Şimdi Ara

TEB Kredi Kartı Aidatı Kesiyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: soyken

Hocam demiştim size, şikayet vara yazınca teb kırmaz

Aynen hocam eyw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahinthemehmet S kullanıcısına yanıt
    Başlığı ve konuyu neden değiştirmiyorsunuz

Sorun çözümünde yaşadıklarınızı yazın ki herkes faydalansın. Yoksa konu konu üstüne insanlar sıkılıp cevaplamıyor bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle yaparak kart ücreti ödemiyorum

http://vocaroo.com/i/s0MdQAMPSkwA
  • Pazartesi akşamı TEB ile olan ilişkimi kestim, yurtdışındayken kartborcumu rahat ödemek için açıp içinde devamlı para tutuğum vadesiz TL hesabımdan da 3 ayda bir 30TL tırtıklamışlar 2 yıl boyunca. Bunun üstüne bir de 70TL kart aidatı kesilince gittim her şeyi dilekçe ile kapattırdım çektim tüm paramı. Vadelilerde EnPara, İŞ Bankası, kerdi kartında da "ING Pegasus Plus Kart" ile devam ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elky

Pazartesi akşamı TEB ile olan ilişkimi kestim, yurtdışındayken kartborcumu rahat ödemek için açıp içinde devamlı para tutuğum vadesiz TL hesabımdan da 3 ayda bir 30TL tırtıklamışlar 2 yıl boyunca. Bunun üstüne bir de 70TL kart aidatı kesilince gittim her şeyi dilekçe ile kapattırdım çektim tüm paramı. Vadelilerde EnPara, İŞ Bankası, kerdi kartında da "ING Pegasus Plus Kart" ile devam ediyorum.

cepteteb'e geçseydiniz keşke vadesiz için , dikkatli olmakta fayda var, bankaların Allah inancı veya korkusu yoktur, her türlü sömürürler

• konuda ve forumda şikayetvar a yazıp sonuç aldık diye haber verenlere teşekkürler.
    bende önce teb i aradım parayı geri verin dedim olmaz dendi sonra kartı iptal edin dedim 1 hafta içinde aranacaksınız ya da kapanacak dendi.
    sonra şikayetvar a yazdım iki gün önce.
    şimdi aradılar 69 tl yi geri vermişler ve kartımı da iptal etmekten vazgeçmişler.

teb den iade alamayanlar şikayetvar ı kullansın.

• bana akbank geçirdi 100 tl kesinlikle iade etmeyiz dediler tüketici hakem heyetine başvuru hazırladım evrak kayıttaki adam başvurumu almadı 2015 yılında size geçirmiş, 2014 olsaydı alırdık dedi en son bankalar birliğine başvurdum ama umutsuzum axcess free harici bir kartını aklınızdan bile geçirmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

konuda ve forumda şikayetvar a yazıp sonuç aldık diye haber verenlere teşekkürler.
    bende önce teb i aradım parayı geri verin dedim olmaz dendi sonra kartı iptal edin dedim 1 hafta içinde aranacaksınız ya da kapanacak dendi.
    şimdi aradılar 69 tl yi geri vermişler ve kartımı da iptal etmekten vazgeçmişler.

bu senede 76 tl itelemişler.
    yine iptal etmediler,şikayetvar a yazdım bakalım sonuç ne olacak.

• quote:

quote:

konuda ve forumda şikayetvar a yazıp sonuç aldık diye haber verenlere teşekkürler.

bu senede 76 tl itelemişler.
    yine iptal etmediler,şikayetvar a yazdım bakalım sonuç ne olacak.

evet arkadaşlar 1 güne şikayetim sonuca ulaştı,yansıtılan kart aidatı geri iptal edilip kartıma yüklenecekmiş.

• kral1840 kullanıcısına yanıt
    Teb şikayetvarı çok önemsiyor. 2 sene önce demişim konu sahibine içeriği güncelle diye ama hala takmamış :)
  • quote:

merhaba arkadaşlar konuyu açandan Allah razı olsun
    2016-2017-2018 ve 2019 yılı ocak aylarındaki kart aidatlarını geri aldım aynı yöntemle ama bu sene yani 2020 ocak ayındaki 118 tl yi geri vermiyorlar.
    kartıda hemen iptal edelim diyorlar.
    teb değişmiş artık.
    sizde durum nasıl alabildinizmi kart ücretlerini?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.