Şimdi Ara

Team Fortress 2 Görüntü Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Team Fortress 2'ye girdiğimde menü falan herşey güzel görüntü ayarlarını hem en düşüğe getirdim hem en yükseğe hemde önerilen ayarlara ama sorunum şu oyuna girdiğimde karakterler normal gözüküyor taşlar gökyüzü vs.vs. fakat yerler ve duvarlar rengarenk sanki heryer graffitili gibi.Bu gözümü yoruyor ve (Bence) Fps mi düşürüyor.Normalde yere bakarken fps 50-60 arası oluyor ama koşarken 15'e kadar iniyor.Yardım ederseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: KlavyedeF13

Team Fortress 2'ye girdiğimde menü falan herşey güzel görüntü ayarlarını hem en düşüğe getirdim hem en yükseğe hemde önerilen ayarlara ama sorunum şu oyuna girdiğimde karakterler normal gözüküyor taşlar gökyüzü vs.vs. fakat yerler ve duvarlar rengarenk sanki heryer graffitili gibi.Bu gözümü yoruyor ve (Bence) Fps mi düşürüyor.Normalde yere bakarken fps 50-60 arası oluyor ama koşarken 15'e kadar iniyor.Yardım ederseniz sevinirim

kasanı yan yatır işlemcine hava gitmiyorsa düzelir

• Laptop...
  • quote:

Team Fortress 2'ye girdiğimde menü falan herşey güzel görüntü ayarlarını hem en düşüğe getirdim hem en yükseğe hemde önerilen ayarlara ama sorunum şu oyuna girdiğimde karakterler normal gözüküyor taşlar gökyüzü vs.vs. fakat yerler ve duvarlar rengarenk sanki heryer graffitili gibi.Bu gözümü yoruyor ve (Bence) Fps mi düşürüyor.Normalde yere bakarken fps 50-60 arası oluyor ama koşarken 15'e kadar iniyor.Yardım ederseniz sevinirim

Pyromania gözlüklerini takdıysan çıkar o gözlük her yeri öyle yapar rengarenk olur çiçekler böcükler karakterlerin sesleri bebek gibi ince gelir. Eğer ondan değilse kütüphaneden tf2ye sağ tıkla özellikler de yerel dosyalardan oyun dosyalarını doğrulattır. Ve Birdaha böyle bir sorun yaşarsan Forumdaki tf2 bölümüne konu aç.

• Pyro gözlükleri takılı değil onu biliyorum.Oyun dosyalarından doğrulattım hatta oyunu 2 kere tekrar kurdum.Forumda yeniyim kusuruma bakma.
  • quote:

Pyro gözlükleri takılı değil onu biliyorum.Oyun dosyalarından doğrulattım hatta oyunu 2 kere tekrar kurdum.Forumda yeniyim kusuruma bakma.

Ekran kartını güncelle en basitinden. Birde sisteminle ilgili bilgi ver.
  • Ekran kartımı güncelleyeceğim saol.Bu arada sistemim yeter bence Sony Vaio kullanıyorum dizüstünden ne beklersin ki :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HONOR MAGİC WATCH 2 SES SORUNU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hala aynı yardım edebilecek birisi varmı ?
  • quote:

Ekran kartımı güncelleyeceğim saol.Bu arada sistemim yeter bence Sony Vaio kullanıyorum dizüstünden ne beklersin ki :)

Böyle demiyeceksin. Vericeksin sistemini yemiyeceğiz YA! Belki aynı ekran kartı olanlarda sorun yaşıyordur.
  • Intel(R) Core(TM)2 CPU
    T550 @ 2.00GHz
    1 GB
    Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset Family
    Pek anlamıyorum bu işlerden kusura bakma.
  • quote:

Intel(R) Core(TM)2 CPU
    T550 @ 2.00GHz
    1 GB
    Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset Family
    Pek anlamıyorum bu işlerden kusura bakma.

Ekran kartınızdan kaynaklı %99
  • Ekran kartıma ne yapmamı önerirsin :D
  •  Team Fortress 2 Görüntü Sorunu

Bu işte sorunum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KlavyedeF13 -- 14 Eylül 2012; 23:51:30 >
  • önceden açıp şimdi kasıyorsa driverları silip yeniden kur bende de fps düşmüştü baya 20lere geldi driverda sorun olmuş.Aygıt yöneticisine girip bak bir ünlem var mı hiç
  • Yok kardeşim baktım ünlem falan yok hiçbirinde şimdi driverları deniyeceğim.(Bu hatayı sanki Counter-Strike'nin bir oyununda da görmüştüm galiba.)
  • en basitinden Directx'i güncellemeyi dene, ama sorun ekran kartından gibi...
  • DirectX 9.0 versiyonundayım.Oyuna girerken ayar yapıyorum directX 8.0 8.1 falan yine aynı durum.
  • Saolun
  • Kardeş seninki çözüldüyse anlat da bizde yapalım :(
  • Güncel...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.