Şimdi Ara

TEB Kredi Kartıyla Faizsiz, Masrafsız 1000Tl, 6 Taksit (HAZİRAN güncel) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
21
Favori
21.092
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bakım halen devam ediyor demek ki
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    Olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

Bende 2 tane teb kredi karti var ikisiylede ayri ayri cekebilirmiyim.

Denemesi bedava, müşteri bazında gibi bir sınır yok? Limitiniz sınırdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj gönderdim, daha sonra tekrar deneyin diyor. Ne sistemmiş arkadaş düzeltemediler bir türlü, yada para göndermemek için ayak yapıyorlar.

• yapıkredi kartlarındada mart sonuna kadar gunde 5000 tl 5 ay faizsiz ve yüzde 1 komisyonlu....kart limitinizle sınırlı..limitiniz 50000 tl ise 5 ay sıfır faizli çekebilirsiniz ve sadece 500 tl ödersiniz...ama gün kalmadı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

yapıkredi kartlarındada mart sonuna kadar gunde 5000 tl 5 ay faizsiz ve yüzde 1 komisyonlu....kart limitinizle sınırlı..limitiniz 50000 tl ise 5 ay sıfır faizli çekebilirsiniz ve sadece 500 tl ödersiniz...ama gün kalmadı:)

Kampanyalarda goremedim ben bu krediyi super avantajli. Link falan var mi?
    Tam ihtiyacti kacirmayayim

• cep telefonuna gelmıstı..bir arkadasada gelmıs...limitim 8000 tl idi..okadar cekebildim:)
    atm ye kredi kartınızı takınız, ve taksitli nakit avansa giriniz...oradan taksıt sayısını 5 yapın ve 5000 yada 4000 tl deneyın...orarada taksit tutarını ve masrafı ayzacaktır..tahmınım olur ama deneyın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhurfatih -- 30 Mart 2014; 16:20:12 >
  • quote:

cep telefonuna gelmıstı..bir arkadasada gelmıs...limitim 8000 tl idi..okadar cekebildim:)
    atm ye kredi kartınızı takınız, ve taksitli nakit avansa giriniz...oradan taksıt sayısını 5 yapın ve 5000 yada 4000 tl deneyın...orarada taksit tutarını ve masrafı ayzacaktır..tahmınım olur ama deneyın...

Benim kartta olmadı ama babamın kartta oldu teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

quote:

cep telefonuna gelmıstı..bir arkadasada gelmıs...limitim 8000 tl idi..okadar cekebildim:)

Benim kartta olmadı ama babamın kartta oldu teşekkürler.

parayı atm den mi çektiniz acaba ?
  • Evet atm'den çektim.
  • bu ay da çektim 1000 TL yi bu 3. 1000 TL oluyor....
  • ben de çektim şimdi. toplam 3 oldu
  • Ben de çektim imkan varken şu an, ay sonu çekiyordum normalde ancak biter diye şimdi çektim :)

• Tebden 1000 lira çeken arkadaşlar mesajı 532 li numarayamı gönderiyorsunuz, bende sürekli daha sonra tekrar deneyin diyor
  • Yillik 1 sefere dusurmemisler dimi martta cekip nisanda deneyen varmi

Ona gore cekicem 1000 daha

• ya beyler martta çektinizmi. bu yılda bir hikayesi martta başladığı için. 3 defa çektim diyorsunuz. bu 3 ün içinde mart ve nisan ikisi birden varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

Yillik 1 sefere dusurmemisler dimi martta cekip nisanda deneyen varmi

mart'ta çekmiştim az önce yine çektim, ocak ayında da çekmiştim. yılda 1 kereye düşürmemişler, her ay çekebilirsiniz şimdilik avans limitiniz yeterliyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofsayt06 -- 1 Nisan 2014; 14:03:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofsayt06

quote:

mart'ta çekmiştim az önce yine çektim, ocak ayında da çekmiştim. yılda 1 kereye düşürmemişler, her ay çekebilirsiniz şimdilik avans limitiniz yeterliyse.

limit çok hocam limitte sorun yok :)
    hangi numaradan çektiniz siz ben 532li den cekebiliyorum diğer numara hep hata veriyor
  • quote:

quote:

quote:

hangi numaradan çektiniz siz ben 532li den cekebiliyorum diğer numara hep hata veriyor

ben de 532'li numaradan çektim hocam.. sms paketim olduğundan 05327524616 numarasına gönderince sms ücreti de kesilmiyor sms paketinden düşüyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben de 532'li numaradan çektim hocam.. sms paketim olduğundan 05327524616 numarasına gönderince sms ücreti de kesilmiyor sms paketinden düşüyor.

evet sms paketim var geçen ay fark etmiştim bendende ücret kesilmemişti
    nisannın 3ünde hesap kesim tarihim çekelimde dursun kenarda lazım olur nasıl olsa masrafsız taksit taksit ödüyoruz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.