Şimdi Ara

TEB Kredi Kartıyla Faizsiz, Masrafsız 1000Tl, 6 Taksit (HAZİRAN güncel) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
21
Favori
21.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende çekeyim o zaman inş pislik yapmazlar sonradan..

madem tek sefer yazmış oraya 2. sefer onay vermemesi lazım.
  • +1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 tl aldık tşkler
  • İnternet sitesinden kredi kartına başvuramıyorum arkadaşlar. Tüm bilgileri doldurup son aşamaya geldiğimde tuhaf bir hata veriyor. Var mı bunun bir çözümü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha hesap kesim tarihi gelmedi, 21'inde deneyeceğim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

Mart ayında para çekenlerin tekrar çekmesini engellediler mi? 1 haftadır yazan yok ona göre ben de çekeceğim

Sıkıntı yok, gecen ay cekmistim, bu ay yine cektim. 6 esit taksit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

yapıkredi kartlarındada mart sonuna kadar gunde 5000 tl 5 ay faizsiz ve yüzde 1 komisyonlu....kart limitinizle sınırlı..limitiniz 50000 tl ise 5 ay sıfır faizli çekebilirsiniz ve sadece 500 tl ödersiniz...ama gün kalmadı:)

Kampanyalarda goremedim ben bu krediyi super avantajli. Link falan var mi?
    Tam ihtiyacti kacirmayayim

Banada geldi sms le geliyor ilaç gibi geldi 10.000 çektim 97 lira masraf aldılar 5 taksitle 2000 er ödeyeceğim borcum harcım olmasaydı yatırım bile yapardım 35.000 limitim vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulu_turk

quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

yapıkredi kartlarındada mart sonuna kadar gunde 5000 tl 5 ay faizsiz ve yüzde 1 komisyonlu....kart limitinizle sınırlı..limitiniz 50000 tl ise 5 ay sıfır faizli çekebilirsiniz ve sadece 500 tl ödersiniz...ama gün kalmadı:)

Kampanyalarda goremedim ben bu krediyi super avantajli. Link falan var mi?
    Tam ihtiyacti kacirmayayim

Banada geldi sms le geliyor ilaç gibi geldi 10.000 çektim 97 lira masraf aldılar 5 taksitle 2000 er ödeyeceğim borcum harcım olmasaydı yatırım bile yapardım 35.000 limitim vardı.

Ben son gün yetişebildim 4000 tl aldım. Eğer yine kampanya olursa haber verirseniz süper olur.

• Kampanya güzelmiş, ama TEB'in bende pek temiz bir sicili yok. Kart ve hesap işletim ücreti soruları havada kaldığından forumda trollük olabileceğini düşünüyorum. Eğer bu konu sazan.avi değilse TEB'le çalışırken uyanık olun. Verdiğini çaktırmadan geri alır.

Sadece yakıt indirimi için TEB Total kartım varken haberim bile olmadan 6 taksitli hayat sigortası yapıp karttan 2 taksit de çekmişlerdi. Basılı istediğim ekstreler (Garanti aynı kurye şirketi ile 2 günde ekstreyi ulaştırabiliyorken) nedense hep SÖT'ten 2 gün sonra ulaşırdı (!). Aradığımda da talimat verdiğimi iddia ettiler, ama uzatmadan iade ettiler. Tabi o döneme değil, gelecek dönemlere yansıyacak şekilde. Yani sen bize öde, biz her ay mahsup ederiz mantığı... O gün iptal ettirdim kartı.

Faydalanan arkadaşlar olabilir, ama bu iki husus bende TEB için hep şüphe yaratır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plumbium1 -- 15 Nisan 2014; 0:38:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plumbium1

Kampanya güzelmiş, ama TEB'in bende pek temiz bir sicili yok. Kart ve hesap işletim ücreti soruları havada kaldığından forumda trollük olabileceğini düşünüyorum. Eğer bu konu sazan.avi değilse TEB'le çalışırken uyanık olun. Verdiğini çaktırmadan geri alır.

Sadece benzin indirimi için TEB Total kartım varken haberim bile olmadan 6 taksitli hayat sigortası yapıp karttan 2 taksitte çekmişlerdi. Aradığımda da talimat verdiğimi iddia ettiler, ama uzatmadan iade ettiler. Tabi o döneme değil, gelecek dönemlere yansıyacak şekilde. Yani sen bize öxe, biz her ay mahsup ederiz mantığı... O gün iptal ettirdim kartı.

Faydalanan arkadaşlar olabilir, ama bu olay bende TEB için hep şüphe yaratır...

Hocam o işleri sadece TEB yapmıyor maalesef. Bir çok banka müşterisinden habersiz sigorta yapıyor, kart aidatı kesiyor, hesap işletim ücreti kesiyor,

Eğer temiz banka arıyorsanız başta ziraat olmak üzere devlet bankalarına yönelin derim zaten. Ha ben maaş müsterisi olduğum ve çalıştığım kurumla detaylı bir protokol olduğu için bana birşey yapamıyor, cebimde 2 adet kredi kartı vardır, biri TEB (maaşten dolayı) biri de ziraat tir. Ziraat'ten bugüne kadar bir yamuk görmedim.

En yamuk yapan bankalar sıralamam şöyledir.

İş
    Garanti
    HSBC
    Akbank
    YKB

Bunların önünden bile geçerken adımlarımı hızlandırırım neme lazım kaldırımdan ayakbastı parası falan talep ederler.

• Geçen ay çekmiştim bende, bu ay, 1 yıl kuralı çıktı diye denememiştim. Yarın denerim, verirse Mart ayından itibaren yıllık 1 defa diye yorumlayacağız demektir, böylesi mantıklı aslında. Önceki çekimler başka kampanyadandı ve sonuçta her ay yeniliyorlar kampanyayı... Ek faiz yansıtırlar mı bilmiyorum, ilk çıktığı günden, bugüne kadar 20.000TL'in üzerinde taksitli çekim yapıp, kampanyayı patlatanlardanım Açıkcası makul seviyede bir ücret yansıtırlar ise biraz da banka kazansın derim, itiraz emem, abartı bir şey gelirse de kartı direkt kapatırım. Zaten ilk kampanya rüya gibiydi, limiti sıfırlayıp, limit arttırımı istemiş, onu da sıfırlamıştım, hey gidi hey, ne güzel günlerdi

Geçen YKB kampanyasından da böyle bir vurgun yaptık, fakat faizler düştü Bu faizlerle ancak banka komisyonunu çıkartabiliyoruz, üzerine artsa da 3-5 lira artacak, o da uğraştığımıza değmeyecek

Bugün 14 Nisan-14 Mayıs arasında şu kadar harca, 40 lira bonus verelim diye mesaj geldi. Bu çekeceğim 1000TL'yi bu tutara dahil ederler ise o zaman ballı kaymak olur... Hadi hayırlısı

TEB'e gelince, Allah kimseyi müşteri hizmetlerine düşürmesin, arayınca bir insana ulaşmanın en zor olduğu banka bu bence. Derdinizi anlatacak bir merciye ulaşana kadar 15-20 dakika harcıyorsunuz... Bunun dışında kredi kartından otomatik fatura ödeme talimatlarından ücret almayan tek kartım bu, üstelik total'den de direkt %5 indirim veriyor... Henüz sigorta falan yapamadılar bana ama, her internet şubesine girdiğimde, her bankamatik işleminde itelemeye çalışıyorlar. Yanlış butona bastık mı yandık valla...

Geçen ay garanti kredi kartımı bana sormadan arabamın kaskosunu yenilediği için iptal ettirdim. Öyle bir denk getirdiler ki, tam kasko yaptıracağım an, diğer firmaların teklifleri birden yükseldi ki aboov... 3 gün kasko yaptıramadım bunlar yüzünden... Garanti fena yaw...

• quote:

Orijinalden alıntı: erakan

Geçen ay çekmiştim bende, bu ay, 1 yıl kuralı çıktı diye denememiştim. Yarın denerim, verirse Mart ayından itibaren yıllık 1 defa diye yorumlayacağız demektir, böylesi mantıklı aslında. Önceki çekimler başka kampanyadandı ve sonuçta her ay yeniliyorlar kampanyayı... Ek faiz yansıtırlar mı bilmiyorum, ilk çıktığı günden, bugüne kadar 20.000TL'in üzerinde taksitli çekim yapıp, kampanyayı patlatanlardanım Açıkcası makul seviyede bir ücret yansıtırlar ise biraz da banka kazansın derim, itiraz emem, abartı bir şey gelirse de kartı direkt kapatırım. Zaten ilk kampanya rüya gibiydi, limiti sıfırlayıp, limit arttırımı istemiş, onu da sıfırlamıştım, hey gidi hey, ne güzel günlerdi

Geçen YKB kampanyasından da böyle bir vurgun yaptık, fakat faizler düştü Bu faizlerle ancak banka komisyonunu çıkartabiliyoruz, üzerine artsa da 3-5 lira artacak, o da uğraştığımıza değmeyecek

Bugün 14 Nisan-14 Mayıs arasında şu kadar harca, 40 lira bonus verelim diye mesaj geldi. Bu çekeceğim 1000TL'yi bu tutara dahil ederler ise o zaman ballı kaymak olur... Hadi hayırlısı

TEB'e gelince, Allah kimseyi müşteri hizmetlerine düşürmesin, arayınca bir insana ulaşmanın en zor olduğu banka bu bence. Derdinizi anlatacak bir merciye ulaşana kadar 15-20 dakika harcıyorsunuz... Bunun dışında kredi kartından otomatik fatura ödeme talimatlarından ücret almayan tek kartım bu, üstelik total'den de direkt %5 indirim veriyor... Henüz sigorta falan yapamadılar bana ama, her internet şubesine girdiğimde, her bankamatik işleminde itelemeye çalışıyorlar. Yanlış butona bastık mı yandık valla...

Geçen ay garanti kredi kartımı bana sormadan arabamın kaskosunu yenilediği için iptal ettirdim. Öyle bir denk getirdiler ki, tam kasko yaptıracağım an, diğer firmaların teklifleri birden yükseldi ki aboov... 3 gün kasko yaptıramadım bunlar yüzünden... Garanti fena yaw...

1000 tl yi dahil etmezler. Çekilen para işlemlere harcama olarak yansımaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balbes

quote:

Geçen ay çekmiştim bende, bu ay, 1 yıl kuralı çıktı diye denememiştim. Yarın denerim, verirse Mart ayından itibaren yıllık 1 defa diye yorumlayacağız demektir, böylesi mantıklı aslında. Önceki çekimler başka kampanyadandı ve sonuçta her ay yeniliyorlar kampanyayı... Ek faiz yansıtırlar mı bilmiyorum, ilk çıktığı günden, bugüne kadar 20.000TL'in üzerinde taksitli çekim yapıp, kampanyayı patlatanlardanım Açıkcası makul seviyede bir ücret yansıtırlar ise biraz da banka kazansın derim, itiraz emem, abartı bir şey gelirse de kartı direkt kapatırım. Zaten ilk kampanya rüya gibiydi, limiti sıfırlayıp, limit arttırımı istemiş, onu da sıfırlamıştım, hey gidi hey, ne güzel günlerdi

Haklısınız hocam, bu işlemler nakit avans diye geçiyordu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Balbes

quote:

Haklısınız hocam, bu işlemler nakit avans diye geçiyordu

2 sene önce sözüne bonustan 540 lira puan çekmiştim. Taahütümün son ayında 3000 değilde 2991 TL harcama yapmışım. Bana gelen ekstrede 3350 idi. Bende rahattım son ayıda tamamladık diye, diğer ay dönem içi işlemlere bir baktım 540 lira ceza puan. Meğer o 350 lira nakit avansmış. Oradan dilim iyi yanmıştı :))

• strese girmeyin denizbank ta veriyor 1000 tl faizsiz dosya masrafsız evraksız hemde... Yapmanız gereken sadece 2 tane otomatik talimat vermek ve aldığınız 1000 lirayı 12 taksitte 1000 lira geri ödeyeceksiniz
  • oguzhan bey, denizbank her aay mı verıyor yada sadece tek seferlik mi 1000 tl verıyor?
  • tek seferlik diye biliyorum
  • 900 tl için vakıfbanka 80 tl bayıldığım an geldi aklıma..
    şimdi başvursam zaten kart 15 güne gelmez. kampanya 30 nisan da bitiyormuş :(
  • zzgx Z kullanıcısına yanıt
    Temmuz 2013'ten beri her ay uzattılar kampanya tarihini; yani büyük ihtimalle 1 Mayıs'ta kampaya bitiş tarihini 31 Mayıs olarak güncelleyeceklerdir! Geçen sene her ay çekebiliyorduk artık yılda bir kere çekilebiliyor! En azından Müşteri Temsilcisinin bana söylediği bu! Hatta 1000 Tl 9 ay taksitli nakit avansı toplam 160 TL gibi bir ek maliyetle önerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevhiSahsi -- 15 Nisan 2014; 16:32:38 >
  • Hocam bu nakit avans kredi kartı limitinden götürüyor mu? Yani bir de nakit avans çekince direkt limitimizden gitmesin? Eksi limite düşüp sonra faiz ödemeyelim? Daha önce hiç kk'dan nakit avans çekmemiştim detayları tam bilmiyorum. Aydınlatabilirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.