Şimdi Ara

Tdi mi Tsi mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tsi'da agresif kullanmadıkça makul değerler elde etmek mümkün. herksin kullandığı güzergah farklı, kullanım tarzı farklı, aracın doluluk oranı farklı. yakıt konusu bu tür etmenlerden oldukça etkileniyor. en azından kullananlardan yorum almak daha mantıklı bir hareket. forumda hem iyi anlamda hem kötü anlamda yapılan yorumlar genelde tsi sahibi olmayanlardan geliyor. adam hayatı boyuncu atmosferik honda kullanmış ama buraya gelip tsi hakkında şu kadar yakması imkansız tarzında yorumlar yapabiliyor. tam tersi de oluyor elbette. ben memnunum ancak son zamlardan sonra benzinli araca binmek yürek ister. artık piyasadaki çoğu araç vergiler yüzünden düşük hacimli ancak ne kadar az yakarsa yaksın benzinin 6 liraya koştuğu bir yerde bunun hiçbir önemi kalmıyor maalesef. ülkemizde araç sahibi olmak, gönlünce kullanmak artık büyük lüks.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılda yaptığınız km hem TSi hem de TDİ için uygun görünüyor. Yapılan hesaplamalara göre 12 bin civarı TSİ uygunken, 15 den sonrası içi TDİ öngörülmekte. Karar sizin.
  • Yılda 1000km bile yapsan dizel al kardesım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

Istanbulda yasiyorum aracim tsi en yogun trafikte 7.5 yakiyor.

Normal kullanimda 6lt civari yakiyor.

Allah allah benim araba tdi yoğun trafikte 8.5 litre yakıyor tdi'yı satsam tsi mı alsam daha az yakar herhalde tsi kullanıcıları öyle diyorsanız.

Tsi tdi'dan az yakıyormuş boşuna tdi'a o kadar para verdik. Bana dediler tdi daha az yakar diye kandırmış beni satış temsilcileri volkswagenden şikayetciyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracinizda bir sikinti var belli gostertin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trde her kmde dizel daha avantajlıdır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.