Şimdi Ara

TEB Kredi Kartlarından 5 X 75 TL' ye 75 TL Puan 4 Şubat – 4 Mar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
6.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teb in kart aidat politikası nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

Teb in kart aidat politikası nedir?

bunu ben de merak ediyorum..güzel başvurulası kart..paraf maraf hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses

quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

Yarın kampanya sartları belırgınlesır uye işyerı vs..

Derken Taze Taze geldi

Kampanya 04.02.2013 - 04.03.2013 tarihleri arasında geçerlidir.

Farklı günlerde ve tek seferde en az biri giyim sektöründe olan 5 defa 75 TL'lik giyim market ve akaryakıt alışverişi yapılması gerekmektedir.

Her müşteri kampanyadan en fazla bir defa yararlanabilir.

Ek kartlar kampanyaya ayrıca katılabilirler.

Kampanyaya katılım için KAZAN yazıp 4616'ya SMS atılması gerekmektedir. SMS Kampanya dönemi içerisinde gönderilebilir. Harcamalardan önce sms gönderme şartı aranmıyor.

Ek kart sahiplerinin ayrıca SMS atmasına gerek yoktur, asıl kart sahibinin SMS atması yeterlidir.

Bonus kullanımları, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kazanılan puan 13 Mart'ta yüklenecek olup kullanılmayan puanlar 27 Mart'ta geri alınacaktır.

İnternetten yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Ticari kartlar kampanyaya dahildir.

Harcamaların tamamının aynı kartla yapılması gerekmektedir.

Dahıl olan MCC Listesi

MCC Kodu Aciklama
    5172 PETROL VE PETROL URUNLERI
    5542 YAKIT DOLUM OTOMANLARI
    5541 BENZİN İSTASYONU
    5983 YAKIT SATICILARI ODUN KOMUR
    5941 SPOR MALZEMELERI MAGAZALARI
    5611 GENC ERKEK, BAY GIYIM
    5631 BAYAN AKSESUAR VE SPESIYALITE
    5651 AILE GIYIM DUKKANLARI
    5661 AYAKKABI MAGAZALARI
    5699 MUHTELIF GIYIM VE AKSESUAR
    5691 GİYİM ERKEK VE BAYAN MAGAZALAR
    5681 KURKCULER VE KURK MAGAZALARI
    5949 DIKIS,NAKIS,KUMAS DUKKANLARI
    5131 MANIFATURA VE TUHAFIYELER
    5137 ERKEK BAYAN VE COCUK UNIFOR.
    5621 BAYAN HAZIR GIYIM DUKKANLARI
    5655 SPOR VE BINICILIK KIYAFET MAGA
    5641 COCUK VE BEBEK GIYIM
    5310 INDIRIM MAGAZALARI
    5311 COK REYONLU MAGAZALAR
    5399 MUHTELIF GENEL URUNLER
    5331 INDIRIM DUKKANLARI
    5300 TOPTANCILAR
    5411 BAKKALLAR VE SUPERMARKETLER

Bu MCC kodlarına nereden ulastınız ?

MCC kodu ne işe yarar

• Bu arada bu kampanya Bonus Market Kampanyasi ile birlestirilemezmis en azindan MH den bir teyit edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

Teb in kart aidat politikası nedir?

iki tane otomatik ödeme talimati verip, altı ay da iptal etmezseniz kart aidatını geri veriyorlar.
  • Arkadaşlar benim sorum var.

Ben 4616'ya kazan yazdım yolladım. Cevap olarak KAZAN kampanyamıza katılım talebiniz alınmıştır. dedi.

Şimdi ben katılmış oluyor muyum? Olmuyor muyum? Biri bana açıklasa? MH bilmiyor.
  • Arkadaş bu nasıl kampanyadır böyle ya! TEB ne yaptın sen? Kartımı iptal ettirdiydim, hemen geri dönüp iptali iptal ettirdim Yalnız çok ama çok önemli ve de harika bir noktaya neden kimse dikkat çekmemiş? Adamlar ek kartlar için de ayrıca katılabilir demiş. Hayır ben mi yanlış anladım da sevindim bilemedim şimdi. "Ek kartlar kampanyaya ayrıca katılabilirler" demek ne demek? Ben gittim 5x75 harcama yaptım 75 TL puanımı aldım, ek kart sahibi de gitti ayrıca 5x75 yaptı o da ayrıca 75 TL puan alabilir demek değil mi? Süper ötesi bi kampanya. Şu ortamda bir bankanın böyle bir kampanya patlatabileceğine hala inanamıyorum.
  • GİYİM İŞİ BOZUYOR..((
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

GİYİM İŞİ BOZUYOR..((

al benden de o kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01
    Yalnız çok ama çok önemli ve de harika bir noktaya neden kimse dikkat çekmemiş? Adamlar ek kartlar için de ayrıca katılabilir demiş. Hayır ben mi yanlış anladım da sevindim bilemedim şimdi. "Ek kartlar kampanyaya ayrıca katılabilirler" demek ne demek? Ben gittim 5x75 harcama yaptım 75 TL puanımı aldım, ek kart sahibi de gitti ayrıca 5x75 yaptı o da ayrıca 75 TL puan alabilir demek değil mi?

Bu konuda telefonla MH nden teyit aldım arkadaşlar. Ek kart ile ayrıca puan kazanılabiliyor. 75 TL puanlar, ek karta ayrı asıl karta ayrı yükleniyor (yükleme sonrasında puanları tek bir karta toplamak mümkün). Bir hatırlatma yapayım tam bu noktada. Ek kartı olmayanlar ama sırf bu kampanya için çıkarmayı düşünenlere de ayrıca bir kampanya var, bi 20 TL puan da buradan kazanabilirsiniz. Toplamda, 75+75+20=170 TL puan yapar!!!

Sevdikleriniz Size 20 TL Kazandırıyor!

Sevdiklerinize TEB Kredi Kartınız'a bağlı bir Ek Kart çıkarın, ilk 20 TL ve üzeri harcama yaptıklarında siz 20 TL kazanın! Başvuru için "EKKART" yazıp 4616’ya gönderin, sizi arayalım.
    Kampanya Detayları:
    Kampanya süresince çıkartılan ek kartlar dahildir.
    Çıkartılan ek kart ile 20 TL ve üzeri harcama yapılması durumunda ödül kazanılabilecektir.
    Ödüllendirme en fazla iki farklı ek kart sahibi için olacaktır. Ancak dilerseniz kredi kartınıza bağlı 5 adede kadar ek kart çıkartabilirsiniz.
    Kampanya ödülünü asıl kart sahibi kazanacaktır.
    Her asıl kart sahibi kampanyadan bir defa yararlanabilir.
    Puan veya Bonuslar yüklendikten 15 gün sonra kullanılmadığı takdirde geri alınmaktadır.
    Ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
    Ek kart başvurusunu 444 0 666 TEB Telefon Şubesi'nden, TEB İnternet Şubesi'nden ve tüm TEB Şubeleri'nden yapabilirsiniz.
    Bankamızda kayıtlı cep telefonunuzla yapacağınız başvurular değerlendirilmeye alınacaktır.

• Arkadaslar Bonus post makinasi olmasi sartmi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykutluay -- 5 Şubat 2013; 11:26:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonus uye is yeri sarti araniyor sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: bykutluay

Arkadaslar Bonus post makinasi olmasi sartmi..

Sitede duyurusu yapılmış, şartlar arasında üye işyeri şeklinde bir kriter belirtilmemiş, bence anlamı üye işyeri şartı yok demektir. Ama yine de MH ne sormak lazım. Bugün samimi olduk Teb MH ile, öğlen yine görüşeceğiz demek. Yazarım sonucu buraya. Tahminim doğru çıkar ve üye işyeri şartı yoksa, tam gaz yola devam, yok eğer varsa, güle güle sana Teb.

GÜNCELLEME: Evet arkadaşlar, ÜYE İŞYERİ SINIRLAMASI YOK! Zaten hem Teb Bonus sitesinden hem de Teb sitesinden kampanya şartlarına bakmıştım yoktu, telefonla MH ni aradım sordum onlar da onayladı, harcamaların belirtilen sektörlerde yapılmış olması yeterli. Ayrıca yukarıda belirtilmiş MCC kodlarından bazılarını da teyit ettirdim (kumaş almayı düşündüğüm için öncelikle 5131 Manifatura olanı sordum) doğru geçerli dediler. Allah'ını seven beni tutmasın!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 5 Şubat 2013; 13:09:20 >

• O zaman iyi ki varsın TEB

• quote:

Orijinalden alıntı: duykan

quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

Her müşteri kampanyadan en fazla bir defa yararlanabilir.

hemen klasik soru;

hem teb bonus hem teb world ile 2 kere katılabiliyormuyuz?

alıntı yaptığım cümle den HAYIR anlaşılıyor ama daha önce yaşandı herikisine de verdiler bazı kampanyalarda...

Lütfen MH ile görüşüp teyit ettiren olursa bilgi verebilirmi?

kendi soruma kendim cevap vereyim...

az önce MH den teyit ettirdim

HER MÜŞTERİ 1 KERE KATILABİLİR ibaresini bastıra bastıra tekrar etti....

bende hem tebworld hem tebbonus var biri ile katılabilirsiniz dedi

daha önce başlamış 5x75 MARKET
    4x75 OPET
    kampanyaları ile BİRLEŞMEYECEK kesinlikle dedi...

ek kart sahipleri bence yanılıyorlar.....

• quote:

az önce MH den teyit ettirdim

HER MÜŞTERİ 1 KERE KATILABİLİR ibaresini bastıra bastıra tekrar etti....

bende hem tebworld hem tebbonus var biri ile katılabilirsiniz dedi

daha önce başlamış 5x75 MARKET
    4x75 OPET
    kampanyaları ile BİRLEŞMEYECEK kesinlikle dedi...

ek kart sahipleri bence yanılıyorlar.....

Yok malesef üzüldüm ama sanırım siz yanılmışsınız. Ek kart katılımlarına ekstra puanda sorun yok, çünkü şartlar açık. Aynen şu şekilde bir madde var,
    "Ek kartlar kampanyaya ayrıca katılabilirler."
    Ek kartta ayrıca puan vermeyecek olsa bunun yerine "Ek karttan yapılan harcamalar da dahil edilecektir" derdi. Kaldı ki, telefonla MH den 2 defa resmen teyit aldım.
    Sizin konuya gelince, farklı alışveriş kampanyaların birleşmesi yani, o konuda da yine bir madde vardı en başından beri,
    "Kampanya farklı kampanyalarla birleştirilemez."

Tabi, yine malesef, bugüne kadar son dakikada yapılan kampanya kriter değişikliklerini de çok gördük bankalar tarafından. Ya da "Yok öyle denmedi, yanlış anlamışsınız" dendiğini de gördük. Lakin, her kampanyada olduğu gibi, katılmadan önce şartların olduğu sayfayı kaydedip saklamakta fayda var. Nitekim katıldığım andaki resmi duyuruda hangi şartlar varsa odur, gerisi beni bağlamaz, paşa paşa öderler. Telefon kayıtları da keza saklanan kayıtlardır, inkar edilemez. Yani sonuçta, ben bu topa gireceğim, çekinen riskli gören izlemekle yetinir. Girer, alır çıkarım 2x75 TL puanımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 5 Şubat 2013; 16:02:56 >

• quote:

Tabi, yine malesef, bugüne kadar son dakikada yapılan kampanya kriter değişikliklerini de çok gördük bankalar tarafından. Ya da "Yok öyle denmedi, yanlış anlamışsınız" dendiğini de gördük. Lakin, her kampanyada olduğu gibi, katılmadan önce şartların olduğu sayfayı kaydedip saklamakta fayda var. Nitekim katıldığım andaki resmi duyuruda hangi şartlar varsa odur, gerisi beni bağlamaz, paşa paşa öderler. Telefon kayıtları da keza saklanan kayıtlardır, inkar edilemez. Yani sonuçta, ben bu topa gireceğim, çekinen riskli gören izlemekle yetinir. Girer, alır çıkarım 2x75 TL puanımı.

çatır çatır da harca dostum helali hoş olsun...

bu durumda yani ak kart çıkartmaya yönelik bir girişim olduğu anlaşılıyor
    hem tebworld hem tebbonus var zaten ek kart çıkartmıycam kusurabakmasınlar...
    bu kampanya sana güldü...

carrefourda kullan avantajını katla

• quote:

Sağol arkadaşım, Allah razı olsun. TEB le çok eskiden kalan bi alacak meselem vardı, o yüzden çok üstüne gidiyorum. Tam 4 kartla birden katılmayı düşünüyorum (nasıl olduğunu sorma, karışık bi mevzu). Bakalım, hayırlısıyla alırız inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 5 Şubat 2013; 16:56:10 >

• quote:

quote:

karfurda kullanınca acayip bir şey ortaya çıkıyor yüzde 50 ye yakın

75 lira karfur 75 lira teb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistspary -- 5 Şubat 2013; 16:55:12 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.