Team Fortress 2'ye girdiğimde menü falan herşey güzel görüntü ayarlarını hem en düşüğe getirdim hem en yükseğe hemde önerilen ayarlara ama sorunum şu oyuna girdiğimde karakterler normal gözüküyor taşlar gökyüzü vs.vs. fakat yerler ve duvarlar rengarenk sanki heryer graffitili gibi.Bu gözümü yoruyor ve (Bence) Fps mi düşürüyor.Normalde yere bakarken fps 50-60 arası oluyor ama koşarken 15'e kadar iniyor.Yardım ederseniz sevinirim
Pyromania gözlüklerini takdıysan çıkar o gözlük her yeri öyle yapar rengarenk olur çiçekler böcükler karakterlerin sesleri bebek gibi ince gelir. Eğer ondan değilse kütüphaneden tf2ye sağ tıkla özellikler de yerel dosyalardan oyun dosyalarını doğrulattır. Ve Birdaha böyle bir sorun yaşarsan Forumdaki tf2 bölümüne konu aç.
hocam allah senden razı olsun, gözlüğü takmışım salak gibi niye ekran bozuldu diyorum ben 2012de yazmışsın ama bugün işime yaradı sağolasın tekrardan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme