Bildirim
TEB Kredi Kartı Aidatı Kesiyor (2. sayfa)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
4 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Böyle saçmalık olmaz !!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Şikayet vardan olumlu dönüş yaptılar dediğiniz gibi en etkili yol şikayet var..
Forever donanımhaber
ben aradım kural bu ödemek zorundasınız dedi.
şikayet vara yazsam sonuç alırmıyım? -
İş bankası kesiyor, arıyorum direk hesaba iade ediyorlar. Hesaptan zaten 8 senedir kesmiyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: keremyan
ben aradım kural bu ödemek zorundasınız dedi.
şikayet vara yazsam sonuç alırmıyım?
Aynen hocam şikayet var a yaz geri yatırdık diye arıyorlar
Bende iptal etmediler. hem müşteri memnuniyeti webdeki hemde şikayet varda kartı iptal edeceğim. -
aidatsız kartlardan alın arkadaşlar kafanız rahat olsun, uğraşmassınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: NINE
aidatsız kartlardan alın arkadaşlar kafanız rahat olsun, uğraşmassınız.
Hiçbir özelliği yok onların bankamatik kartı kullan aynı..
Şikayetvara yazınca dayanamıyorlar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sahinthemehmet
quote:
hocam o zaman aidatı vereceksiniz, artık bankalar sözleşmelerine ekliyor aidat ücretlerini. Çok kredi kartı kullanıyorsanız zaten bonusdur maxipuandır bir sürü avantajlarından faydalanıp 100-200 tl alışverişi bedava getiriyorsanız o aidat ücretinide ödemek zorundasınız, sözleşmelerde yazıyor artık ha derseniz ben öyle birşey imzalamadım o zaman açın davayı fazlasıyla geri alın ücretleri. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sahinthemehmet
quote:
hocam o zaman aidatı vereceksiniz, artık bankalar sözleşmelerine ekliyor aidat ücretlerini. Çok kredi kartı kullanıyorsanız zaten bonusdur maxipuandır bir sürü avantajlarından faydalanıp 100-200 tl alışverişi bedava getiriyorsanız o aidat ücretinide ödemek zorundasınız, sözleşmelerde yazıyor artık ha derseniz ben öyle birşey imzalamadım o zaman açın davayı fazlasıyla geri alın ücretleri.
Hocam haklısın ama daha ödeyen kimse görmedim iade etmeyen banka da görmedim.. Şikayet var a yazınca teb de geri iade yaptı sonunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
valla o alanlar nasıl yapıyor anlamıyorum sizde geri almışsınız :) iş bankası benim ta öğrencilik zamanından beri öğrenci kredi kartımdan kesip duruyor, herşeyi denedim bankaya dilekçe bile yazdım dilekçeyi almadılar bile. Sonrada tüm ilişiğimi kestim bankadan inşallah bir daha bulaşmam ama geri alamadığım o kadar çok aidat varki içime oturuyor iş bankasından :) -
quote:
valla o alanlar nasıl yapıyor anlamıyorum sizde geri almışsınız :) iş bankası benim ta öğrencilik zamanından beri öğrenci kredi kartımdan kesip duruyor, herşeyi denedim bankaya dilekçe bile yazdım dilekçeyi almadılar bile. Sonrada tüm ilişiğimi kestim bankadan inşallah bir daha bulaşmam ama geri alamadığım o kadar çok aidat varki içime oturuyor iş bankasından :)
Oturmaz mı havaya verilen para.. Bu kadar insafsızlık olmaz !!
Denedim bende bu taktiği geçen ay, kapatın o zaman kartımı dedim, pek, dedi CallCenter daki bayan, kart 1 hafta sonra kapandı
İyi ki aktif kullanmadığım bir karttı. Eve geçince mevduat hesabımı vs de kapattırcam TEB deki. Kuruş kazandırmak yok bundan sonra TEB'e.
Yurtdışı kartımla döviz çekimini de TEB ATM sinden yapardım, şimdi İŞ Bank yaptırıyorum, onlar kazansın. -
iş bankası kredi kartı dönem sonu tutarı hesaptan otomatik ödeme talimatı olan kartlar dediğiniz gibi yaklaşık 8 yıldır. muafiyet kapsamındaydı. artık bu kural değişti. en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı olmak zorunda veya maaş sigorta gibi hizmetler almazsanız dikkat edin 54 tl büyük para. girilen otomatik ödeme talimatları dönem içerisinde kaldırırlırsa yine keserler. bende 7 yıldır ödemiyordum. bu 1. dönem de kesilince ortalığı ayağa kaldırdım. ama paramı alamadım çünki yasal hesap işletim ücreti. kullandığınız kartların muafiyet şartlarına dikkat etsin herkes. yoksa adam ayırmıyorlar direk kitliyorlar. -
Hadi ya :)) blöfü yemediler desene
Benden 75 kestiler kapatıp hemen dileköe yazdım 20 gün sonra da bankalar Birliği hakem heyetine evrakları mail attım iade ettiler
Hocam demiştim size, şikayet vara yazınca teb kırmaz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X