Şimdi Ara

TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
12
Favori
43.381
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5189 dan aldım ben de. Hadi hayırlısı bakalım. 4800lere düşerse çok kafaya takmam 4500e inerse iade ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 5500 den almıştım kargodaydı, şimdi 5189 dan yine sipariş verdim. 5500den aldığım muhtemelen yarın gelicek onu direkt kabul etmeyip paketi reddetsem trendyol hızlıca iade sağlıyor mu bilgisi olan var mı? Yoksa kabul edip iade koduyla göndermek mi daha sağlıklı olur?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5490a aldım paketide dün açtım ha TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava) 

Amazon olsa aradaki farkı iade ederdi, farklı bir siteden alışveriş yaptığımda kendimi dolandırılmış gibi hissediyorum TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava) 

• İstasyonun olduğu odanın kapısını kapatıp çalıştırdım. Gene odaları bölmedi. Salonun bir duvarı yere kadar komple cam. Aynı şekilde arka odanın balkonuna çıkan kapı da yere kadar cam kaplı. Acaba camlardan dışarıyı gördüğü için mi tam bitiremedi sanıp oda bölme yapmıyor?

TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava)
  • _OkNisT_ kullanıcısına yanıt
    Niye üzülüyorsunki hocam yine sipariş ver. İlkine iade talebi oluşturup yeni gelen süpürgeyi gönder. Devir ekonomi devri 😄

• burbarian B kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam ama bende de 1-2 numaralar ayna, 3 numara ise banyo. Hadi aynalardaki yansımalar duvarı gördüğü için bitti diyelim, banyoya hiç sokmadım. Ona rağmen kapısı açık gördüğü için alanı taradı fakat haritalamaya etkisi olmadı.

Hazır 5190’a düşmüşken iade ve tekrar siparişi gözden geçirin derim.

TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava)

• qeep kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa katılıyorum çok mantıklı 😄

Nethouse satıcısından almıştık. Şimdi Trendyol kendi satıyor. Alsak, bu gelenin paketini açmadan, önceki siparişin dış kolisine koyup göndersek olur mu ki? Seri numaraları falan olmuyor mu acaba bunların.

• burbarian B kullanıcısına yanıt
    Bu arada bu ihtimalden şüpheleniyorsanız camları tam lidar sensörüne hizalı kısmına bantla kağıt vb yapıştırın, dışarıyı görmeyeceğinden aklınızdaki soru işareti gitmiş olur dye düşünüyorum.

• Bugün açtım paketi iade göndersem sıkıntı çıkar mı acaba. Jelatini açıp şarja taktım hiç calistirmadim. Vallahi kandirildik. Aldık ertesi gün 300 TL girdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cordarone kullanıcısına yanıt
    Faturada seri no yazmıyorsa sorun olmaz hocam niye olsun. Denemekten ne zarar gelirki. Baktınız kabul edilmedi, bu siparşi iade edersiniz.

Aynen dediğiniz aklıma geldi. Camların hepsine alttan 30 cm kadar yükseklikte gazete kağıdı bantladım. Sabah deneyeceğim.

fiyatı gördüğüm an bu aklıma geldi fakat kutu üstünde cihazda ve faturada seri numarası yazıyor.

• ya arkadaşlar gerçekten bir kişi bile karşı çıkmamış trendyol indirim yaptı diye açılmış ürünü göndermeyi düşünüyorsunuz nethouse'nin suçu ne ? siz açılmış ürünü gönderdiğinizde satıcı kabul edermi ? değermi 300 lira için yapmayın rica ediyorum ayıp ya.

• Birde şu var 300 lira için bu kadar işe kalkışan insanında robot süpürge alması ayrı bir saçmalık zaten.

• satıcıya farklı seri numaralı ürün gönderdiğinizde satıcı bu benim ürünüm değil , kutunun içine ürünün ağırlığınca taş koyulmuş dese fotoğraflasa hem üründen olursunuz hem de borçlu olursunuz :) küçük düşünmeyin dostlae bu sadece örnek, biraz bakının 300 liralık kar edersiniz başka üründen

• Benim anlayamadığım insanların ne yaptığı sizi neden ilgilendiriyor, yorum yapma hakkını nerden buluyorsunuz?
    Hırsız, dolandırıcı, belanızı bulursunuz, nasıl üsluplar bunlar? Birkaç kelimelik mesajdan bunları çıkarıyorsanız karakterinizi çok güzel yansıtmışsınız yorumunuza.

Kimsenin kimseyi dolandırmak gibi bir derdi yok, fiyat düştü, açık paketi kimse iade almaz. Seri numarası yoksa eğer ürün de tıpatıp aynı ürünse burada yazan arkadaşın o ürünü farklı siparişte alınmış şekilde iade etmesinde yasal olarak hiçbir engel yok. Tespit edilemez çünkü. Ancak aksi tespit edilebilseydi sorun olabilirdi.

Bahsettiğiniz satıcıya iade edilen ürünler yeniden satılabilirlik özelliğini kaybetmişse, satıcıyı mağdur edicekse zaten satıcı kabul etmez, trendyol da yasalar da yanında olur. Kimse mağazayı zarara sokma gayretinde de değil.

İade edicek arkadaşlar kendilerini açıklayabilirler ama şu kötü üslubu hiçbiriniz savunamazsınız. İnsanın iade edesi yokken şu laflarınıza inat iade edesi geliyor, hangi firmadan hangi çıkar uğruna yazıyorsanız buraya :)

• hepolmak kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle arkadaşlar açılmış ürünü göndermiyorlar. Trendyol satıcısından alacakları sıfır ürünü gönderiyorlar. Ama ben de 5500 e nethouse satıcısından alan birisi olarak etik bulamadığım için iade etmiyorum. Bakınız diğer platformlarda farklı satıcılar bu ürünü 9binden aşağı satmıyordu. Nethouse piyasaya damping yaptıktan sonra diğer satıcılar 6bin bandına indiler. Valla ben 2 adet nethouse satıcısından ürün almıştım, aldığımda fiyat mükemmel diye aldım ama durum ortada. Ama ben iade etmeyeceğim

• Biraz önce siparişi verdim. Umarım Kasım kampanyalarında daha düşük bir fiyata inmez.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.