Şimdi Ara

TEB Kredi Kartı Aidatı Kesiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesilen kart ücretlerini iade yapmıyorlar kesilmediyse kartınızı iptal edin hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CEPTETEB mi yoksa normal teb mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahinthemehmet S kullanıcısına yanıt
    Ara müşteri hizmetlerini kartımı kapattırmak istiyorum de, hemen iade edilir

• sıcak sıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinthemehmet

Kesilen kart ücretlerini iade yapmıyorlar kesilmediyse kartınızı iptal edin hemen

Sikayetvara hemen yaziosun ayni gun icinde tekrar oduyolar arayp bilgide veriolar :))

• Normal teb @LAZOFLU

• krts42 kullanıcısına yanıt
    Aradım fakat mart ayında değişen mevzuat gereği artık kesilen tutar kadar bonus iadesi tarzında uygulamalarımız artık olmayacak dediler @krts42

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akbank kredi kartı rezaleti
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AsTraLL A kullanıcısına yanıt
    Facebook+instagram+şikayet var a yazdım..
    Facebook a yazdığımdan dönüş yaptılar fakat özetle mart ayında değişen durum neticesinde artık kesilen aidatlar karşılığında verilen bonus uygulamasını yapmadıklarını belirttiler özetle borcu ödeyip kartı kapatabilirsiniz diyorlar.. @AsTraLL

• sahinthemehmet S kullanıcısına yanıt
    Deniz bank 3 yıldır benden kart aidatı almıyordu garip bir şekilde ne olduysa bu sene akıllarına geldi heralde 79 tl yansıtmışlar geçen hafta. Bende iade istedim kabul etmediler. Bende bugün kartı kapatmak için aradım hemen iade etti bonus olarak değil ama ücret iadesi olarak işlem yaptılar. Sizinkini de o şekilde yaparlar diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsTraLL

quote:

Kesilen kart ücretlerini iade yapmıyorlar kesilmediyse kartınızı iptal edin hemen

Sikayetvara hemen yaziosun ayni gun icinde tekrar oduyolar arayp bilgide veriolar :))

ceptetebe başvurun tebde hesabınız olduğu için aynı hesabın altına hemen sorunsuz kart açılıyor cepteteb kartınız gelince aidatlı olan kartı kapatın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingibi -- 16 Aralık 2015; 22:11:07 >
  • quote:

Facebook+instagram+şikayet var a yazdım..
    Facebook a yazdığımdan dönüş yaptılar fakat özetle mart ayında değişen durum neticesinde artık kesilen aidatlar karşılığında verilen bonus uygulamasını yapmadıklarını belirttiler özetle borcu ödeyip kartı kapatabilirsiniz diyorlar.. @AsTraLL

Benden 3 ayda bir hem hesaptan hem kredi kartindan kesiyorkar sikayetvara yaziyorum aninda oduyolar tekrar bonus olarakta degl

• TEB kart aidatını iptal etmekte zorluk çıkarıyor. Geçen yıl bana üyelik gelmeden önce kapattırmak istediğimde müşteri temsilcisi söz vermişti ama aidat yükleyince iptal etmediler, kredi kullandırdılar vs. Yine 20-30 kaptılar. Bu sene o sorunu yaşamamak için 2 hafta önce iptal talimatı verdim, 7 gün içinde aranacaksınız dediler ama hiç aramadılar, 7 gün sonra kartı sessizce kapatmışlar.

Ağustos ayında Teb World'u, Kasım Ayında da Teb Bonusu aidat sıkıntısı yaşamamak için iptal ettim. Cepteteb kaldı tek o da ücretsiz.

TEB'in BKM express'e 10 TL puan verirken birden 30 TL. ye yükseltmesi beni şüphelendirmişti. Sanırım aidatların zamanı geldi ve bayağı bir aidat planları var. O yüzden de kampanya yapıyorlar, herkesin dikkati kampanyada iken diğer taraftan aidatları bindiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet0691 -- 16 Aralık 2015; 22:16:05 >
  • ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    Mantıklı bakalım bana ne yapacaklar her yere yazdım @ahmet0691

• AsTraLL A kullanıcısına yanıt
    Bende yazdım ama hiç ödeyecek gibi durmuyorlar ne yazdınız acaba? @AsTraLL

• cingibi kullanıcısına yanıt
    O şekilde yaptım ama bunu da lounge fln girerim diye tütüyordum bir de sinema %50 vs ama artık iptal edeyim diyorum ama yine de kart ücretini alıyorlar @cingibi

• Usta şikayet varda anında iptalederler. Sen biraz tez canlısın, sinema, market, moda bölümleri vs vs var. Cepteteb k.kartının o özelliği açtırıp, ekstra bonus yada indirim kazanmadığına emin misin?

Eminsen şikayet vara yazdığın şikayet linkini buraya verir misin? İki mesajla firma kötülemek olmuyor maalesef.

Teb için birçok kez şikayet vara yazdım hepsi çözüldü. Site bakımdaymış, mesajımı cevaplarsan yarın linkerini vereyim.
  • quote:

Bende yazdım ama hiç ödeyecek gibi durmuyorlar ne yazdınız acaba? @AsTraLL

7 defa kesmisler 7 defa geri almisim
     TEB Kredi Kartı Aidatı Kesiyor

• ne oluyor arkadas ya cepte teb basvurusu yaptım 5 gün önce hesap işletim ücreti yok para transfer ücreti yok cepteteb kredi kartı sınırsız aidat yok dediler yarın hesap açmak içiin gelecekler hiç bulaşmasam mı beni mi kekliyolar yoksa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y2101

ne oluyor arkadas ya cepte teb basvurusu yaptım 5 gün önce hesap işletim ücreti yok para transfer ücreti yok cepteteb kredi kartı sınırsız aidat yok dediler yarın hesap açmak içiin gelecekler hiç bulaşmasam mı beni mi kekliyolar yoksa

Cepteteb de sıkıntı yok şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Usta şikayet varda anında iptalederler. Sen biraz tez canlısın, sinema, market, moda bölümleri vs vs var. Cepteteb k.kartının o özelliği açtırıp, ekstra bonus yada indirim kazanmadığına emin misin?

Eminsen şikayet vara yazdığın şikayet linkini buraya verir misin? İki mesajla firma kötülemek olmuyor maalesef.

Teb için birçok kez şikayet vara yazdım hepsi çözüldü. Site bakımdaymış, mesajımı cevaplarsan yarın linkerini vereyim.

TEB bonus Platinum karta ücret yansıttılar öncelikle yanlış anlaşılma olmasın.
    Facebook a yazdığım da tekrar aradılar ve sonuç aynı isterseniz ekstrenizle tüketici heyetine başvurabilirsiniz dediler.
    Şikayet var dan henüz bir dönüş olmadı.kaç yıldır birçok kredi kartı kullanıyorum ilk defa kart ücreti ödeyecek gibi duruyorum.
    Önceden de kesiliyordu fakat otomatik ödeme talimatı taksitli nakit avans vs ile iade oluyordu.
    Bu sefer teb müşterilerin bu parasına göz dikmiş durumda

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.