KAHRETSİN YA OLMADI KARDEŞİM YİNEDE TEŞEKKÜRLER BAŞKA BİR CÖZÜM YOLUN VARSA SÖYLE
quote:
Orijinalden alıntı: darkboss18
KAHRETSİN YA OLMADI KARDEŞİM YİNEDE TEŞEKKÜRLER BAŞKA BİR CÖZÜM YOLUN VARSA SÖYLE
kardeşim ben buldum cracklı veya hileli bir oyunun varsa team fortesste o oyunun bulunduğu bir klasör veya sürücü disketindeyse yani bilgisayarımdan girdiğin c veya d gibi aynı ortamda bulunursa o sorun çıkıyor team fortesi ya başka biryere koyun yada hileli oyunu yada cracklı oyunu silin
quote:
Orijinalden alıntı: XxMetehanXx
quote:
Orijinalden alıntı: darkboss18
kardeşim ben buldum cracklı veya hileli bir oyunun varsa team fortesste o oyunun bulunduğu bir klasör veya sürücü disketindeyse yani bilgisayarımdan girdiğin c veya d gibi aynı ortamda bulunursa o sorun çıkıyor team fortesi ya başka biryere koyun yada hileli oyunu yada cracklı oyunu silin
Benimde aynı sorunum vardı d bölümüne oyunu kurmuştum meğer steam nerede kurulduysa o harddis bölüntüsüne oyunu kurmak gerekiyormuş c dizinine kurunca güvenli bağlantıyla online oynamaya başladım.
Arkadaşlar aynı durum bugün laptopuma counter strike: source oyunumu yüklediğimde başıma geldi.sunuculara giriyorum güvenli modda değilsiniz hatası alıp duruyordum. Resattavasoglu arkadaşımızın dediğini yapınca düzeldi.Kendisine çok teşekkür ediyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme