Şimdi Ara

TEB Kredi Kartıyla Faizsiz, Masrafsız 1000Tl, 6 Taksit (HAZİRAN güncel) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
21
Favori
21.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ciginix

quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

%2 civarı ücret ile Bonus card 400 ile 10.000 TL arası nakit veriyor, bu da bir seçenek.

link varmı ?

Taksitli para

Önemli nokta: Kullanılabilir limitin %80 i kadar.

%2 ücret değil faiz.. ücret 0

https://www.bonus.com.tr/pages/bonusu-taniyin-bonus-card-nedir-kartta-kredi.aspx?gclid=CMHF2-vslL4CFc6WtAodngMALg

avantajlı değil

• Peki bu durumda 9 ay taksite 1.000 TL çekilirse ne oluyor? Aylık %2 midir, yoksa ana para üzerinden %2 mi.
    Gerçi bu Garanti kesin aylıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 5 Mayıs 2014; 17:03:34 >
  • kampanya devam ediyor mu ya. sitede 30 nisan son yazıyor. ben daha önce yararlanmadım bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya bitti para gelmiyor artık
  • Ciginix kullanıcısına yanıt
    yaklaşık olarak..

Hesaplama Sonuçları
    Kredi tutarı: 1,000 TL
    Faiz oranı: %2.00
    Taksit sayısı: 9 ay
    Taksit tutarı: 124.87 TL
    Geri ödenecek toplam tutar: 1,123.81 TL

tabi buna 5-10 kdv bsmv falan filanda eklerler..

şuan için paraf kredi kartı %4 ücretle sıfır faiz 6 taksitli nakit avans veriyor.. uygun bence..

1000 tl için 40 tl ücret kesiyor başka ücret faiz yok.. 166x6 olarak ödeniyor kredi kartına..

limit dahilinde 5000e kdr yolu var..
  • kampanya 31 mayısa uzatılmış beyler
  • 31 mayısa uzaması onemlı degıl mart nısanda cekenler mayıstada cekebılıyormu?
  • Ocak-Şubat-Mart'ta çektim, Nisan'da çekmedim, Mayıs'ta mesaj gönderince para yatar mı dersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su anda isleminizi gerceklestiremiyoruz. Kartinizla bir takvim yili icinde en fazla 1 kere CEPTE PARA islemi yapabilirsiniz. Bilgi: teb.com.tr / 08502000666

• 2014 yılı içinde kullananlar tekrar aynı kartla alamaz. bende 2 kart vardı ikisiyle de aldım bgün
  • 62 lira yıllık üyelik aidatı yazmışlar bu ay, ne yapsam bilimedim

• quote:

Orijinalden alıntı: erakan

62 lira yıllık üyelik aidatı yazmışlar bu ay, ne yapsam bilimedim

itiraz et birader
  • SENEDE 1 KEZ ÇEKME OLAYI UYGULAMAYA KONULMUŞ

• 2 aydır deniyorum ama nafile, bu ay deneme gereği duymadım uygulamaya geçtiğinden
  • teb eskı sısteme donmez mı kı cok ıyı oluyordu.
  • Arkadaşlar Teb Bonus a başvurunun sonuçlanması uzun mu sürüyor? İnternetten yaklaşık 15 gün önce başvurdum hala değerlendirmede görünüyor.

• 2013 te kullanmama rağmen çekemedim tekrar tuhaflık var bu işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhncnk

Arkadaşlar Teb Bonus a başvurunun sonuçlanması uzun mu sürüyor? İnternetten yaklaşık 15 gün önce başvurdum hala değerlendirmede görünüyor.

Ben gecen hafta basvurmustum 1 gun sonra kabul edildi. 3. Gunde ise elimdeydi

• Balbes kullanıcısına yanıt
    Sizinki jet hızında olmuş 2 günde kart bile basılmaz hayret. İnternetten mi başvurmuştunuz?
    Benim ki reddedildi diyecem ama ne arayan var ne soran. Reddedilmesi için bir sebepte yok. Tekrar mı başvursam acaba

• Arkadaşlar bankadan işlemi yapmıştım 15 gün ne gelen var ne giden baktım olmuyor bankaya tekrar gittim. Birde öğrendim ki hiç bir başvuru yapılmamış. Biraz kızınca anında kredi kartı diye bir şey verdiler. Üzerinde isim soyisim olmayan bir kart. 15 dakikada kredi kartım oldu. 10 dakikaya vadesiz hesabı açtılar para aynen cepte çok hızlı oldu ben bile anlayamadım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.