Şimdi Ara

TEB Bonus & World Kampanyaları - Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
8
Favori
12.300
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

kadir bey sormak istediğim birşey var mesela pos cihazının ekranında denizbank yazarsa o yer üye iş yeri midir?

Denizbank üye işyeri olur o zaman hocam.
    Kampanya şartlarında Bonus üye işyeri yazıyorsa o pos üzerinden işlem yaparsanız kampanyadan kazanım sağlarsınız ama Garanti Bankası Pos'u diyorsa o pos(Denizbank posu) üzerinden yapılan işlemler dahil olmaz.

Bonus kampanyalarında genel olarak işlemlerin Garanti bankası Pos'undan yapılması şartı konulur.

üstad bugün denizbank yazılı pos dan çektirdim ama malesef üye iş yeri değilmiş....Ayrımı nasıl yapacaz bilemiyorum..

I love Bonus seklinde bir yazı çıkması gerekiyor sanırım.
    Bonus kartım olmadığı için bilmiyorum tam olarak.

haklısın galiba üstad..

• TEB İnternet Şubesi 5 Taksitinizin 1’ini Ödüyor!

31 Ocak’a kadar TEB İnternet Şubesi’nden kredi kartı başvurusu yapıp, giyim ve elektronik sektöründe bu kartınızla yapacağınız minimum 250TL ve üzeri minimum 5 taksitli harcamalarınızın biri bizden!

Kampanya Koşuları:

Kampanya 03 Aralık 2012 – 31 Ocak 2013 arasındadır. Müşterinin kampanyadan faydalanabilmesi için kampanya döneminde yeni kart alması gerekmektedir. Halihazırda kart sahibi olan müşteriler mevcut kartları ile kampanyadan faydalanamayacakladır.
    Müşteriler kartlarıyla giyim ve elektronik sektöründe yapacakları tek seferde ilk 250 TL ve üzeri minimum 5 ve üzeri taksitli alışverişten bir taksit tutarı kadar bonus kazanacaklardır.
    Minimum taksitli alışveriş tutarının 250TL olması gerekmektedir.
    Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri en çok 50TL puan kazanabilir.
    Alışverişin elektronik ve giyim sektöründe yapılmış olması gerekmektedir.
    Üye işyeri zorunluluğu yoktur.
    Ek kartların yaptığı harcamalar da asıl kart harcaması olarak dikkate alınacaktır.
    Ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
    Nakit avans işlemleri dahil değildir.

http://www.teb.com.tr/bireysel/bes-taksitin-biri-bizden.aspx

Başvuru yapacaktım ama yine red olur diye yapmıyorum.

• teb kredi karti onayinda enteresan. benim basvuruyu da reddetmisti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teb yılbaşı 100 tl bonus kampanyası için internet alışverişleri dahilmi acaba bilgisi olan varmı bu kıonuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

teb kredi karti onayinda enteresan. benim basvuruyu da reddetmisti..

Kesinlikle katılıyorum, gerçi kendileri bilir.
    Şuan Garanti'nin yaptığı coğu kampanyaya katılmadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz50

teb yılbaşı 100 tl bonus kampanyası için internet alışverişleri dahilmi acaba bilgisi olan varmı bu kıonuda

Bonus üye işyeri'nden tüm işlemlerin yapılma şartı konulmuş.
    İnternet alışverişleri dahil veya dahil değil şeklinde bir ibare göremedim.

En net yanıtı müşteri hizmetleri verecektir, sonucu yazarsanız sevinirim.
  • TEB e-ekstre 5TL bonusundan gecen sene faydalandim ve 1 senedir faturalarimi e-ekstre ile aliyorum. Şimdi normal posta ile talimat verip 1 ay sonra yine e-ekstre ile faturalarımı almak istesem 5TL bonus kampanyasından faydalanabiliyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan620

TEB e-ekstre 5TL bonusundan gecen sene faydalandim ve 1 senedir faturalarimi e-ekstre ile aliyorum. Şimdi normal posta ile talimat verip 1 ay sonra yine e-ekstre ile faturalarımı almak istesem 5TL bonus kampanyasından faydalanabiliyor muyum?

hyıro kampanya yıllık değil. Ben geçen yıl denedim. 5TL gitti. Verdiğibonusu gerialdı. Birdaha verdim5TL vermedi. Bence denemeyin :)
  • teb world gittigidiyorun %10 kampanyasina dahil dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: tekmali

quote:

Orijinalden alıntı: bykutluay

teb world gittigidiyorun %10 kampanyasina dahil dimi

Evet dahil hocam.

Tesekkurler dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykutluay -- 10 Ocak 2013; 21:10:42 >
  • yılbaşı kampanyasından kazanmış olduğum bonuslar yüklendi ama world puanlar yüklenmedi. müşteri hizmetlerini aradım. aynı kampanyadan bir kere faydalanabilirsiniz diyor.. ben de kapatın o zaman kartımın birisini dedim.. tekrar arayacaklarmış.
  • Yılbaşı kampanyasından Teb worldcard puanı yatan var mı? Yapıkredi worldcard 7 ocakta yattı ama teb'de henüz bir hareket yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Yılbaşı kampanyasından Teb worldcard puanı yatan var mı? Yapıkredi worldcard 7 ocakta yattı ama teb'de henüz bir hareket yok.

TEB BONUSA YATTI . worlde yatmadı. durumu bildirdim sadece bir kartla katılabilirsiniz dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

Yılbaşı kampanyasından Teb worldcard puanı yatan var mı? Yapıkredi worldcard 7 ocakta yattı ama teb'de henüz bir hareket yok.

TEB BONUSA YATTI . worlde yatmadı. durumu bildirdim sadece bir kartla katılabilirsiniz dedi.

O normal çünkü kampanya müşteri bazlıydı.
  • quote:

quote:

quote:

peki size neden vermediler. Dün yatmasi gerekiyordu.

• İşte bende onu merak ediyorum başka yatmayan var mı diye. Neticede TEB çok geç ödeme yapıyor şu aralar puanları zaten, sanırım bu tür bir gecikme olabilir.
  • şu saat itibariyle worde yatmadı. müşteri hizmetleri ile grüştüğümde bugün yatacak dendi. bakalım yarın ne olacak.
  • 7-11 gitti gidiyor kampanyasindan world puanlari yatan varmi...

• quote:

quote:

quote:

az önce world kartıma da yattı.. işin ilginç tarafı dün m.h arayıp sormuştum. tek karta yatar demişti. ben de o zaman kapatın kartımı dedin. daha sonra sizi arayacaklar demişti. sabah aradılar. o bayan da aynısını söyledi. gecen ay yansıttıkları kart ücretini puan olarak geri yüklediler ben de 6 ay kapatmamaya söz verdim. 75 kart ücreti puanı 100 de yılbaşı 11,95 de vardı 186,95 puanım oldu..

• 100 tl kartıma yattı benimde
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.