Corsa Kasım Ayı aracı vs Aralık ayı aracı
|
Opel Corsa Geçmişteki ÖTV Dilimleri
|
Merhaba,
Sıfır araç fiyat paylaşımı konusunda çok tartışma dönüyor: "indirimler artacak", "zam geliyor", "15 Kasım - 15 Aralık Fırsat aralığı", "Aralık fırsat ayı". Benim piyasa hakkında çok bir bilgim yok. Piyasanın neden son senelerde böyle bir hâl aldığı konusunda sadece kulaktan duyma bilgiller var: al-sat'çılar yüzünden vs vs. Bu yüzden piyasanın birden neden 180 derece değiştiği (2.el piyasası çöktü, bayiler'de araçlar bollaştı vs.) konusunda da bir fikrim olamıyor. Bu konuları hap bilgi şeklinde alabileceğim bir kaynak var mı acaba? Ve asıl soru piyasanın şu anki durumu 2024'te devam eder mi? Çünkü faiz oranı ile piyasa arasında bir bağlantı var gibi (kredi almak zorlaşıyor bu yüzden talep azalıyor vs.) artırımı devam edecek gibi duruyor. Bana göre 2024'te alım gücü daha da düşecek ve faiz'ler de artacağından piyasa böyle devam eder. Fakat bazı insanların neden Aralık ayını fırsat ayı olarak değerlendirdiğini ve gelecek yılı beklememiz gerektiğini söylemesini anlamıyorum. Aydınlatacak var mı acaba?
Sorma sebebim: elimde 1m'e yakın nakit var. Şu an b sınıfı bir araç alabiliyorum. Eğer 2024 ocak veya şubatı beklersem bu para 1.3m'lara yaklaşacak ki bu parayla güzel bir C sınıfı alabilirim. Bunun muhakemesini yapmaya çalışıyorum :)
yerel disk d yokkk
|
Asus Zenfone 2
|
Kulaklık Sorunu
W10
|
Pc garipleşti
TD-W9980 modem ip üzerinden net kısıtlama
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 60
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.922 (Bu ay: 371)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası