Şimdi Ara

Team Turquality VS CLG (6 saat kaldı) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
3
Favori
7.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • killeres zamanla daha iyi olur tyrese kötü ama düzgün takım oyununda araya kaynar idare eder amet çok kötü kendini geliştirme ihtimali olduğunu sanmıyorum maksimum verimi o arkadaşın yerine yaşı daha genç ve gelişebilicek birilerini bulmaları lazım bence nases devam etse daha iyi sonuçlar alabilirlerdi takım olarak thaldrin ve theokales gayet iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fxctheworld

biri bana bu theokolesin ne yaptığını söyleyebilir mi dakika kaç oldu 2. maviyi vermedi gitti lissandraya üstüne bot lanede 3 dk boyunca bekleyip başarısız bir gang yapıp 3 kill verdiler bravo.

karşıda ziggs var ultisi var ve canın az + görüş var.
    gerisini düşün şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

killeres zamanla daha iyi olur tyrese kötü ama düzgün takım oyununda araya kaynar idare eder amet çok kötü kendini geliştirme ihtimali olduğunu sanmıyorum maksimum verimi o arkadaşın yerine yaşı daha genç ve gelişebilicek birilerini bulmaları lazım bence nases devam etse daha iyi sonuçlar alabilirlerdi takım olarak thaldrin ve theokales gayet iyiydi

Killeres sanırım renektondu? Çok temiz oynadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam yenilmiş olabilirler. 2. maçta hiçbir hamle yapamamış da olabilirler. Hatta basit hatalar da yapmış olabilirler. Ama kendi ülkenin takımı ile dalga geçmek niye ? Doublelift dünya şampiyonasında oynarken bu adamların çoğu internet kafede oynuyorlardı. Bu maçların hepsi bir tecrübe. Bir anda kimse doublelift olmaz. Bir anda kimse Faker olmaz. Eleştirilerinizi yapıcı olarak yapın ki bizi temsil eden insanlar gelişsin. Bu seviyelere gelebilsin.
  • iyi ezdiler qnqlar xD
  • türkün doublelift le imtihanı
  • Bu arada lissandra amet in en iyi oynadığı champ diğerlerini oynadığını düşünemiyorum
  • killer es adc yani caitlynn oynadı iyi değildi ama genç ve gelişebilir en azından thaldirin renekton oynayan kişi ve evet iyi oynadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

quote:

killeres zamanla daha iyi olur tyrese kötü ama düzgün takım oyununda araya kaynar idare eder amet çok kötü kendini geliştirme ihtimali olduğunu sanmıyorum maksimum verimi o arkadaşın yerine yaşı daha genç ve gelişebilicek birilerini bulmaları lazım bence nases devam etse daha iyi sonuçlar alabilirlerdi takım olarak thaldrin ve theokales gayet iyiydi

adc killeres
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

TT 2-0 kaybeder

Türkiye sunucusunda Elo Boost yapan mid oyuncusu, ESL'de mi kazanacak? Lütfen komik olmayın.

Türk E-Sporu berbat olduğu gibi Türkiyede E-Spor sadece LoL'den ibaret, fakat onda bile en kötü olmayı başarıyorlar, böyle kalitesiz oyuncuları özenle oynatıp '' Olsun buraya kadar geldik '' diyorlar

Ne bu kendini beğenmişlik? Adamlar haklarıyla burdaki turnuvayı kazanarak oraya geldiler. CLG'nin nasıl bir geçmişi olduğunu biliyorsun heralde, adamlar sezon 1'den beri bu oyunu oynuyorlar. Türkiye'de neden e-sports'un gelişmediğini sebeplerini tartışmayalım ki bunun listesi çok uzar.

Tamam midlerini ben de beğenmedim, ama Theokelles ve Thaldrin gayet ESL seviyesinde oynadılar ve orda olmayı hakediyorlar. Kendi ülkenden çıkmış bir takıma bu kadar atarlanmak pek olgunca bir davranış değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

quote:

killeres adc. thaldrin ve theo dışında verim veren yoktu tt için
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

quote:

Orijinalden alıntı: fxctheworld

biri bana bu theokolesin ne yaptığını söyleyebilir mi dakika kaç oldu 2. maviyi vermedi gitti lissandraya üstüne bot lanede 3 dk boyunca bekleyip başarısız bir gang yapıp 3 kill verdiler bravo.

karşıda ziggs var ultisi var ve canın az + görüş var.
    gerisini düşün şimdi

Amed'e verirsem kesin saçma bir hata yapar en iyisi ben alayım dedi bence. Çok saçma maçtı

• Jim* kullanıcısına yanıt
    genel olarak haklsıın ilk söylediğine ise kesinlikle katılıyorum ancak verdiğin örnekler yanlış tecrübe kadar yetenekde önemli yanlış hatırlamıyorsam faker 4 ay da challanger olmuş
  • quote:

genel olarak haklsıın ilk söylediğine ise kesinlikle katılıyorum ancak verdiğin örnekler yanlış tecrübe kadar yetenekde önemli yanlış hatırlamıyorsam faker 4 ay da challanger olmuş

Doğru olabilir. 4 ay da challanger olmuş da olabilir ama o adamın geçmişin de dota oynamışlık var sonuçta. Tamam tabi ki yetenekli. Yetenek + emek+ tecrübe sizi bir Faker yapar ama benim derdim burada bronze 5 olup kendi ülkesini bir şekilde temsil eden insanlarla dalga geçen insanlar. Bu kimseye bir şey kazandırmaz. Bu zamana kadar ne kazandırdı ki ? Şampiyonlar liginde Beşiktaş 8 yiyince dalga geçtik. Fenerbahçe , Galatasaray yenilince dalga geçtik , sevindik. Ne kattı bize ? Bizden bir şey götürdü bile. Bu da aynı hesap.
  • Top laneleri cidden lcs seviyesinde çok iyi oynadı bence jungle eh işte ilk oyun iyiydide mid lane çok kötüydü ya cidden tr de silver-gold seviyesinde oynadı
    bot laneleride pek iyi değildide adamlar haklı karşı bot lane op

• kimseden faker,alex,doublelift olmasını beklemiyoruz da bu turnuvaya katılmışsan belli bir seviyeye gelmiş olman gerekiyo hala bu kadar basit hatalar yapıyorsan orda olmanın pek bir anlamı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Insanity

quote:

quote:

TT 2-0 kaybeder

Türkiye sunucusunda Elo Boost yapan mid oyuncusu, ESL'de mi kazanacak? Lütfen komik olmayın.

Türk E-Sporu berbat olduğu gibi Türkiyede E-Spor sadece LoL'den ibaret, fakat onda bile en kötü olmayı başarıyorlar, böyle kalitesiz oyuncuları özenle oynatıp '' Olsun buraya kadar geldik '' diyorlar

Ne bu kendini beğenmişlik? Adamlar haklarıyla burdaki turnuvayı kazanarak oraya geldiler. CLG'nin nasıl bir geçmişi olduğunu biliyorsun heralde, adamlar sezon 1'den beri bu oyunu oynuyorlar. Türkiye'de neden e-sports'un gelişmediğini sebeplerini tartışmayalım ki bunun listesi çok uzar.

Tamam midlerini ben de beğenmedim, ama Theokelles ve Thaldrin gayet ESL seviyesinde oynadılar ve orda olmayı hakediyorlar. Kendi ülkenden çıkmış bir takıma bu kadar atarlanmak pek olgunca bir davranış değil.

Kendi ülkem değil ki ben sadece Türkiyede oturuyorum Almanyalıyım, ne fark eder hem bu Türk olunca övücek miyiz? Objektif olarak konuşuyorum istersem Japonyalı olayım.
    1.Türk E-Sporu takımları niye bu kadar berbat oyuncuları takımlarında oynatıyor?
    2.TT midi Türkiye sunucusunda noob teki, flamer yaptığı gibi hiç konuşmuyor bir havalarda, Elo Boost yaptığını biliyor musun?
    3.Buraya emin ol hakları ile gelmediler, hele bu oyun ile hiç bir yere gelemezler.Her davada ''Buraya kadar geldik, bu da bir şeydir'' demek iyi hoş klasiktir ama aşmanın vakti geldi, ben niye halen bunu göremiyorum.
    4.Karşının Sezon 1'den beri oynadığını belirtmişsin, ben ona bir şey demedim ki? Adamlar farm da mı yapamayacak peki, dive atmayı beceremiyorlar daha? Önde oldukları halde saldılar buna ne demeli?
    5.E-Sporu senle tartışmam zaten senin ne aklın ne de yaşın yeter.

• hatşat ın daha beter şeyleri var çizilmek için koymuyorum clg ne ayak la nasıl takım bunlar nasıl takımın fanboys u sun sen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Insanity

quote:

quote:

TT 2-0 kaybeder

Kendi ülkem değil ki ben sadece Türkiyede oturuyorum Almanyalıyım, ne fark eder hem bu Türk olunca övücek miyiz? Objektif olarak konuşuyorum istersem Japonyalı olayım.
    1.Türk E-Sporu takımları niye bu kadar berbat oyuncuları takımlarında oynatıyor?
    2.TT midi Türkiye sunucusunda noob teki, flamer yaptığı gibi hiç konuşmuyor bir havalarda, Elo Boost yaptığını biliyor musun?
    3.Buraya emin ol hakları ile gelmediler, hele bu oyun ile hiç bir yere gelemezler.Her davada ''Buraya kadar geldik, bu da bir şeydir'' demek iyi hoş klasiktir ama aşmanın vakti geldi, ben niye halen bunu göremiyorum.
    4.Karşının Sezon 1'den beri oynadığını belirtmişsin, ben ona bir şey demedim ki? Adamlar farm da mı yapamayacak peki, dive atmayı beceremiyorlar daha? Önde oldukları halde saldılar buna ne demeli?
    5.E-Sporu senle tartışmam zaten senin ne aklın ne de yaşın yeter.

yapma ya adamlara çekilişten çıktı turnuva.Adamlar her hafta clg seviyesınde takımla oynuyorda haketmıyor diyorsun.Adamlar ilk kez üst seviyelerde bir takımla oynuyor.İlk turnuvada ezmelerını bekliyorsan üzgunum ama yanlış gezegendesin.

• o değil de clg çok iyi oynamadı açıkcası.Hani orda dp olsa şu kadroyla clg yerlerde sürünürdü gibi geldi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.