Şimdi Ara

TD-W9980 modem ip üzerinden net kısıtlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi ip leri biliyorum internette de araştırdım . ama bu modem üzerinden anlatan bulamadım . ip adreslerini biliyorum. interneti yaklaşık 17 cihaz kullanıyor ve bazılarınınkini kısıtlamak istiyorum çok kullanıyorlar dhcp serverinden iplerini öğrendim. nasıl kısıtlayabilirim. TD-W9980 modem ip üzerinden net kısıtlama

• kralnack K kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki gibi ayarlamaları yapabilirsiniz. Ayrıca hat değerleri çok iyi durumda 15mbit rahat alır 8 mbiti paket nedeniyle mi kullanıyorsunuz ?

• ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    normalde 16 e mbite kadar diyor zaten 10 u geçmiyor da . bazıları çok kullanıyor.ayrıca buraya girdim ama ip range e ve port aralığına ne yazıcam . ilk fotoğraftakini yapınca kendiminkide gidiyor diye biliyorum ben.
  • hocam ilk fotoğraftakini yapınca benimkide kısıtalnıyor diye biliyorum . ikincidede port range e ne yazıcam
    Buralarda böyle galiba aradık yine aynı düşük internet.
  • kralnack K kullanıcısına yanıt
    Su linki incele istersen mantik ayni tum sorularina cevap bulacaksin.
    http://www.tp-link.com/en/faq-557.html
    Kendi ip adresine tum ayricaligi saglayacaksin bu sekilde kisitlanmazsin 18 kisi 10 mbite iyi dayaniyorsunuz. Birde cevapla butonunu kullanirsaniz daha cabuk bilgim olur konuya yazdiginizi tesadufen gordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReSpAwN_22 -- 18 Temmuz 2016; 18:46:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    çok saol halletim kaçırdığım bir noktayı farkettim
  • Çözüldü !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.