Şimdi Ara

TCL, yeni 4K Mini LED TV'sini tanıttı: 2000 nit parlaklık, 144Hz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TCL, yeni 4K Mini LED TV'sini tanıttı: 2000 nit parlaklık, 144Hz!
    TCL’in Avrupa’da satacağı yeni C84 Mini LED TV serisi, 55 inç, 65 inç, 75 inç ve 85 inç olmak üzere dört ekran boyut seçeneğiyle geliyor. 2000 nit parlaklık, 144Hz native yenileme hızı, dahili ONLYO hoparlörlerle sahi olan yeni Mini LED TV serisi, FreeSync Premium Pro, 240Hz Game Accelerator, HDMI 2.1 portu gibi oyuncuların dikkatini çekecek özelliklerle geliyor.

Ayrıca Bkz.TCL global Android TV pazarında lider, global TV pazarında ise ikinci marka oldu

TCL C84 4K Mini LED TV özellikleri

C845 olarak da geçen yeni C84 serisi, oyun oynayanlar kadar film izlemeyi sevenlerin de ilgisini çekecek model. TV, kare hızını optimize etmek için Game Master Pro 2.0, VRR ve FreeSync Premium Pro ile geliyor. Oyun konsollarını bağlamanız için HDMI 2.1 bağlantı noktası mevcut.

TV’de gecikmeyi azaltırken yenileme hızını yükselten ALLM ve 240Hz Game Accelerator de mevcut. TV’de Dolby Atmos ile uyumlu dahili 2.1 kanallı ONKYO ses sistemi bulunuyor. Google TV arayüzünü kullanan TV, Google Asistan ve Amazon Alexa ile kontrol edilebiliyor. Amazon Prime, Disney Plus gibi uygulamalardan içerikleri televizyona yansıtmak için AirPlay 2 mevcut. Apple HomeKit desteği bulunduğunu da belirtelim.

TCL, yeni C845 4K Mini LED TV’nin fiyat ve çıkış tarihi bilgisini paylaşmadı.

• "2000 nit parlaklık"

bu parlaklıkta bir saat bakarsanız o televizyona geçici körlük yaşarsınız...

telefon ekranı bile 700 nit olup uzun bir süre baktığımda görmemde kısmen de olsa değişik hissettiriyor, 2000 nit çok iddialı bir değer ve sağlığa zararlı olabilir... tabi bu televizyonu alan kişi max parlaklıkta kullanacak diye kaide de yok alır parlaklığını düşürür...

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    2000 nit parlaklık Peak nit parlaklık değeridir bu değer anlıktır hiçbir tv sürekli en tepe parlaklık değeri vermez.

Neo g9 da da 2000 nit var, öyle yazıyor öyle diyorlar. Oyun oynarken bazen dimdirekt beyaz ekran çıkageliyor , hele ki geceyken aklım şaşıyor başım ağrıyor. Dediğinde haklısın.

• Şu cahil öz güvenlerine hastayım ya, olayı çözmüş de tıbbi teşhis koyuyor, uyarı veriyor. Arkadaş işlemci alırken de sürekli 5 ghz'de çalıştığını düşünüyor muhtemelen.

• Şu miniledlere bi ben alışamadım herhalde. Oled varken kullanışlı değil.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Oled iyidir ama parlak ortamda ise yaramaz , tv sürekli açıksa sıkıntı çıkartır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TCL= pişmanlık benim için

• susesa S kullanıcısına yanıt
    arçelik fason üretimi. Nasıl sorun çıktı senin üründe

• ben noelde indirimden 189 inclik ekranli tcl QLED tv almistim fransada tabiki
    1000 euro ya 250 euro geri hediye edildi siddetle tavsiye ederim tcl tv ler muhtesem birsey

2000 nit hdr parlaklığı, görüntüde mesela güneş yansıması var o kısımları gerçekçi ışıklandırma için yüksek parlaklıkta gösterir ama

ekranın geri kalanı koyu kalabilir. HDR'ın da amacı sahnelerde gerçekçi bir ışıklandırma sağlamak.

• makine26 M kullanıcısına yanıt

Panel arızalandı. Garanti kapsamında değiştirdiler. Sonra minik bir plastik top çarptı tekrar aynı yerden görüntü gitti. Ben durumu doğru olarak aktardım ama ürüne sahip çıkmadılar. Ben de panel ücreti söyleyin bakalım ödeyebilirsem öderim dedim. sana döneriz dediler. 5 kez aradım dönmediler. TCL715... Uzak durun...

Arcelik mi üretiyor TCL yi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TCL de memc olmayan modelleri almayın Leş

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt

değişmediyse en son tcl lisansıyla arçelik üretip avrupaya satıyor. Hatta bu forumda arçelik tcl telefonları üretiyor haberi çıkmıştı.

https://search.donanimhaber.com/api/redirect/149215842/?hash=1038416ebb38641faa38c2cacc23e917e16b18ef2a6e97bc5e2c0a13160c3c9e&token=1137973&type=0

https://search.donanimhaber.com/api/redirect/149314654/?hash=1038416ebb38641faa38c2cacc23e917e16b18ef2a6e97bc5e2c0a13160c3c9e&token=1137973&type=0

orjinal toshiba ile bizdeki vestel üretimi arasında da fark olduğu çıkmıştır ama linkini bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makine26 -- 20 Nisan 2023; 23:51:25 >

Sanmiyorum TCL in Arcelik e urettirdigini

• Türkiye’deki cihazları Arçelik üretiyor, bilkom yapıyor dağıtımı o da Koç grubu şirketi. Avrupa’ya da buradan mı gidiyor bilmiyoum ama öyleyse de şaşırmam. Apple da Çin’de üretim yapıyor ama kimse Çin malı muamelesi yapamıyor çünkü kaliteli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Telefon özelinde konuşursak 1000 nit altı kesinlikle yetersiz. Güneş ışığı öğle vakti tam tepeden vuruyorsa 2000 nit anca yeter. Güneş altında kullanırken güneş ışınları öyle parlak bir şekilde vuruyor ki 800 nitte hiçbir şey görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 23 Nisan 2023; 1:41:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güneşin parlaklığı ile yarışamayız değil mi? siz telefonu güneşin altın kullanmak için mi aldınız? geçin gölge bir yere çok acilse işiniz bakınız telefona! kaldıki televizyon ev ortamında kullanılacak bir alet güneşin altında televizyon izlemeyeceksiniz değil mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.