşlar ürün durduk yere ana fırça sıkıştı diyor duruyor. Kaldırıp bakıyorum hiçbir şey yok. Bunu defalarca yapıyor ? Var mı bu durumu yaşayan. ? Ne yapacağız?

• TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt
    Bende de geçen gün yaptı hata mesajı attı baktım kızın saçı dolanmış, iyice söküp fırçayı çıkartıp bi kontrol et dostum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam konuya kaç kere yazdım, ayrıca size yardımcı da olayım dedim umursamadınız. ana ünitenin olduğu odanın kapısını kapatıp temizlik yaptırın, bitirdiğinde orayı oda olarak hafızaya alacak. sonra kapıyı açıp tüm ev temizlik yaptırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 1 Kasım 2022; 16:48:35 >
  • nuclear333 N kullanıcısına yanıt

trendyol satıcı seçin 5.490TL hala.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Hocam onu da yaptım. Umursamadım değil, vakit bulamadım. Akşam gidince tekrar deneyeceğim.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Fiyat düşmüş (5.189,99 TL) satıcı trendyol

• Dün akşam aldık kargolandı 5490'a şuan 5190 şansa bak almayı düşünen varsa.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Demek ki marka agresif fiyat politikası uyguluyor, 2 hafta aynı fiyatta duran ürün indirimli olamaz

• TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt

Maalesef yapıyor uygula üzerinde geri bildirim yapın güncellemesi gerek

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan gördüğüm tek sorun cihaz fırça sıkıştı hatası veriyor ama sıkışan bisey yok düğmeye basınca normal temizliğe devam ediyor başka sorun karşılaşmadım biz evde olmasak öyle birisinin gelmesini bekliyor uzaktan devam ettiremiyoruz

• 5189₺ ye düştü satıcı Trendyol hala beklesem mi biraz daha düşer mi konusunda kararsızım

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.