Şimdi Ara

Team CX2 1tb vs PNY CS900 1tb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu başlığından da anlaşıldığı üzere bu iki cihaz arasında gidip geliyorum ve bu konuda uzun kullanım süresi olan arkadaşlardan bilgi almak isterim.

2.5" almamın sebebi anakartın 2 adet sata yuvasını kapatmasının önüne geçmek, şu an bütün sata slotlarım dolu ssd alınca hdd'nin birini kaldırıp ssd'yi takacağım, bundan dolayı 2.5" sata yolunda yürüyorum.

Team CX2'nin yazma ömrü 800tbw olarak belirtilmiş, PNY ise 480tbw tabi ikisi de farklı kontrolcü kullanıyor pshison s11 ve smi sm2258xt.

Ssd'yi oyunlarımı kurmak için kullanacağım bu yüzden dram'e ihtiyacım yok, ssdlerin fiyatları da yakın seviyede 15 20 lira fark var aralarında.

Bu ssdleri kullanan arkadaşların uzun kullanım yorumları ve tecrübeleri nelerdir ?

Mesela hangi kontrolcü daha stabil çalışıyor veya hangi ssd ne kadar süredir sorunsuz gibi sorular var aklımda.

Yabancı forumlarda bu tarz tecrübelere dair konulara ulaşamadım özellikle team cx2 için, redditte ucuz alınır falan diyor ama onların ucuzu bizim pahalımız ne yazık ki.

Yardımlarınız ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1TB SSD Önerisi (Team/HP/PNY)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.