Şimdi Ara

TEB Kredi Kartlarından 5 X 75 TL' ye 75 TL Puan 4 Şubat – 4 Mar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
6.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: realistspary

karfurda kullanınca acayip bir şey ortaya çıkıyor yüzde 50 ye yakın

75 lira karfur 75 lira teb

Ama bakın yine aynı konuya geliyoruz, başka harcama kampanyaları ile birleştirilemiyor bu kampanya. Dedim ya, hiçbir harcama kampanyası ile birleşmiyor bu. Ancak işte ek kart kampanyası, otm ödeme kampanyası vb alışveriş olmayanlarla birleşebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

quote:

Ama bakın yine aynı konuya geliyoruz, başka harcama kampanyaları ile birleştirilemiyor bu kampanya. Dedim ya, hiçbir harcama kampanyası ile birleşmiyor bu. Ancak işte ek kart kampanyası, otm ödeme kampanyası vb alışveriş olmayanlarla birleşebilir.

Carrefour'un 4 alışverişten biri hediye kampanyası Teb'in veya Bonus'un bir kampanyası değil ki.

Ki "Diğer kampanyalarla birleşmez" şartına inanmıyorum.

Bence hem bu kampanya hem Carrefour 4 alışverişin 1'i hediye kampanyası hemde Bonus 5*75'e 40 kampanyaları ile birleşir.

• quote:

quote:

hocam karfur kampanyasını sağlayan karfurun kendisi.

karfur karta yükleniyor puanlar.

bankayla ilgili değil o yüzden yüklenir diye düşünüyorum ben.

burada ayrıntılar var.

http://forum.donanimhaber.com/m_71211602/tm.htm

• quote:

ARkadaşlar bu arada önemli bir meselede bahsedeceğim

Teb de gönderdiğiniz sms lerin sizin mevcut paketinizden düşmesi için 1 numara var ona gönderirseniz sms için ücret ödemesiniz. (kesin olmamakla birlikte bu şekilde) Bana onay mesajı geldi çünkü.

Bu Teb bonus için,

0 532 752 46 16

bu numaraya mesaj atarsanız
    "mesajınız başarı ile alınmıştır " seklnde cevap gelecek.
    mh arayıp sordum bana kampanyaya katıldınız şeklinde gelmedi teyid edebilirmiyim katılıp katılmadığımı dedim.mh katılım mesajınız alınmıs sorun gorunmuyor dedi.
  • quote:

quote:

quote:

hocam karfur kampanyasını sağlayan karfurun kendisi.

karfur karta yükleniyor puanlar.

bankayla ilgili değil o yüzden yüklenir diye düşünüyorum ben.

burada ayrıntılar var.

http://forum.donanimhaber.com/m_71211602/tm.htm

Bişey diyemiyeceğim o zaman, Carrefour şahsen işime gelmiyor zaten. Katılmak isteyenler MH nden teyit alsın, işi kayda döksün derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

quote:

ARkadaşlar bu arada önemli bir meselede bahsedeceğim

Teb de gönderdiğiniz sms lerin sizin mevcut paketinizden düşmesi için 1 numara var ona gönderirseniz sms için ücret ödemesiniz. (kesin olmamakla birlikte bu şekilde) Bana onay mesajı geldi çünkü.

Bu Teb bonus için,

0 532 752 46 16

bu numaraya mesaj atarsanız
    "mesajınız başarı ile alınmıştır " seklnde cevap gelecek.
    mh arayıp sordum bana kampanyaya katıldınız şeklinde gelmedi teyid edebilirmiyim katılıp katılmadığımı dedim.mh katılım mesajınız alınmıs sorun gorunmuyor dedi.

Aynen oyle bana da mesaj geldi.

Teyit ettirmemistim siz teyit de etmissiniz.Tesekkurler.

Sorun gorunmuyor su an.

Artik katılma ihtimalin olan tum kampanyalara mesaj atıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teb in en guzel yönlerinden biri de puan yükleyince mesaj gelmesi takip etmek zorunda bırakmıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistspary -- 5 Şubat 2013; 18:08:19 >
  • 4 Şubat'ta kampanyadan habersiz bir sekilde yine opet in 75 tl benzin kampanyasından faydalandım eğer dediğiniz gibi o kampanya ile birleşiyorsa mesajı bugun göndermeme rağmen dünkü akaryakıt alimida dail olmuş oluyor degilmi?detaylarda SMS in alışverişden önce gönderilmesi gibi bir zorunluluk yazmıyor.
    Ne dersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

4 Şubat'ta kampanyadan habersiz bir sekilde yine opet in 75 tl benzin kampanyasından faydalandım eğer dediğiniz gibi o kampanya ile birleşiyorsa mesajı bugun göndermeme rağmen dünkü akaryakıt alimida dail olmuş oluyor degilmi?detaylarda SMS in alışverişden önce gönderilmesi gibi bir zorunluluk yazmıyor.
    Ne dersiniz ?

Teb de mesaj tarihine bakıyorlar .
    Musteri hizmetlerinden teyit ettirin.

Ben kac kampanyaya katıldıysam mesaj tarihine bakmislardi.

• quote:

quote:

4 Şubat'ta kampanyadan habersiz bir sekilde yine opet in 75 tl benzin kampanyasından faydalandım eğer dediğiniz gibi o kampanya ile birleşiyorsa mesajı bugun göndermeme rağmen dünkü akaryakıt alimida dail olmuş oluyor degilmi?detaylarda SMS in alışverişden önce gönderilmesi gibi bir zorunluluk yazmıyor.
    Ne dersiniz ?

Kampanyaya katılım için KAZAN yazıp 4616'ya SMS atılması gerekmektedir. SMS Kampanya dönemi içerisinde gönderilebilir. Harcamalardan önce sms gönderme şartı aranmıyor.

• quote:

quote:

quote:

Ne dersiniz ?

Kampanyaya katılım için KAZAN yazıp 4616'ya SMS atılması gerekmektedir. SMS Kampanya dönemi içerisinde gönderilebilir. Harcamalardan önce sms gönderme şartı aranmıyor.

Bu sekilde yazdığını okumamıştım . o halde sorun yok. Katilmissinizdir.

• önceki biri giyim 5 alışveriş kampanyasına 7 kartla katılmıştım. 350 TL puan gelmişti..

• quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

önceki biri giyim 5 alışveriş kampanyasına 7 kartla katılmıştım. 350 TL puan gelmişti..

Aynen ben de çoklu kartla katılmayı planlıyorum. Geçen sene yine bu zamanlarda arka arkaya 3 kere yapmışlardı bu kampanyanın benzerini. Bu sene de öyle bir beklentim var o yüzden kartları istifliyorum şimdiden. 5 kart toplasam, her kampanyada 375 TL, 3 kere yapsalar 1,125 TL Yeni telefon parası çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 5 Şubat 2013; 21:05:48 >
  • Mmc kodlarina sliplerden bakabiliyormuyuz? Yada fislerin uzerinden?

• quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Mmc kodlarina sliplerden bakabiliyormuyuz? Yada fislerin uzerinden?

Bildiğim kadarıyla hayır. MCC kodları banka kayıtlarında tutulduğu için ancak MH ne sorarak öğrenilebiliyor. Tavsiyem ilk çekilecek 75 TL nin ardından MH ni arayarak geçerlilik konusunda onay almanız.
  • Garanti nin 5*50 kampanyasına da kayit oldum.

Giyim market restoran ve elektronikte 50 tl bonus veriyor.

Ayni anda 4 kampanyaya katıldım sonucunu buradan yazarim.

1. Teb Total 4*75 benzine 30 tl indirim

2. Teb bonus 5*75 market benzin giyim 75 TL bonus

3. Garanti nin 3*75 benzine 20 tl bonus

4. Garanti 5*50 harcamaya 50 tl bonus

Nasılsa SMS beles bu harcamaları da normalde de yapiyorum.

• Bu arada MCC sarti varmis ama Bonus Uye İsyeri sarti aranmiyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekara7Tepe -- 6 Şubat 2013; 0:38:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM..

Bugun kotonda 79 tl lık bır giyim alışverişi yaptım..kasiyer taksıt yapimmi dedi..peşin fiaytına olursa neden olmasın dedim..neyse yaptı o da..slipe baktım +5 taksıt vermiş..sıkıntı şurada..slipte kampanya havuzumuzdan tasitli alışverişi seçtiniz dıyor..Merak ettiğim bu alışverişim 5x75 kapsamında olur değilmi..çünkü ben bu yuzden alışveriş yapmıştım..Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM..

Bugun kotonda 79 tl lık bır giyim alışverişi yaptım..kasiyer taksıt yapimmi dedi..peşin fiaytına olursa neden olmasın dedim..neyse yaptı o da..slipe baktım +5 taksıt vermiş..sıkıntı şurada..slipte kampanya havuzumuzdan tasitli alışverişi seçtiniz dıyor..Merak ettiğim bu alışverişim 5x75 kapsamında olur değilmi..çünkü ben bu yuzden alışveriş yapmıştım..Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

arkadaşım mh den teyit etmelisin bence...
    sonucu buraya yazarsan seviniriz...
  • 5x75 e başka kampanya ile birleşmez şartı gelmiş. opet ve garanti kampanya birleşimleri yalan oldu :(

Not: garantinin 5x50 sinde zaten teb yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wadet -- 7 Şubat 2013; 23:42:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.