Şimdi Ara

Team Turquality VS CLG (6 saat kaldı) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
3
Favori
7.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dertli Genç

quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Insanity

quote:

quote:

TT 2-0 kaybeder

Türkiye sunucusunda Elo Boost yapan mid oyuncusu, ESL'de mi kazanacak? Lütfen komik olmayın.

Türk E-Sporu berbat olduğu gibi Türkiyede E-Spor sadece LoL'den ibaret, fakat onda bile en kötü olmayı başarıyorlar, böyle kalitesiz oyuncuları özenle oynatıp '' Olsun buraya kadar geldik '' diyorlar

Ne bu kendini beğenmişlik? Adamlar haklarıyla burdaki turnuvayı kazanarak oraya geldiler. CLG'nin nasıl bir geçmişi olduğunu biliyorsun heralde, adamlar sezon 1'den beri bu oyunu oynuyorlar. Türkiye'de neden e-sports'un gelişmediğini sebeplerini tartışmayalım ki bunun listesi çok uzar.

Tamam midlerini ben de beğenmedim, ama Theokelles ve Thaldrin gayet ESL seviyesinde oynadılar ve orda olmayı hakediyorlar. Kendi ülkenden çıkmış bir takıma bu kadar atarlanmak pek olgunca bir davranış değil.

Kendi ülkem değil ki ben sadece Türkiyede oturuyorum Almanyalıyım, ne fark eder hem bu Türk olunca övücek miyiz? Objektif olarak konuşuyorum istersem Japonyalı olayım.
    1.Türk E-Sporu takımları niye bu kadar berbat oyuncuları takımlarında oynatıyor?
    2.TT midi Türkiye sunucusunda noob teki, flamer yaptığı gibi hiç konuşmuyor bir havalarda, Elo Boost yaptığını biliyor musun?
    3.Buraya emin ol hakları ile gelmediler, hele bu oyun ile hiç bir yere gelemezler.Her davada ''Buraya kadar geldik, bu da bir şeydir'' demek iyi hoş klasiktir ama aşmanın vakti geldi, ben niye halen bunu göremiyorum.
    4.Karşının Sezon 1'den beri oynadığını belirtmişsin, ben ona bir şey demedim ki? Adamlar farm da mı yapamayacak peki, dive atmayı beceremiyorlar daha? Önde oldukları halde saldılar buna ne demeli?
    5.E-Sporu senle tartışmam zaten senin ne aklın ne de yaşın yeter.

yapma ya adamlara çekilişten çıktı turnuva.Adamlar her hafta clg seviyesınde takımla oynuyorda haketmıyor diyorsun.Adamlar ilk kez üst seviyelerde bir takımla oynuyor.İlk turnuvada ezmelerını bekliyorsan üzgunum ama yanlış gezegendesin.

Ben kazanmalarını beklediğimi belirtmedim, sen Türkiye'de 3 takımdan birisin.
    Buraya kadar gelmişsin her şey iyi hoş ama bir şeylerin olması gerekli.
    Bir seviyede oynaman gerekli.Kimse senden xPeke, Dyrus olmanı beklemiyor ama benim oyunum da bu demelisin, fakat Diamond5 oyun tarzı ile çıkıp bugünde böyleyiz demek ve arkasında durmak sizin seçiminiz.Yaptığınız hatalar, taktikler sizin oyunuzu gösterir gel gör ki ne planlanmış bir oyun ne de oyunculuk gördüm.
    Kendi yorumunu katarak eleştirmek, dalga geçmek hafif mizah anlayışı da gerektirir siz söylenenlere bakmayın ben dışarıda ki bin insandan birinin kendimin düşüncelerimi belirttim.

• Dp maçı kaçta
  • Tamam haklısında bu adamlar öyle bir ortama ilk kez çıkıyorlar onuda hesaba katmak gerekir diye düşünüyorum .
  • Hadi tamam yenilirsinde kendini rezil etmeye ne gerek var . Profesyoneliz diye dolaşırsın fnatic mousepadle oraya çıkarsın komikti cidden He birde fotoğraf falan çekilmeler oyuncularla cidden komik hani maçtan sonra böyle hatıra falan olabilirde maçtan önce gelir gelmez foto çekilmeleri komikti . Theokeles kendi pageinde şey yazmış birde clg'e udyr banlatmak paha biçilemez falan Quality from Turkey . gldfkjg

// Hotshotta ezmiş pageinden bir güzel

Daym @aphromoo is a BEAST! Rush hour playing extremely well. Let's see how they do vs a real bot lane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CookieMonster -- 23 Kasım 2013; 22:23:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

o değil de clg çok iyi oynamadı açıkcası.Hani orda dp olsa şu kadroyla clg yerlerde sürünürdü gibi geldi

clg başlarda sürünürdü ama dp maçı verirdi çünkü dp hep o havalarda biraz üstün gelince hafife alıp salıyolar yani bence clg takımına karşı duracak bir türk takımı yok şu an
  • Koordinasyon eksikliği,hatalar=Mağlubiyet.Şimdi oraya ilk kez çıktılar,hadi senide görelim diyenler çıkarlar meydana yahu yayın sırasında Riot görevlisi bile dalga geçer bir anlatım sergiliyorsa bir eksiklik vardır hele tresh fail'de resmen kahkaha attılar neyse geçmiş olsun.
  • clg forever ♥ bu arada birsi demis dp olsa dagitir felan dp clg nin ölüsünü bile yenemez boş boş konusmayin

edit : maça fnatic mouse pad'i ile çıkmışlar bide utanmadan yazık yazık geçenki bir turnuva vardı tayvanlılar sanırsam onlar gibi show maçı gibi birşey yapsalar daha iyidi millet en azından rezilliğe değil showa gülerdi ciddi ciddi oynamışlar bide beyin yok

qeşqe DP qitseydi ya blki ynrlrdi qnq xSSSSS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkGathering -- 23 Kasım 2013; 23:02:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mac tsi saat kacta tam olarak?
  • maç bitti sanırsam ve yenilmiş TT red
  • gg wp.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben kazanmalarını beklediğimi belirtmedim, sen Türkiye'de 3 takımdan birisin.
    Buraya kadar gelmişsin her şey iyi hoş ama bir şeylerin olması gerekli.
    Bir seviyede oynaman gerekli.Kimse senden xPeke, Dyrus olmanı beklemiyor ama benim oyunum da bu demelisin, fakat Diamond5 oyun tarzı ile çıkıp bugünde böyleyiz demek ve arkasında durmak sizin seçiminiz.Yaptığınız hatalar, taktikler sizin oyunuzu gösterir gel gör ki ne planlanmış bir oyun ne de oyunculuk gördüm.
    Kendi yorumunu katarak eleştirmek, dalga geçmek hafif mizah anlayışı da gerektirir siz söylenenlere bakmayın ben dışarıda ki bin insandan birinin kendimin düşüncelerimi belirttim.

Mantıklı konuşuyorsun ama işler belli bir seviyeden sonra böyle yürümüyor.Dünya şampiyonasındada avaraj takımları vardı.Kötü takım değillerdi ama belli bir seviyenin üstünde oynamak tecrübesiz takımlara ağır geliyor. Belli bir çıtanın üstünde oynamak için hem iyi oyuncu olmak hemde iyi takım olmak gerekiyor.Bununda yanında böyle turnuvalarda kendi klasmanının üstünde takımlarla maç oynayıp tecrübe kazanman gerekiyor. Dp biraz daha alıştı bu durumlara ama tt çok yeni birden olacak birşey değil. Sadece 2. maçı izledim çok kötü oynadılar kabul ama buralarda oynaya oynaya tecrübe edinecek bu insanlar soloq oynayarak değil.

@Midleri bronze seviyesinde oynadı laflarımın dışında kalsın o.

• clg lcs şampiyonu yenemeyiz god mode onlar dablızift akıyo qnq bizım bronz 5 team olüsünü bile yenemez.Sorsan maddan başka kimseyi bilmezler tek bildiklerı tr hiçbir şey yapamaz biraz destek verın kendi takımınıza oyle konusmayla olmuyo

• TT elinden geleni yaptı ama DP ve AWH'den daha iyisini bekliyorum.
  • quote:

clg lcs şampiyonu yenemeyiz god mode onlar dablızift akıyo qnq bizım bronz 5 team olüsünü bile yenemez.Sorsan maddan başka kimseyi bilmezler tek bildiklerı tr hiçbir şey yapamaz biraz destek verın kendi takımınıza oyle konusmayla olmuyo

xD oyunu betadan beri oynuyorum ve season 1 den itibaren ( dahil ) her turnuvayı izledim bizimkiler açık ve net çöpler. Tecrübe yok 0 0 0 0 0 0 0.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

quote:

clg lcs şampiyonu yenemeyiz god mode onlar dablızift akıyo qnq bizım bronz 5 team olüsünü bile yenemez.Sorsan maddan başka kimseyi bilmezler tek bildiklerı tr hiçbir şey yapamaz biraz destek verın kendi takımınıza oyle konusmayla olmuyo

xD oyunu betadan beri oynuyorum ve season 1 den itibaren ( dahil ) her turnuvayı izledim bizimkiler açık ve net çöpler. Tecrübe yok 0 0 0 0 0 0 0.

qnq sen pro olmuşsun ya dpyi arada soyle çoplukten nasıl çıkılır feyz alsınlar.Adam olan şimdi olmasa bile gelecekte o seviyelere gelebilırız der ama yok biz çopuz bız malız xD

• doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşuna dememişler. Siz desteklemeye devam edin belki 3. felan olurlar ( o da 3 takım olursa turnuvada )

edit : ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkGathering -- 23 Kasım 2013; 23:38:34 >
  • quote:

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşuna dememişler. Siz desteklemeye devam edin belki 3. felan olurlar ( o da 3 takım olursa turnuvada )

ağzın çalışacağına elin çalışsa biraz.Sen hangi takımı ülkeyi desteklersen destekle ben sonuncu olsalar bile desteklerim o içimdeki inanç olduktan sonra

• quote:

quote:

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşuna dememişler. Siz desteklemeye devam edin belki 3. felan olurlar ( o da 3 takım olursa turnuvada )

ağzın çalışacağına elin çalışsa biraz.Sen hangi takımı ülkeyi desteklersen destekle ben sonuncu olsalar bile desteklerim o içimdeki inanç olduktan sonra

iyi destekle o zaman. Elim çalışıyor dostum zaten yazıyorum :)
  • doubleliftin demesi trashcanlerin saçmalama konusuna dönmüş bu topic
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

doubleliftin demesi trashcanlerin saçmalama konusuna dönmüş bu topic

Fnatic Mousepad'i alıp gidelim biz qnq oraya xDDDD
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.