Şimdi Ara

TEB Kredi Kartlarından 5 X 75 TL' ye 75 TL Puan 4 Şubat – 4 Mar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
6.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Quidditch06

Arkadaşlar Lc Waikiki'den bir ürün aldığımızda geri iade durumları nasıl oluyor. Şimdi benim kendime alacak bir ihtiyacım yok. Yani hediye alacağım. Fakat oldu da beğenilmezse iade alıyorlar mı? Alıyorlar ise ödemeyi nasıl gerçekleştiriyorlar. Cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Merhaba
    Kredi kartı ile yapılan alışverişlerde nakit iade olmuyor.
    Ürünü kullanmayıp 1 ay icinde iade etmek istediğinizde tutar bankaya bildirilip kredi kartınıza iade ediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quenloth

ayakkabı alışverişi giyim sayılır mı acaba? flo, deichmann gibi sadece ayakkabı satan yerden yapılırsa yani

bence sayılır.
  • 5 x 75 ve 4 x 75 total e ayrı ayrı katıldım.

1 giyim + 2 carrefour yaptıktan sonra bugun totalden yakıt aldım. şimdi tekrar 2 carrefour yapacağım.

aradaki akaryakıt alışverişin 5 x 75 e karışması gibi bi durum olurmu arkadaşlar?
  • Arkadaslar kredi kartı kullanmıyorum ve yeni kart almayı düşünüyorum.
    Taksitle pek işim olmaz. Genelde akaryakıt alırım.

Bana bonusu chip parası fazla veren kart lazım.

Bu yonden ve kampanyalar yönünden TEB i tavsiye edermisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Arkadaslar kredi kartı kullanmıyorum ve yeni kart almayı düşünüyorum.

akaryakıt için alıyorsan ve total istasyonlarını kullanırsan Teb Total Kart var anında %5 indrim veriyor ben kullanıyorum tavsiye ederim bonus özelliğide var
  • Farklı Günlerde Kipa - Gimsa Gıda - Total - Adil Işık Giyim den alışveriş yaptım herhalde herhangi 1 alışverişime olay tamam dimi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykutluay

Farklı Günlerde Kipa - Gimsa Gıda - Total - Adil Işık Giyim den alışveriş yaptım herhalde herhangi 1 alışverişime olay tamam dimi...

EVET :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Arkadaslar kredi kartı kullanmıyorum ve yeni kart almayı düşünüyorum.

teb total bonus kart alabilirsiniz

yılda 2 kez de farklı akaryakıt BONUS kampanyaları ve size özel harcama hedefi kampanyası ile BONUS kazanabilirsiniz.
  • 4 tane akaryakıt yapsakda bir giyim yapsak olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarhunzas

4 tane akaryakıt yapsakda bir giyim yapsak olmaz mı ?

olur

• 5 x 75 ve 4 x 75 total e ayrı ayrı katıldım.

1 giyim + 2 carrefour yaptıktan sonra bugun totalden yakıt aldım. şimdi tekrar 2 carrefour yapacağım.

aradaki akaryakıt alışverişin 5 x 75 e karışması gibi bi durum olurmu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

5 x 75 ve 4 x 75 total e ayrı ayrı katıldım.

5*75 için sonradan diğer kampanyalarla birleşmez ibaresi konulmuş
    yani cıngar çıkarmaya hazırlıklı olun
    ama sizin durumunuzda total kampanyasını tamamlamadığınız için bir karışıklık olmaz sanırım
  • Yapı marketler geçiyormu bilen varmı. Mesela Koçtaş. Koçtaş'a sordum MCC bilmiyorlarmış.
  • kampanyaya 1 total bonus, 1 world, 2 ek total bonus, 3 ek she kart olmak üzere toplam 7 kartla katılıyorum. Birer market ve giyim yaptım bile. Bakalım kaç puan gelecek. En az 300 en fazla 375 .)

• Arkadaşlar bu çetinkaya mağazaları giyim olarak geçer mi? içerisinde market bölümü ve giyim bölümü posları ayrı...Slipte çetinkaya giyim yazıyor ama bu market kısmındada yazıyor giyim kısmındada...daha önce alışveriş yapan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

Arkadaşlar bu çetinkaya mağazaları giyim olarak geçer mi? içerisinde market bölümü ve giyim bölümü posları ayrı...Slipte çetinkaya giyim yazıyor ama bu market kısmındada yazıyor giyim kısmındada...daha önce alışveriş yapan oldu mu?

En net bilgiyi almak için herhangi bir kartınızla Çetinkaya'dan 1-2 liralık bir alışveriş yapın, bankayı arayıp sektör bilgisini alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Arkadaşlar bu çetinkaya mağazaları giyim olarak geçer mi? içerisinde market bölümü ve giyim bölümü posları ayrı...Slipte çetinkaya giyim yazıyor ama bu market kısmındada yazıyor giyim kısmındada...daha önce alışveriş yapan oldu mu?

En net bilgiyi almak için herhangi bir kartınızla Çetinkaya'dan 1-2 liralık bir alışveriş yapın, bankayı arayıp sektör bilgisini alın.

zaten yarın gidip böyle yapmayı planlıyordum...deneyen olabilir diye sordum..hayırlı akşamlar
  • quote:

quote:

quote:

zaten yarın gidip böyle yapmayı planlıyordum...deneyen olabilir diye sordum..hayırlı akşamlar

bizimle de paylaşın lütfen bende çetinkaya dan yapacam giyimi

• quote:

Orijinalden alıntı: duykan

quote:

quote:

quote:

bizimle de paylaşın lütfen bende çetinkaya dan yapacam giyimi

inşallah yarın gerçekleştirince yazacağım buraya..

• Arkadaşlar çetinkayanın giyim bölümünden yapılan alışverişler geçerliymiş...ilk önce 5 tl lik alışveriş yaptım mh'nden onaylattım sonra 75 tl lik alışverişi yaptım..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.