G Sableye : Crunch-Night Shade-Faint Attack-Hidden Power G Eevee: Ancient Power-Crunch-Hyper Beam-Hidden Power G Blaziken: Ancient Power-Superpower-Blast Burn-Hidden Power G Ludicolo: Frenzy Plant-Solarbeam-HydroBlast-Crabhammer G Metagross: Ancient Power-Doom Desire-Hyper Beam-Hidden Power G Armaldo: Ancient Power-Hyper Beam-Doom Desire-Fury Cutter
Biraz pahalı ama Güzel takım benim eski chardaki takıma benziyor.
quote:
Orjinalden alıntı: wantedlord
G Sableye : Crunch-Night Shade-Faint Attack-Hidden Power G Eevee: Ancient Power-Crunch-Hyper Beam-Hidden Power G Blaziken: Ancient Power-Superpower-Blast Burn-Hidden Power G Ludicolo: Frenzy Plant-Solarbeam-HydroBlast-Crabhammer G Metagross: Ancient Power-Doom Desire-Hyper Beam-Hidden Power G Armaldo: Ancient Power-Hyper Beam-Doom Desire-Fury Cutter
Biraz pahalı ama Güzel takım benim eski chardaki takıma benziyor.
yeni ataklar da geldi ama
quote:
Orjinalden alıntı: ChaKaL_
SyNdRoMe_ nin aynısı
+1
kimse kendi takımını kurmaya uğraşmıyoki
mesela ben takımıma g.snorunt'um var onun yeni gelişmişi buz ve hayalet oluyo onu koycam sizde kendi takımınızı kurun...
eevee yi çıkar yeni fightning atağı geldi çok yer bir de kendi teamını kurmaya çalış mesela bende de syndromenin takımı vardı şimdi yeni pokelerden kendim kurucanm
Yemese bile tek atakta veya 2 atakta öLür sanırım o yüzden pek team pokesi deil gösteriş pokesi
nedenki? gerekli atacklar ekleneirse bence güçlü bir poke...
quote:
Orjinalden alıntı: dark_flame
mesela ben takımıma g.snorunt'um var onun yeni gelişmişi buz ve hayalet oluyo onu koycam sizde kendi takımınızı kurun...
ben kimseden kopya çekmedim. syndromenin teamini bilmiom ben. güçlü pokeleri koymak istedim okadar
quote:
Orjinalden alıntı: OmerChip
quote:
ben kimseden kopya çekmedim. syndromenin teamini bilmiom ben. güçlü pokeleri koymak istedim okadar
bende yedim resmen syndromenin teamı işte bitek g.shedinja yok gerisi aynı ayrıca syndrome shedinjanın yerine normal poke koyun demişti sendede o var; eevee
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: OmerChip
quote:
bende yedim resmen syndromenin teamı işte bitek g.shedinja yok gerisi aynı ayrıca syndrome shedinjanın yerine normal poke koyun demişti sendede o var; eevee
inanmayabilirsin. ilk olarak g anorith aldım birinden. sonra g sableye yi güçlü olduu için aldım. g metagrossu sevdiim için aldım. s gyaradosa 300k exp bastım ama ultra yedii için sattım. g eevee haritadan çıktı. aldım bağrıma bastım. g ludicolo güçlü dediler ona 300k exp+9 tane 60k lık poke verdim. g torchice az bi poke verdim ve takımım bu. ludicolo yerinde g gyarados vardı ama ultra yedii için takıma almadım. hala bende duruo 85k exp kastım ona
Allah açkına ludicolo ultra yiyosa neden bu kadar exp verenleri var? g sableye neden bu kadar değerli? neden g eevee yi imzasına ekleyen bile var? metagross neden bu kadar tercih ediliyo? torchic i neden bu kadar tavsiye ediyolar? ultra yemedikleri ve güçlü oldukları için olmasın? g armaldo ise tamamen benim tercihim tipini sevdiimden.
salla nasıl olsa syndorme öğrenesiniz die açtı.chakal kafanı yorma
takım idare edr ama eeveenin ne işi war orrda anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: PeReNaL_GFB
salla nasıl olsa syndorme öğrenesiniz die açtı.chakal kafanı yorma
takım idare edr ama eeveenin ne işi war orrda anlamadım
eevee biçok poke türünden 0 yiyor. denediim için biliom nerden biliosun die sormayın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme