Şimdi Ara

TEB Bonus & World Kampanyaları - Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
8
Favori
12.289
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teb world kartlarında ek kart (sanal kart) oluşturmayı kapatmış
  • http://www.tebbonus.com/tr-TR/Kazancli-Alisveris/kampanyalar/Pages/otomatik-odeme-talimati.aspx

Kampanya 1 – 30 Haziran 2013 tarihleri arasında geçerlidir.
    2 Adet Talimata 10 TL, 3 Adet Talimata 25 TL, 4 Adet Talimata 40 TL, 5 Adet Talimata 50 TL Bonus kazanılacaktır.
    Otomatik fatura talimatı kampanyası müşteri bazındadır ve sadece yeni tanımlanan faturalar için geçerlidir.
    Kampanyadan Bonus kazanabilmek için tüm talimatların aynı ay içerisinde verilmesi gerekmektedir.
    Kampanya kapsamında kazanılan Bonuslar, 15-19 Temmuz 2013 tarihleri arasında yüklenecektir. Yüklenen Bonuslar 1 ay geçerli olacaktır.
    Geçerli olup ve iptal edildikten sonra tekrar kredi kartına bağlanan faturalar kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya süresi içerisinde, hesaptan verilen fatura talimatı iptal edilip kredi kartına bağlanan faturalar kampanyaya dahil değildir.
    Daha önce Otomatik Ödeme Kampanyasından Puan kazanan müşteriler tekrar Puan kazanamazlar.
    Tüm faturalarınız için TEB Şubeleri, TEB Internet Şubesi ve 0850 200 0 666 numaralı TEB Telefon Şubesinden otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.
    Kampanyaya katılmak için "FATURA" yazıp 4616'ya SMS gönderilmesi gerekmektedir. Gönderilen her SMS GSM operatörleri tarafından ücretlendirilmektedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok az olmuş. Talimat konusunda iyice cimrileşti bankalar. TEB zamanında 3 faturaya 100 TL vermişti. Hey gidi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

http://www.tebbonus.com/tr-TR/Kazancli-Alisveris/kampanyalar/Pages/otomatik-odeme-talimati.aspx

Kampanya 1 – 30 Haziran 2013 tarihleri arasında geçerlidir.
    2 Adet Talimata 10 TL, 3 Adet Talimata 25 TL, 4 Adet Talimata 40 TL, 5 Adet Talimata 50 TL Bonus kazanılacaktır.
    Otomatik fatura talimatı kampanyası müşteri bazındadır ve sadece yeni tanımlanan faturalar için geçerlidir.
    Kampanyadan Bonus kazanabilmek için tüm talimatların aynı ay içerisinde verilmesi gerekmektedir.
    Kampanya kapsamında kazanılan Bonuslar, 15-19 Temmuz 2013 tarihleri arasında yüklenecektir. Yüklenen Bonuslar 1 ay geçerli olacaktır.
    Geçerli olup ve iptal edildikten sonra tekrar kredi kartına bağlanan faturalar kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya süresi içerisinde, hesaptan verilen fatura talimatı iptal edilip kredi kartına bağlanan faturalar kampanyaya dahil değildir.
    Daha önce Otomatik Ödeme Kampanyasından Puan kazanan müşteriler tekrar Puan kazanamazlar.
    Tüm faturalarınız için TEB Şubeleri, TEB Internet Şubesi ve 0850 200 0 666 numaralı TEB Telefon Şubesinden otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.
    Kampanyaya katılmak için "FATURA" yazıp 4616'ya SMS gönderilmesi gerekmektedir. Gönderilen her SMS GSM operatörleri tarafından ücretlendirilmektedir.

Otomatik ödeme talimatını ne zaman iptal ediyoruz ben bişey anlamadım.
    Birde teb de otomatik ödemeler için komisyon alınıyor mu ?

• komisyon olayını bilen var mı alıyor mu acaba?
  • TEB 'in kampanyalarında, şartlar arasında belirtilmemiş konularda sakın ola eski uygulamalara veya tahminlere güvenmeyin. Malesef bu tür tuzakları çok yapmaya başladı son zamanlarda. Şartlarda hiçbir şekilde ne var ne de yok yazmıyorlar, sadece şartları okuyup adım attığınız anda yanarsınız çünkü gizli şart koyuyorlar. Bunu da ancak MH ni arayıp öğrenebiliyorsunuz. O yüzden mutlaka ve mutlaka TEB kampanyalarına girmeden MH ni arayıp tüm sorularınızı tek tek sorup, teyit ettirip, kayda geçirin.
  • 55 tl kart ucreti yansitmis tebos.Geri almak icin hakem heyeti disinda Mh den iade isteyince nasil yaklasim var bu tebosda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki senelerde fazla uğraştırmadan iade edebiliyorlardı ama bu sene şımarmışlar. 2 otm ödeme talimatı verirsen iptal ediyorlar yoksa etmiyorlar. Rest çekip tamam kapatın demek de işe yaramıyor. Ben öyle yaptım, kapamadan önce arıyorlar çünkü, bekledim belki bir teklif sunarla diye aramadılar. Bir kampanyaları vardı çok işime geldiği için ben arayıp vazgeçmiştim. Tabi bu durumda iade için 2 tane talimat verdik mecburen. Bu sene Teb cidden artık saçmaladı, bir bankaya hiç yakışmayacak şeyler yapıyor.
  • Güncelliğini yitirdiği için kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.