Şimdi Ara

TEB Kredi Kartlarından 5 X 75 TL' ye 75 TL Puan 4 Şubat – 4 Mar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
6.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75 tl nin üye iş yerinden yapılması da zorunlu değil değilmi.kampanya şartlarında böyle bir ibare yokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Ya arkadaş neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya? Hayır amacınız ona buna çatmak, bir şeylerin hıncını şuraya fikirlerini yazan insanlardan çıkarmaksa bravo, başka bir şey demiyorum. Şu kampanya ilanını burada ilk okuduğumda da o madde vardı, hala var, çok iyi hatırlıyorum çünkü bu kampanyaya sağlam gireceğim için tüm maddelerini hatmetmiştim, hatta bu konudaki ilk mesajlarıma bakarsanız görürsünüz, o cevapları yazdığımda da vardı. Kaç gün önce kampanya şartlarını özellikle kaydettim bilgisayara (katıldığım her kampanyayı kaydederim), yani olayı "yok öyle değil böyle" ye mi dökelim? Ben haklı çıksam ne olacak siz haklı olsanız ne olacak? Bu adamlar çok gerizekalıydı da buradan 10-15 kişi aradı diye mi değiştirdiler? Orada kaç kişinin kontrolünden, denetiminden geçiyor, kaç tane senaryo üretiliyor biliyor musunuz? Neyse bu gerilimin kimseye faydası yok, yine de yazdıklarımın aksini ısrarla iddia eden varsa, buyursun ÖM atsın, atayım kendisine ilk günkü kampanya şartlarını.

hocam mesele haklı çıkma meselesi değil de doğru bildiğiniz bir yanlışı körü körüne savunuyorsunuz ya neyin kafasını yaşıyorsunuz edasıyla o biraz tuhaf. O kadar çetelesini tutmuşsunuz ama atladığınız noklatar olmuş heralde. ben sizin gibi çetelesini tutmuyorum ama o maddenin daha önce olmadığına eminim. sizin gibi öm atayım gibi de bir iddiam yok. sadece ilk sayfadaki 10. mesaja bakarsanız daha önce olmamış olabileceğini farkedersiniz. Zira kopyalayan arkadaş tüm maddeleri kopyalayıp en son maddeyi bırakacak hali yok ki ben de olmadığını iddia ediyorum. Velhasılı direkmenin uzatmanın anlamı yok. Sadece mesajınızda kullandığını tarzdan dolayı bu mesajı atma ihtiyacı hissettim. Kaldı ki banka koşullarının kampamya sürecinde değiştiğini çok gördü bu forum üyeleri şaşılacak bir durum değil. Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: wadet

quote:

Ya arkadaş neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya? Hayır amacınız ona buna çatmak, bir şeylerin hıncını şuraya fikirlerini yazan insanlardan çıkarmaksa bravo, başka bir şey demiyorum. Şu kampanya ilanını burada ilk okuduğumda da o madde vardı, hala var, çok iyi hatırlıyorum çünkü bu kampanyaya sağlam gireceğim için tüm maddelerini hatmetmiştim, hatta bu konudaki ilk mesajlarıma bakarsanız görürsünüz, o cevapları yazdığımda da vardı. Kaç gün önce kampanya şartlarını özellikle kaydettim bilgisayara (katıldığım her kampanyayı kaydederim), yani olayı "yok öyle değil böyle" ye mi dökelim? Ben haklı çıksam ne olacak siz haklı olsanız ne olacak? Bu adamlar çok gerizekalıydı da buradan 10-15 kişi aradı diye mi değiştirdiler? Orada kaç kişinin kontrolünden, denetiminden geçiyor, kaç tane senaryo üretiliyor biliyor musunuz? Neyse bu gerilimin kimseye faydası yok, yine de yazdıklarımın aksini ısrarla iddia eden varsa, buyursun ÖM atsın, atayım kendisine ilk günkü kampanya şartlarını.

hocam mesele haklı çıkma meselesi değil de doğru bildiğiniz bir yanlışı körü körüne savunuyorsunuz ya neyin kafasını yaşıyorsunuz edasıyla o biraz tuhaf. O kadar çetelesini tutmuşsunuz ama atladığınız noklatar olmuş heralde. ben sizin gibi çetelesini tutmuyorum ama o maddenin daha önce olmadığına eminim. sizin gibi öm atayım gibi de bir iddiam yok. sadece ilk sayfadaki 10. mesaja bakarsanız daha önce olmamış olabileceğini farkedersiniz. Zira kopyalayan arkadaş tüm maddeleri kopyalayıp en son maddeyi bırakacak hali yok ki ben de olmadığını iddia ediyorum. Velhasılı direkmenin uzatmanın anlamı yok. Sadece mesajınızda kullandığını tarzdan dolayı bu mesajı atma ihtiyacı hissettim. Kaldı ki banka koşullarının kampamya sürecinde değiştiğini çok gördü bu forum üyeleri şaşılacak bir durum değil. Saygılar...

Elbette arkadaşım, çok haklısın, neyin kafası ile vurgulamak istediğim de oydu zaten. Burada hepimizin asıl muhatabı banka olması gerekirken, onun yüzünden bunun yüzünden diyerek birbirimize çatıyoruz. Evet, daha önce gerçekten aşırı telefon bombardımanı ile yumuşak şartların oldu bittiyle değiştiğini de gördük. Bu kampanyaya ben 1 den fazla kart ile girip, büyük bir harcamamı parçalara bölüp puan getirisini maximize etmek niyetindeyim. Yani gerçekten öyle bir durum olsaydı, herkesten önce ben karşı çıkar ve sitem ederdim. Bugün baktım kayıtlarıma, ayın 3 ü ya da 4 ünde kampanyayı okumuşum, 5 inde de girmeyi kafaya koyup şartname sayfasını olduğu gibi kaydetmişim. Şartlar arasında zaten kafamı kurcalayan 3 madde vardı, birisi ek kartların katılımı, diğeri her müşterinin 1 kez puan kazanması, diğeri de başka kampanyalarla birleşmeyişi idi. Eğer siz 3-4 Şubat'tan önce vardı bu şart, siz kaydettiğinizde değişmişti bile diyorsanız eyvallah. Ama o zaman da daha bu maddenin bahsi bile geçmemiş ki birileri yoğun arama ile değişmesine neden olsun. Her neyse, tekrar ediyorum bu tartışmanın kimseye faydası yok. Benim MH ni arama nedenim bambaşka bir konu idi, yani alınmış olduğum için yazmadım. Çok sert bir şekilde burada kampanya peşinde koşan insanların sertçe itham edilmesineydi tepkim. TEB bambaşka bir bankadır zaten, şartta birleşmez yazar, sen de ona göre yaparsın harcamanı puan alırsın. Bir başkası bilmeden ya da bilerek birleştirir, bir bakarsın ona tüm kampanyaların puanları yüklenmiş. Bir bakarsın, hiçbir kampanyaya girmezsin ama bir yerlerden puan gelmiş. Bir bakarsın girdiğin kampanyanın puanı hiç gelmemiş. Bir bakarsın, iletişim ve kimlik bilgilerin alakasız bir şekilde değişmiş. Bilmem anlatabildim mi? Değmez yani, birbirimizi kırdığımıza. Ben şahsen yazdıklarım yüzünden herhangi bir arkadaşımı üzdüysem affola. Ama lütfen yazdıklarım da iyi anlaşılsın.

• Arkadaşlar Lc Waikiki'den bir ürün aldığımızda geri iade durumları nasıl oluyor. Şimdi benim kendime alacak bir ihtiyacım yok. Yani hediye alacağım. Fakat oldu da beğenilmezse iade alıyorlar mı? Alıyorlar ise ödemeyi nasıl gerçekleştiriyorlar. Cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler.
  • boynerden yaptığımız alışveriş geçerli mi? zira dönemiçi işlemlerde boyner büyük mağazacılık diye geçiyorda, yukarda bi arkadaş daha sorunca şüpheye düştüm şimdi.
  • Dün Migros'tan 2. 75,00 TL'lik alışverişimi yaptım. Yine herhangi bir mesaj gelmedi. Teb kampanyalarda geri dönüş sms'i göndermiyor galiba. 2 defa daha Migros yapacağım fakat son giyim alışverişini nasıl yapacağıma hala karar veremedim. Zira giyim ihtiyacım yok. Sizler nasıl yaptınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

Dün Migros'tan 2. 75,00 TL'lik alışverişimi yaptım. Yine herhangi bir mesaj gelmedi. Teb kampanyalarda geri dönüş sms'i göndermiyor galiba. 2 defa daha Migros yapacağım fakat son giyim alışverişini nasıl yapacağıma hala karar veremedim. Zira giyim ihtiyacım yok. Sizler nasıl yaptınız acaba?

ben de 2 market 1 tane akaryakit alisverisi yaptim.Giyim işi olmasaydi iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Dün Migros'tan 2. 75,00 TL'lik alışverişimi yaptım. Yine herhangi bir mesaj gelmedi. Teb kampanyalarda geri dönüş sms'i göndermiyor galiba. 2 defa daha Migros yapacağım fakat son giyim alışverişini nasıl yapacağıma hala karar veremedim. Zira giyim ihtiyacım yok. Sizler nasıl yaptınız acaba?

Teb'den geri dönüş mesajı geldi mi hocam?

• quote:

quote:

quote:

Nasıl bir mesaj gelmesi gerekiyor ki? 5 tane işlem olması gerekiyor. Tamamlayınca belki geliyordur. Ama bildiğim kadarıyla sadece puan yüklenmiştir şeklinde mesaj gönderiyor TEB. Puan yükleme de zaten 13 Mart'ta.

• quote:

quote:

quote:

gelmiyor.puan yüklenince mesaj gelir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl bir mesaj gelmesi gerekiyor ki? 5 tane işlem olması gerekiyor. Tamamlayınca belki geliyordur. Ama bildiğim kadarıyla sadece puan yüklenmiştir şeklinde mesaj gönderiyor TEB. Puan yükleme de zaten 13 Mart'ta.

Diğer bankalar bu tür kampanyalarda örneğin 1 alışveriş yaptıktan sonra; 4 alışveriş daha yapın gibi mesaj gönderiyorlar. Yani işlemin onaylandığına dair bir mesaj oluyor. Teb de yok demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

Yarın kampanya sartları belırgınlesır uye işyerı vs..

Derken Taze Taze geldi

Kampanya 04.02.2013 - 04.03.2013 tarihleri arasında geçerlidir.

Farklı günlerde ve tek seferde en az biri giyim sektöründe olan 5 defa 75 TL'lik giyim market ve akaryakıt alışverişi yapılması gerekmektedir.

Her müşteri kampanyadan en fazla bir defa yararlanabilir.

Ek kartlar kampanyaya ayrıca katılabilirler.

Kampanyaya katılım için KAZAN yazıp 4616'ya SMS atılması gerekmektedir. SMS Kampanya dönemi içerisinde gönderilebilir. Harcamalardan önce sms gönderme şartı aranmıyor.

Ek kart sahiplerinin ayrıca SMS atmasına gerek yoktur, asıl kart sahibinin SMS atması yeterlidir.

Bonus kullanımları, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kazanılan puan 13 Mart'ta yüklenecek olup kullanılmayan puanlar 27 Mart'ta geri alınacaktır.

İnternetten yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Ticari kartlar kampanyaya dahildir.

Harcamaların tamamının aynı kartla yapılması gerekmektedir.

Dahıl olan MCC Listesi

MCC Kodu Aciklama
    5172 PETROL VE PETROL URUNLERI
    5542 YAKIT DOLUM OTOMANLARI
    5541 BENZİN İSTASYONU
    5983 YAKIT SATICILARI ODUN KOMUR
    5941 SPOR MALZEMELERI MAGAZALARI
    5611 GENC ERKEK, BAY GIYIM
    5631 BAYAN AKSESUAR VE SPESIYALITE
    5651 AILE GIYIM DUKKANLARI
    5661 AYAKKABI MAGAZALARI
    5699 MUHTELIF GIYIM VE AKSESUAR
    5691 GİYİM ERKEK VE BAYAN MAGAZALAR
    5681 KURKCULER VE KURK MAGAZALARI
    5949 DIKIS,NAKIS,KUMAS DUKKANLARI
    5131 MANIFATURA VE TUHAFIYELER
    5137 ERKEK BAYAN VE COCUK UNIFOR.
    5621 BAYAN HAZIR GIYIM DUKKANLARI
    5655 SPOR VE BINICILIK KIYAFET MAGA
    5641 COCUK VE BEBEK GIYIM
    5310 INDIRIM MAGAZALARI
    5311 COK REYONLU MAGAZALAR
    5399 MUHTELIF GENEL URUNLER
    5331 INDIRIM DUKKANLARI
    5300 TOPTANCILAR
    5411 BAKKALLAR VE SUPERMARKETLER

Hocam biz bu MCC kodlarını nasıl anlayacağız? Yani slipte mi yazıyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

• 1 giyim ve 1 market alışverişi kaldı. Artık onu da yapacağız bir şekilde.

• A101 Market olarak geçiyor mu arkadaşlar? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  • quote:

A101 Market olarak geçiyor mu arkadaşlar? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

A101 MCC Kodu 5411 BAKKAL VE SUPERMARKETLER
  • Bugün 4. alışverişimi de gerçekleştirdim. Geriye sadece 1 Giyim alışverişi kaldı. Onu da nasıl yapacağım hala belli değil.
  • Arkadaslar mesela markafoni, limango, mirhipo vb sitelerden yapilan alisverisler giyim olarak geciyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: iogurer

Arkadaslar mesela markafoni, limango, mirhipo vb sitelerden yapilan alisverisler giyim olarak geciyor mu?

İnternet alışverişleri kampanyaya dahil değil.
  • ayakkabı alışverişi giyim sayılır mı acaba? flo, deichmann gibi sadece ayakkabı satan yerden yapılırsa yani
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.