Şimdi Ara

Tcl y910t hero n3 quad-core 6 full hd 1080p vlsivery large screen mobile phone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çin telefonlarından pek anlamıyorum.Ama forumlarda okuduğum kadarıyla memnuniyet hiçde azımsanmayacak kadar çok.
    Eşim Note 3 istiyor ama bütçem yetmiyor.

BU telefonu nette gezerken gördüm.
    Öncelikle Çin telefonu kullananların fikirleri benim için çok önemli.

Note 3 yerine alsam iş görürmü?

Birde Aliexpress'den çok ürün aldım ama bu tel gelirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalm -- 15 Kasım 2013; 23:20:08 >

• merhaba, telefon özellikleri bakımından güzel duruyor yalnız 6 inç baya büyükmüş. Ayrıca, işlemci çipsetini göremedim özellikleri arasında. Bende telefonumu aliexpressten aldım. Satıcı ile konuşarak paypal aracılığı ile aldım. Aksi takdirde paypal aliexpresste geçmiyor. Telefonun gelip gelmeme konusu ise tam bir şans. Telefon gümrükte takıldığı zaman hiçbir şekilde geri alamazsınız. Bu riski göze alarak sipariş verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abalta

merhaba, telefon özellikleri bakımından güzel duruyor yalnız 6 inç baya büyükmüş. Ayrıca, işlemci çipsetini göremedim özellikleri arasında. Bende telefonumu aliexpressten aldım. Satıcı ile konuşarak paypal aracılığı ile aldım. Aksi takdirde paypal aliexpresste geçmiyor. Telefonun gelip gelmeme konusu ise tam bir şans. Telefon gümrükte takıldığı zaman hiçbir şekilde geri alamazsınız. Bu riski göze alarak sipariş verin.

Şİmdi 200 dolara bir cihaz alacağım yada 300 dolara.
    İşimiz şansamı :)

Olduda gümrüğe takıldı. 300 Dolar üstüne soğuk sumu içeceğiz?
  • Bu arada bu cihazda hoşuma gitmedi değil :)
    Valla kafam allak bullak oldu.
    Şu gümrük işi kafama takıldı.Birde tabii cihazları tanımadığımdan oda soru işareti.
    Iocean X7 Elite Android 4.2 3G Quad Core Phone 5 inch IPS 32GB

Specification:
    Model iocean X7 Elite
    Operation System Android 4.2
    Screen 5" IPS 5 Point Capacitive Screen
    Resolution 1920x1080 pixels
    CPU MTK6589T 1.5GHz Optional
    RAM 2GB
    Nand Flash 32GB
    Cameras Front 3.0MP/Front 5.0MP Back 13.0MP For Option
    Wireless Wifi 802.11b/g/n
    Network GSM/GPRS/EDGE: 1800/1900 mHz
    3G WCDMA/HSPA: 2100mHz
    G-sensor Support
    SIM Card Dual SIM (1xStandard,1x Micro)
    GPS Yes, Built in
    Bluetooth Yes
    Power
    Battery 2000mAh Rechargeable Li-ion Battery
    Working Time Up to 3 Days
    Power Device AC Adapter Input 100/240V (5V 1A USB Charger)
    Device Specification
    Color Front Black Back White
    Dimensions 141x69x9 mm
    Net Weight 110g
    Software Support
    Office Support MS Office Word, PPT, Excel
    Email Gmail, POP3/SMTP/IMAP4
    Others Play store
    Multi-Media
    Video AVI, MP4, FLV, 3GP, MKV, WMV etc.
    Audio MP3, WMA, OGG, AAC, WAV FLAC etc.
    Picture JPG/BMP/PNG/GIF.
    E-Book PDF, TXT etc.

Ports 1 x Micro USB
    1 x Earphone Jack
    What's in the box 1 x smart phone
    1 x Battery
    1 x USB Charger
    1 x User's Manual
    1 x Micro USB Cable

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalm -- 17 Kasım 2013; 0:29:12 >

• 250 dolar ustu cihazlara girmeyin gerekte yok zaten.zopo c2 jiayu g4 neo n003 star9599T lenovo p780 zte v987 bunlar sorunsuz sayilacak kalitede ve tatminkar cihazlar.iocean sorunlu bi cihaz girmeyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak__06

250 dolar ustu cihazlara girmeyin gerekte yok zaten.zopo c2 jiayu g4 neo n003 star9599T lenovo p780 zte v987 bunlar sorunsuz sayilacak kalitede ve tatminkar cihazlar.iocean sorunlu bi cihaz girmeyin derim.

Peki dostum 250 Dolar üstüne çıkma demişsin ama Note3'de baya pahalı be :)

Yani maksimum 400 dolar bütçeledim.Oda ıkına sıkına.

2 cihaz daha ekledim takip listeme.
    Bu cihazlar hakkında bilgin varmı?

http://www.prcfrog.com/xiaomi-mi3-miui-v5-3g-msm8974ab-quad-core-2gb-phone-5-0-inch-64gb.html

http://www.pandawill.com/zopo-zp990-smartphone-60-inch-fhd-screen-2gb-32gb-mtk6589t-ota-otg-ogs-p78378.html

• serdalm kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir durum var 400 dolar verince ortalama 800 tl civarı bir rakam yapıyor.Ki mtk işlemcili telefon alacaksınız bu gereksiz kalır çünkü 800 e sıfır ayarında s3 alabilirsiniz.general mobile discovery alabilirsiniz.vs.vs burda amaç örnek veriyorum 400 tlye s3 ayarında telefon alabilmek.Zaten mtk işlemcili telefonlarda performans 3 aşşağı 5 yukarı aynı.Daha önceki mesajımda yazdığım zopo c2 için konuşayım mesela ben kullanıyorum şu anda.fhd ekran 1 gb ram 16 gb rom blt 4 otg ota vs vs vs bir sürü özelliği var 240 dolar civarına alınabiliyor farklı kampanyalar yakalayabilirseniz tavsiye edebileceğim bir cihaz.yine diğer yazdığım markalarda aynı şekilde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak__06

Şöyle bir durum var 400 dolar verince ortalama 800 tl civarı bir rakam yapıyor.Ki mtk işlemcili telefon alacaksınız bu gereksiz kalır çünkü 800 e sıfır ayarında s3 alabilirsiniz.general mobile discovery alabilirsiniz.vs.vs burda amaç örnek veriyorum 400 tlye s3 ayarında telefon alabilmek.Zaten mtk işlemcili telefonlarda performans 3 aşşağı 5 yukarı aynı.Daha önceki mesajımda yazdığım zopo c2 için konuşayım mesela ben kullanıyorum şu anda.fhd ekran 1 gb ram 16 gb rom blt 4 otg ota vs vs vs bir sürü özelliği var 240 dolar civarına alınabiliyor farklı kampanyalar yakalayabilirseniz tavsiye edebileceğim bir cihaz.yine diğer yazdığım markalarda aynı şekilde.

Hımm

Ben cihazların donanım olarak Samsunglardan daha kuvvetli olduğunu okumuştum.
    Eğer dediğin gibiyse mantıklı değil tabi.
    Kardeşime GM Discovery aldık çok memnunuz.Ama gördüğüm kadarıyla Gm da cihazı çinli üreticilere ürettirmiş.(Belkide bu firmalardan bir tanesine.)

Ben şimdi Xiaomi Mi3 alsam Samsung S4 le aynı donanımamı sahip olacağım.
    Yazılanlara bakarak şuanda Xiaomi Mi3 üzerine donanım yok.
    Ok zaten GM Discovery'de donmayacak kasılmayacak vs.
    Ama kamerası ve diğer donanımları Xiaomi Mi3 kadar değildir heralde.

Öyleyse zaten riske girmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalm -- 18 Kasım 2013; 13:04:17 >

• serdalm kullanıcısına yanıt
    Xioami su an almak isterseniz 450 -500 dolara maal olacak ve kendi pasaportunuz olsa dahi cebinizden 125 -150 tl para cikacak ortalama 1000 tlyi gecen bi masraf.spot s4 yada lg g2 yi 100-200 yukarisina bulabirseniz o daha mantikli sonucta ikisininde garantisi olmayacak ama s4 un yada lg nin ariza durumlarinda yedek parca temini daha kolay olacaktir.ozgun bi telefon evet kaliteli ama sonrasi icin bilindik markalar daha iyi.mtk grubunda da 2gbram 32gb romlu cihazlar 275-300 dolar bandina alinabiliyor.zopo thl jiayu lenovo gibi markalar vs bunlar kaliteli cihazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdalm

quote:

Orijinalden alıntı: abalta

merhaba, telefon özellikleri bakımından güzel duruyor yalnız 6 inç baya büyükmüş. Ayrıca, işlemci çipsetini göremedim özellikleri arasında. Bende telefonumu aliexpressten aldım. Satıcı ile konuşarak paypal aracılığı ile aldım. Aksi takdirde paypal aliexpresste geçmiyor. Telefonun gelip gelmeme konusu ise tam bir şans. Telefon gümrükte takıldığı zaman hiçbir şekilde geri alamazsınız. Bu riski göze alarak sipariş verin.

Şİmdi 200 dolara bir cihaz alacağım yada 300 dolara.
    İşimiz şansamı :)

Olduda gümrüğe takıldı. 300 Dolar üstüne soğuk sumu içeceğiz?

Yok 300 dolar üzerine soğuk su içmezsin. Paypal kullanırsan dispute açarsın, benim ürünüm gelmedi gümrüğe takıldı diye. Onlarda süreci takip ederler eğer ürün geri gitmişse paranı geri iade ederler. @serdalm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.