Şimdi Ara

Team Fortress 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben team fortress i internetten indirdim önceden bir akrabamızda orjinalini oynuyordum intertten indirdiğimle online oynayabilirim de mi?yada patch felan indirmem gerekirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: merto0697

Arkadaşlar ben team fortress i internetten indirdim önceden bir akrabamızda orjinalini oynuyordum intertten indirdiğimle online oynayabilirim de mi?yada patch felan indirmem gerekirmi?

Oynayabilrisin. 1.0.1.8 patchini indiremen gerek. Ama ben patchle meçle uğraşamam diyorsan Youtube'a gir PacSteam diye arattır.
  • Çok saol kardeşim orjinal oyun alamadık dedim int. nidiriyim sonra korktum boşa mı indirdim diye.Hemen DH ye sordum yanıtımı aldım herkese çok teşekkürler.
  • Öncellikle korsan almanı tavsiye etmem çünkü team fortress 2-3 gün aralıklarla update yien bir oyundur.

KORSANIN kötü yanları.

İtem düşmez

Steamli serverlara giremessin

Milestone silahların olmaz,

Maç filan yapamazsın.

Ama ben free takılcam dersen karar senin..
  • yalnız aldığım duyumlara PacSteam bi aralar silah düşmemesine rağmen, tüm silahlardan çantanızdan birer tane olduğu bir olay yapmıştı diye duydum. keşke benim zamanımda da olsaydı öyle bi şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: gvngngr

yalnız aldığım duyumlara PacSteam bi aralar silah düşmemesine rağmen, tüm silahlardan çantanızdan birer tane olduğu bir olay yapmıştı diye duydum. keşke benim zamanımda da olsaydı öyle bi şey

Ya o itemin düşmesini izlemek böyle içinin hoş olmasının falan tadı başka onun tadını vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TheGamE.

quote:

Orijinalden alıntı: gvngngr

yalnız aldığım duyumlara PacSteam bi aralar silah düşmemesine rağmen, tüm silahlardan çantanızdan birer tane olduğu bir olay yapmıştı diye duydum. keşke benim zamanımda da olsaydı öyle bi şey

Ya o itemin düşmesini izlemek böyle içinin hoş olmasının falan tadı başka onun tadını vermiyor.

Craftçı seni...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyun nasıl arkadaşlar tavsiye eder misiniz? Şu an CoD MW2 yi oynuyorum IW üzerinde ama TF2 yi alsam yavan gelir mi MW2 den sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaGeSuKo

Bu oyun nasıl arkadaşlar tavsiye eder misiniz? Şu an CoD MW2 yi oynuyorum IW üzerinde ama TF2 yi alsam yavan gelir mi MW2 den sonra?

Asıl Tf2'yi oyna sana tüm multiplayer oyunlar yavan gelir. 5 tane harita paketi için 15$(üstüne alınma) vermeye devam edebilirsin ya da bizim gibi Tf2'ye getirilen tüm içeriklere bedava sahip olabilirsin. It's your choice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 22 Eylül 2010; 12:44:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

quote:

Bu oyun nasıl arkadaşlar tavsiye eder misiniz? Şu an CoD MW2 yi oynuyorum IW üzerinde ama TF2 yi alsam yavan gelir mi MW2 den sonra?

Asıl Tf2'yi oyna sana tüm multiplayer oyunlar yavan gelir. 5 tane harita paketi için 15$(üstüne alınma) vermeye devam edebilirsin ya da bizim gibi Tf2'ye getirilen tüm içeriklere bedava sahip olabilirsin. It's your choice

+12312312
  • quote:

quote:

O derece iyi diyosun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TheGamE.

quote:

quote:

+12312312

Magesuka, Bunu yazan TheGame MW2 ustası haberin olsun, her iki açıdan da bakabilen biri.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.