Şimdi Ara

Teb BONUS Yılbaşı 100 TL Hediye Bonus Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.535
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

14-31 aralık tarihleri arasında bonuscard yılbaşı kampanyası düzenlenecektir.

· 14 Aralık - 31 Aralık 2011 tarihleri arasında “Bonus üye işyerlerinde 5 kere 100 TL ve üzeri harcamaya 100 TL bonus! kampanyası yapılacaktır.
    · Kampanya, 14 – 31 Aralık 2011 tarihleri arasında Bonus üye işyerlerinden yapılan harcamalarda geçerlidir.
    · Kampanya dahilinde, farklı günlerde ve tek seferde 5 kere 100 TL ve üzeri harcama yapılmalıdır.
    · Kampanya bonusunu yükletmek için, kampanya bitiminden sonra 2-5 Ocak 2012 tarihleri arasında “ISTIYORUM” yazıp, 4766‘ya sms gönderilmelidir.
    · Kampanya kart bazındadır ve her kart en fazla 100TL bonus kazanabilir.
    · Kazanılan bonus, 11-18 Ocak 2012 arası aynı kartla kullanılabilir.
    · Kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır.
    · Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 100TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilindedir.
    · Taksitli ve tek çekim işlemler kampanyaya dahildir.
    · Kuyumcu ve sigorta sektöründe yapılan harcamaları ile fatura ve otomatik ödemeler kampanyaya dahil değildir.
    · Kampanya ödül kazandıran başka bir kampanya ile birleştirilemez.
    · Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    · Kampanyadan faydalanmak için işlemler mutlaka Bonus Bankası pos'undan geçmelidir.
    · Kampanyada gönderilen sms’ler, Türk Ekonomi Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
    · Kampanyaya katılım, gönderilen her sms için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekara7Tepe -- 12 Aralık 2011; 18:24:05 >

• TEB coştu bir kere.
  • Garantide katılırmı acep..
  • buna da katılalım bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 12 Aralık 2011; 18:33:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheEvent

Garantide katılırmı acep..
    Kampanyanın müşterilere bildirimi yarın olarak gözüküyordu yani garantide yapabilir benzerini yarın belli olur...
  • bence garanti dahil değil teb worlde de var. o zaman yapıkredide dahil olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

bence garanti dahil değil teb worlde de var. o zaman yapıkredide dahil olması lazım.
    world un farklı bır kampanyası var o hedıye verıyo farklı bır konu actım ınceleyebılırsınız

http://forum.donanimhaber.com/m_55532005/mpage_1//tm.htm#55532005

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekara7Tepe -- 12 Aralık 2011; 18:40:45 >
  • İyi kampanya. Değerlendirmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

world un farklı bır kampanyası var o hedıye verıyo farklı bır konu actım ınceleyebılırsınız

ama cok benzer ve tarihleri de ayni. bence bu kampanyalar tebin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

ama cok benzer ve tarihleri de ayni. bence bu kampanyalar tebin.

Alıntıları Göster
    Tabıkı bırı Teb World bırı Teb Bonus ama ıkısıde Teb ın kampanyası.
    Bırbırlerınden farklılar ama

• quote:

Tabıkı bırı Teb World bırı Teb Bonus ama ıkısıde Teb ın kampanyası.
    Bırbırlerınden farklılar ama

Alıntıları Göster
    Bu ay tebden bonus yağıyor %10 luk sanal kampanyasından 200 tl burdanda 100 tl gayet iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etlik

Bu ay tebden bonus yağıyor %10 luk sanal kampanyasından 200 tl burdanda 100 tl gayet iyi oldu.

kuyumcu sektörü hariç demiş sanalpazar hızlıal vb sitelerden alırsak geçerli olurmu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: floods

quote:

Orijinalden alıntı: etlik

kuyumcu sektörü hariç demiş sanalpazar hızlıal vb sitelerden alırsak geçerli olurmu acaba

Alıntıları Göster
    arkadaslar bu kampanya nerde teb bonusun sitesinde gözükmüyor ??

• quote:

Orijinalden alıntı: maviadafl

arkadaslar bu kampanya nerde teb bonusun sitesinde gözükmüyor ??

Alıntıları Göster
    http://tebbonus.com/tr-TR/Kazancli-Alisveris/kampanyalar/Pages/yilbasi-kampanyasi.aspx

bu kampanya ile birleşir mi acaba

TEB Bonus Card ile 25 Kasım - 25 Aralık 2011 tarihleri arasında, gıda ve giyim sektörlerinin her birinden yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişinize Yılbaşı Özel Çekilişi için çeyrek Milli Piyango bileti hediye!

Kampanya Detayları:

Kampanya 25 Kasım - 25 Aralık tarihleri arasında gıda ve giyim sektörlerinden her birinden yapılacak olan 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
    Giyim sektöründeki taksitli işlemler de kampanyaya dahildir.
    Katılım için 25 Aralık 2011 tarihine kadar MP yazıp Turkcell için 4766'ya, Avea ve Vodafone için 5327524766'ya kısa mesaj göndermesi gerekmektedir.
    Gönderilen her kısa mesaj Turkcell ve Avea tarafından 2 SMS, Vodafone tarafından 3 SMS olarak ücretlendirilmektedir. SMS ücreti abone tarafından karşılanacaktır.
    Kampanya ödülü olarak çeyrek Milli Piyango Bileti hediye edilecek olup, bilet şifresi başarılı şekilde kampanyaya katılım mesajı gönderen kart hamillerinin cep telefonlarına SMS ile iletilecektir.
    Kart hamillleri nesine.com hesaplarına girerek cep telefonlarına gelen şifre ile bilet numaralarını alabilecekler ve biletlerini hesaplarına yükleyebileceklerdir. Nesine.com'da hesap açmak ücretsizdir.
    Business Card'lar, nakit çekim işlemleri, internet alışverişleri, mail order işlemleri, puan ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    İptal edilen işlemlerde bilet kazanımları da iptal edilecektir.
    Biletler ilk üç büyük ikramiye dışında fiziki olarak teslim edilmeyecektir. İlk üç büyük ikramiye isabet eden biletler hak sahiplerinde nesine.com'dan talep edilebilecektir.
    Kampanya bankaya tanımlanan bilet stokları ile sınırlı olup, biletlerin tükenmesi halinde kampanyaya katılım sona erecektir.
    Kampanya Milli Piyango İdaresi'nin 34400002 numaralı bayisi olan nesine.com aracılığı ile düzenlenmektedir.
    TEB, kampanya ile ilgili yasal mevzuat çerçevesinde her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.
    Kazanılacak ikramiyelerin dağıtımı, ilgililerden tahsil edildikten sonra nesine.com tarafından yapılacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

http://tebbonus.com/tr-TR/Kazancli-Alisveris/kampanyalar/Pages/yilbasi-kampanyasi.aspx

Birleşmiyorsa 25 Aralığa kadar yapılan 100 liralık alışverişler MP kampanyasına dahil olur. 100 TL bonus kampanyasına dahil olmaz.

Birde online işlemlere girenler arasından 2012 kişiye MP bileti hediye ediyorlar. Bana çıkmadı girin bakın belki size çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi az_tek -- 14 Aralık 2011; 21:58:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: az_tek

quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

Birleşmiyorsa 25 Aralığa kadar yapılan 100 liralık alışverişler MP kampanyasına dahil olur. 100 TL bonus kampanyasına dahil olmaz.

Birde online işlemlere girenler arasından 2012 kişiye MP bileti hediye ediyorlar. Bana çıkmadı girin bakın belki size çıkar.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar kampanya katılımı için Turkcell kullananlar 4766 ya Avea ve Vadafone kullananlar ıse 05327524766 ya kısa mesaj gondermelıler aman dıkkat..

• quote:

Arkadaslar kampanya katılımı için Turkcell kullananlar 4766 ya Avea ve Vadafone kullananlar ıse 05327524766 ya kısa mesaj gondermelıler aman dıkkat..

Ne zaman gönderilecek bu mesaj biliyormusunuz. Benim anladığım alışverişleri yapıp ocak ayında mesaj atılacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagala

quote:

Ne zaman gönderilecek bu mesaj biliyormusunuz. Benim anladığım alışverişleri yapıp ocak ayında mesaj atılacak...

Alıntıları Göster
    14-31 Aralık arası harcama yapıp dahda sonra 02-05 Ocak tarıhlerı arasında sms atmalısınız

• quote:

14-31 Aralık arası harcama yapıp dahda sonra 02-05 Ocak tarıhlerı arasında sms atmalısınız

Alıntıları Göster
    arkadaslar benzın kampanyasıyla bırlıkte oluyor mu acaba bu kampanya...podan 4 adet benzın alsak 1 adette baska yerden alısverıs yapsak hem benzın hemde 100 lıra puan alabılırmıyız acaba..benzın kampanyasına baslıcam ama ben o deılde bu kampanyaya dahıl olmak ıstıyorum nasıl ayırt edecekler acaba..musterı hızmetlerınden kesın bı cvp alabıldınız mı ona gore alısverıs yapalım yoksa worldun kampanyasına baslıcam karar veremedım...

• quote:

Orijinalden alıntı: ziyaalashan

arkadaslar benzın kampanyasıyla bırlıkte oluyor mu acaba bu kampanya...podan 4 adet benzın alsak 1 adette baska yerden alısverıs yapsak hem benzın hemde 100 lıra puan alabılırmıyız acaba..benzın kampanyasına baslıcam ama ben o deılde bu kampanyaya dahıl olmak ıstıyorum nasıl ayırt edecekler acaba..musterı hızmetlerınden kesın bı cvp alabıldınız mı ona gore alısverıs yapalım yoksa worldun kampanyasına baslıcam karar veremedım...

Alıntıları Göster
    TEB'DEN 100 TL BONUSU YATAN OLDUMU.

BİZİM İKİ KARTA HENÜZ YATMADI.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.