Şimdi Ara

TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
12
Favori
43.380
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam durumdan haberdar eder misin sana zahmet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İadeniz kontrol ediliyor...
    https://www.tiktok.com/@muhammedbalikcii/video/7160970566286036226?_t=8X03SBLGO2r&_r=1

Sonuç iade red edildi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Derdin ne ya 😂

Tamam göndermicez rahat ol, robot ağırlığında taş koyup, cihazın içini söküp iftira atmana sonra da burda gelip iade edenlere vicdanın rahat bir şekilde hakaret etmene gerek kalmayacak. ;)

Burda milletin robot süpürge derdini çözmeye çalışacağına kendi beyninin içinde çözmen gerekenlere öncelik vermeni tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ntmbn kullanıcısına yanıt

hocam benim sözüm açık ürünü göndermeyi düşünenlere

• ata359 kullanıcısına yanıt

Kutuyu açmazsanız muhtemelen iade kabul edilir. Benim başıma şöyle bir iş geldi : trendyolda bir satıcıdan scooter aldım. Kargo kutusunu açık getirdiği için teslim almadım. Normalde 3 gün kargoda bekleyip satıcıya geri gidecekti. Ben erken iade olsun diye trendyoldan iade kodu aldım ve kargo şubesine telefonla ilettim. Onlar da ürünü bana teslim etti gösterip iade aldılar. Yolda bu kutusu açık ürünün her yeri farklı beyaz bir sıvı maddeye maruz kalmış. Artık nasıl birşey yaşadılarsa ben çözemedim. Satıcı da ben bunu kabul etmiyorum müşteri sorumludur deyip ürünü bana geri şutladı. Kucağımda üzerine sıvı dökülmüş scooter ile çaresiz bir şekilde çöktüm kaldım. Atsan atılmaz, satsan satılmaz. Satamadım da zaten.4 aydır tüketici hakem heyetinde uğraşıyordum. Daha yeni iade oldu.

• hepolmak kullanıcısına yanıt
    Ağam öyle istediyse göndermeyiz. Arkadaş herkesin keyfinin kahyası tipler de yeni türedi. Trendyol sattığı ürünü gün farkıyla yüzde 10'a yakın indirimli olarak satarsa her isteyen iade edebilir. Bu firma ile müşteri arasında olan akit. Kabul edilir-edilmez. Amazon bunu iade olarak yansitiyor. Bak işine kardeşim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ^bloom^ ^ kullanıcısına yanıt
    Hocam benzer sebeplerden dolayı 300 TL için ben de bir ürünü teslim almayıp geri gönderip, düşük fiyattan ikinci siparişi oluşturmaktan vazgeçtim, içime sinmedi açıkçası. Bu sefer böyle olsun :)

Ek olarak sizinkisi de kötü bir tecrübe olmuş maalesef, iade olmasına sevindim en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata359 -- 1 Kasım 2022; 23:1:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dublex evde merdiven çıkar mı?

• covid19 C kullanıcısına yanıt

evet merdiven çıkma özelliği mevcut ancak iniş için paraşüt ayarlamanız lazım

Sabah alt komşum işe gidince çalıştırıp deneyeceğim. Öğlene doğru bitince haber veririm.

• aldık 5490 dan fiyat düştü siparişi iptal edin diyorum hazırlanma aşamasına geçmiş iptalde etmiyorlar aradaki farkı kupon tanımlayın dedim onada olmaz diyorlar.

aynı üründen indirimli fiyattan 1 tane daha alayım dedim sistem kendi iptal etti 1 adetten fazla aldırmıyor.sıkıştık kaldık bu nasıl kurumsal bir alışveriş sitesi anlamadık.

farklı bir hesaptan 1 tane alıp gelen ürünü iade edeceğim yapacak bişi yok.300 tl az para değil

• trenyolu öyle sıkıntılı bir site.

Arkadaşlar cihaz ilk haritalandırma sonrası odaları bölmüyorsa evdeki camlardan yüksek ihtimalle. Evimin balkon kapıları ve salonumun bir duvarı yere kadar cam kaplı olduğu için bitirememiş. Yerden 30cm kadar yükseğe tüm camları gazete kağıdı ile kaplayınca odaları sorunsuz böldü. Yoksa 4 gündür makine arızalı sanıyordum.

Bunu ilk mesaja ekleyen olursa iyi olur.

TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 2 Kasım 2022; 10:50:55 >

• utopiautopia U kullanıcısına yanıt
    Ahlak...

• OKAN ÇELİK O kullanıcısına yanıt

amazon gelmiş hoş gelmiş:)

• OKAN ÇELİK O kullanıcısına yanıt
    Daha yüksek bir rakam çıkıyor bizde. Tükendi mi ki hemen yav.

• Trendyol'dan 5490'a aldığım ürün geldi bağlantıyı yaptım güzelce gitti buldu üniteyi şarj oluyor şuan sonra konudakileri de okuyup iyice haritalandırma işlemini yapacağım bakalım.Amazon'a da gelmesi iyi olmuş yazılım güncellemesi geldi onu da yaptım geribildirimlerle ileride daha da iyi bir ürün olur inş. tek çekincem yazılımıydı alırken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 2 Kasım 2022; 12:47:41 >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Yemekten sonra Amazon'dan alırım dedim, bitmiş.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.