Şimdi Ara

TDU 2 Tarzı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet tdu 2 gibi açık dünya bol araç barındıran bazı şeyler alabildiğimiz oyun önerilerinizi bekliyorum

• Driver San Francisco oyununa bi bak derim.
    Olmadı Forza Horizon 3 patlat
  • sanfrancisco oynadim da oyun sarmiyor horizon 3 e bir bakiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza Horizon
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    sizde mi 3 öneriyorsunuz hocam
  • adv11 kullanıcısına yanıt
    Şuan PC için FH3 mevcut

Onu öneriyorum evet
    teşekkürler boyutu baya varmış
    hocam fh3 sadece win10 da var değil mi ?

boşa indirdim sadece win 10 da oynanıyormuş
  • The Crew var, araç sayısı fena değil ve açık dünya. Haritası da gayet geniş. TDU 2 gibi 2-3 saat süren ve tüm haritayı turlatan yarışlar var.
    FUEL var, tam aradığınız tarz değil ama devasa (Eskişehir ilinin yüz ölçümünden azıcık büyük) bir haritası olan ve enva'i çeşit off road aracını kullanabildiğiniz bir yarış oyunu.
  • offline oynama imkânı var degil mi bu bahsettiğiniz oyunlar da

• adv11 kullanıcısına yanıt
    the crew offline oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adv11

offline oynama imkânı var degil mi bu bahsettiğiniz oyunlar da
    The Crew'da olması lazım, Fuel zaten oynanıyor.
  • teşekkürler
  • Crew 2 candır :)
  • gtx560 ile rahat oynanir mi başkan

• bu crew ile fh tarzı oyunlar bana çok arcade geliyor oyun içindeki aracın direksiyonu çok düşük derecede dönüyor mesela 360 derece dönse çok güzel zevkli olurdu sırf sürüş zevkinden dolayı seti takar girer kokpit kamerasında turlardım gezerdim sadece ama neredeyse tek yöne 90 derece dönen bir direksiyon ile zevkli sürüş olacağını hiç sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adjustik -- 9 Ocak 2019; 18:20:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

bu crew ile fh tarzı oyunlar bana çok arcade geliyor oyun içindeki aracın direksiyonu çok düşük derecede dönüyor mesela 360 derece dönse çok güzel zevkli olurdu sırf sürüş zevkinden dolayı seti takar girer kokpit kamerasında turlardım gezerdim sadece ama neredeyse tek yöne 90 derece dönen bir direksiyon ile zevkli sürüş olacağını hiç sanmıyorum
    Gerçekte de direksiyonu 90 derece yatırmak çoğu virajı dönmeye yetiyor. G27 bile tam tur çevirdiğim nadir oluyor.

Eğer simülasyon istiyorsanız ya ETS 2'ye otomobil modları kurup onlarla oynayabilirsiniz ya da City Car Driving'e otomobil modları kurup oynayabilirsiniz. Hariçten LFS'nin Cruise sunucularında takılabilirsiniz.

Ben genelde yarış oyunlarını Hood Cam ile oynadığım için çok sorun olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Gerçekte de direksiyonu 90 derece yatırmak çoğu virajı dönmeye yetiyor. G27 bile tam tur çevirdiğim nadir oluyor.

Eğer simülasyon istiyorsanız ya ETS 2'ye otomobil modları kurup onlarla oynayabilirsiniz ya da City Car Driving'e otomobil modları kurup oynayabilirsiniz. Hariçten LFS'nin Cruise sunucularında takılabilirsiniz.

Ben genelde yarış oyunlarını Hood Cam ile oynadığım için çok sorun olmuyor.

Alıntıları Göster
    dediğin gibi ets2 tarzında assettocorsa tarzında bir direksiyon kontrolü olsa güzel olurdu elinde 900 derecelik direksiyon var ama oyunda 90 derece den fazlası yalan oluyor bence güzel bir olay değil bu crew fh da en azından 720 derece olsa yada 90 a sabitlemeyip tercihe göre ayarlanabilir olsa güzel olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

dediğin gibi ets2 tarzında assettocorsa tarzında bir direksiyon kontrolü olsa güzel olurdu elinde 900 derecelik direksiyon var ama oyunda 90 derece den fazlası yalan oluyor bence güzel bir olay değil bu crew fh da en azından 720 derece olsa yada 90 a sabitlemeyip tercihe göre ayarlanabilir olsa güzel olurdu

Alıntıları Göster
    900 derece normal sürüşte zevkli olsa da yarış oyununda gerçekten fazla geliyor. Assetto Corsa oynarken mesela yarım turdan fazla direksiyon çevirmiyorum çünkü her türlü virajı dönmeye yetiyor. O yüzden o olay beni rahatsız etmiyor da mesela The Crew'da araba düz giderken iç kamerada adam direksiyonu oynatıp duruyor. LFS'de de mesela 900 derece kadar direksiyon var, el animasyonu da düzgün ama yarışırken dediğim gibi yarım tur civarı yeterli oluyor.

Ayrıca Crew, TDU filan Arcade oldukları için bu kadar üstüne de düşmüyorlar. Assetto Corsa'da iyi hissettiren şey biraz da üzerine kafa yorulmuş lastik fizikleri iyi hissettiriyor. Viraja limitlerde girdiğinizde kulağa gelen lastik sesi, direksiyonun ufak ufak boşalmaya başlaması (Tutunma yok, direksiyon hafifliyor) gerçekten arabanın yolda gittiğini hissettiriyor. Aynı etkiyi mesela Crew'da alamıyorum çünkü lastik sesi hiç yok. Direksiyon tepkileri aşırı yapay, araba arkadan kaydı mı toplamaya çalışma kısmı var ya, LFS ya da Assetto'da bırakıyorum direksiyonu, kendisi dönüyor (Gerçekteki gibi), içgüdüsel olarak doğru konum olduğunu hissettiğim yerde direksiyonu tutuyorum ve drifti kontrollü bir şekilde yapıyorum. Crew'da ise direksiyon gerçekten o kadar uzak bir şekilde dönüyor ki, arabanın arkası bir sağa bir sola 3-4 kere yön değiştiriyor, genelde de toplayamıyorum. Çünkü içgüdüsel, doğal ve yalın bir sürüş yok. Direksiyonun açısı bu yüzden de tuhaf geliyor.

Ha hepsini geçtim sadece adam akıllı bir 900 derece direksiyon animasyonu olsa (Ki bu yıllar öncesinin LFS'sinde var) harika olurdu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.