Şimdi Ara

TEB Kredi Kartlarından 5 X 75 TL' ye 75 TL Puan 4 Şubat – 4 Mar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
6.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceramicer43

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM..

Bugun kotonda 79 tl lık bır giyim alışverişi yaptım..kasiyer taksıt yapimmi dedi..peşin fiaytına olursa neden olmasın dedim..neyse yaptı o da..slipe baktım +5 taksıt vermiş..sıkıntı şurada..slipte kampanya havuzumuzdan tasitli alışverişi seçtiniz dıyor..Merak ettiğim bu alışverişim 5x75 kapsamında olur değilmi..çünkü ben bu yuzden alışveriş yapmıştım..Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

taksitli işlemlerde dahil...rahat olll
  • Mmc kodu nedir bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Boyner bu kampanyada geçerli olur mu? Sektör olarak bonus sitesinde Çok Katlı Mağazacılık yazıyor.

Bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Yanlız demek istediğim; o en az 1 giyim şartını sağlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 8 Şubat 2013; 13:42:41 >
  • Duruma göre birazdan alışveris yapacağım. Cevabınızı bekliyorum üstadlar.

• Şu "Ek kartların da ayrıca katılıp puan kazabilmesi" konusunda MH nden 2 kere onay aldım ama sonradan papaz olmamak için bugün yazılı olarak da soru yönelttim bankaya. Yazılı olarak da OK alırsam çok iyi. Yoksa iş bozulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Şu "Ek kartların da ayrıca katılıp puan kazabilmesi" konusunda MH nden 2 kere onay aldım ama sonradan papaz olmamak için bugün yazılı olarak da soru yönelttim bankaya. Yazılı olarak da OK alırsam çok iyi. Yoksa iş bozulur.

Ek kartlarda ayri olarak kazanabilir ama mantik su bir World katin var 4556 ile baslayan bide Bonus var 5128 yada Total bunlardan sadece biri le kampanya dahilinde puan kazanabilirsin ama diyelim ki Bonus kartinin 3 ek karti var toplamda 4 kart ile 20 X 75 yaparsan 300 TL bonus kazanabilirsin yani 1 Ana 3 Ek kart

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

quote:

Şu "Ek kartların da ayrıca katılıp puan kazabilmesi" konusunda MH nden 2 kere onay aldım ama sonradan papaz olmamak için bugün yazılı olarak da soru yönelttim bankaya. Yazılı olarak da OK alırsam çok iyi. Yoksa iş bozulur.

Ek kartlarda ayri olarak kazanabilir ama mantik su bir World katin var 4556 ile baslayan bide Bonus var 5128 yada Total bunlardan sadece biri le kampanya dahilinde puan kazanabilirsin ama diyelim ki Bonus kartinin 3 ek karti var toplamda 4 kart ile 20 X 75 yaparsan 300 TL bonus kazanabilirsin yani 1 Ana 3 Ek kart

Tamam işte aynen öyle diyorum ben de, 1 tane Total Bonus'um var, 3 tane de ek kart çıkartacam, toplam 4 kartla katılacam. Bu durumda 4x75TL puan almam gerekir. Sitedeki resmi şartlara göre böyle olması gerekiyor, ama bunlara güven olmaz, yarın öbür gün çıkar derler ki "Bak orda, her müşteri kampanyadan bir defa yararlanabilir şeklinde bir kriter vardı, yok sana fazla puan" . O yüzden, yazılı onay da istedim. Gidip, zarar etmeyi göze alıp alışveriş yapacağım ona göre.

• bu kipa market olarak geçiyor dimi bulamadımda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

quote:

Tamam işte aynen öyle diyorum ben de, 1 tane Total Bonus'um var, 3 tane de ek kart çıkartacam, toplam 4 kartla katılacam. Bu durumda 4x75TL puan almam gerekir. Sitedeki resmi şartlara göre böyle olması gerekiyor, ama bunlara güven olmaz, yarın öbür gün çıkar derler ki "Bak orda, her müşteri kampanyadan bir defa yararlanabilir şeklinde bir kriter vardı, yok sana fazla puan" . O yüzden, yazılı onay da istedim. Gidip, zarar etmeyi göze alıp alışveriş yapacağım ona göre.

Sıkıntı yok.. hem world hem total bonusum hem de 3 tane ek she kartım 2 de total bonus kartım var.. en son kampanyada 7sine de yüklendi. ilk önce world e yüklenmedi. itiraz ettim. yüklenmez dedi mh. siz de yüklenmez demiştiniz. ümidimi kesmiştim. ertesi gün telefonuma yüklendiğine dair mesaj geldi..

Başka bir kampanyada nternet şubesine gir 20 tl worldpuan / puan kazanın diye mesaj gelmişti. hemen girdim 1-2 hafta sonra telefonuma 2 mesaj geldi. 2 kartıma da yüklendi. kampanyalar konusunda tebi tek gecerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinbestil -- 9 Şubat 2013; 11:45:29 >

• Market kampanyası dahilinde, TEB Worldcard ile 19 Ocak - 10 Şubat 2013 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde marketlerde yapılacak üçüncü 75 TL ve üzeri harcamaya 15 TL worldpuan, beşinci 75 TL ve üzeri harcamaya 40 TL worldpuan hediye edilecektir.
    Bununla birleşiyormu acaba müşteri temsilci aradım beklerken buraya yazmaya başladım 20 dakika sonrası görüştüm kampanyalar birleşmez dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum deneyen oldumu.
  • Müşteri hizmetlerine yapılan yoğun tacizlerden sonra beklenen bomba patlamış.
    Arkadaşları tebrik ediyorum.

4 Şubat – 4 Mart 2013 tarihleri arasında 5 defa 75 TL'lik giyim, market ve akaryakıt alışverişi yapan müşterilere 75 TL puan hediye edilecektir.

Kampanya 04.02.2013 - 04.03.2013 tarihleri arasında geçerlidir.
    Farklı günlerde ve tek seferde en az biri giyim sektöründe olan 5 defa 75 TL'lik giyim market ve akaryakıt alışverişi yapılması gerekmektedir.
    Her müşteri kampanyadan en fazla bir defa yararlanabilir.
    Ek kartlar kampanyaya ayrıca katılabilirler.
    Kampanyaya katılım için KAZAN yazıp 4616'ya SMS atılması gerekmektedir.
    Ek kart sahiplerinin ayrıca SMS atmasına gerek yoktur, asıl kart sahibinin SMS atması yeterlidir.
    Bonus kullanımları, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    Kazanılan bonuslar 13 Mart'ta yüklenecek olup kullanılmayan bonuslar 27 Mart'ta geri alınacaktır.
    İnternetten yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Ticari kartlar kampanyaya dahildir.
    Harcamaların tamamının aynı kartla yapılması gerekmektedir.
    Kampanya farklı kampanyalarla birleştirilemez.

• Arkadaşlar TEB bana bir mesaj gönderdi. Ayrıntılar: 17 Şubata kadar toplam 150 TL olmak şartıyla gıda ve giyim alışverişi yapın 10 TL Bonus kazanın. 21-27 Şubat arasında harcayın diye. Şimdi bu 5x75 kampanyası ile birleşebiliyor galiba. Giyim alışverişi zaten ortak
    Ama asıl sorun '' GIDA ALIŞVERİŞİ ''. Ben 5x75 de Migros HediyeM karta yükleme yaparak katılıyorum. Ve migros'tan yapılan alışverişler gıda sayılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykutluay

bu kipa market olarak geçiyor dimi bulamadımda

bonus üye işyeri ve market

içinden NE alırsan al , market geçiyor ( gıda )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM..

Bugun kotonda 79 tl lık bır giyim alışverişi yaptım..kasiyer taksıt yapimmi dedi..peşin fiaytına olursa neden olmasın dedim..neyse yaptı o da..slipe baktım +5 taksıt vermiş..sıkıntı şurada..slipte kampanya havuzumuzdan tasitli alışverişi seçtiniz dıyor..Merak ettiğim bu alışverişim 5x75 kapsamında olur değilmi..çünkü ben bu yuzden alışveriş yapmıştım..Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

TEB in bu tarz GİYİM içeren kampanyalarında TAKSİT geçerli ( öteleme problem olabilir )
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreeeeee

Müşteri hizmetlerine yapılan yoğun tacizlerden sonra beklenen bomba patlamış.

4 Şubat – 4 Mart 2013 tarihleri arasında 5 defa 75 TL'lik giyim, market ve akaryakıt alışverişi yapan müşterilere 75 TL puan hediye edilecektir.

Farklı günlerde ve tek seferde en az biri giyim sektöründe olan 5 defa 75 TL'lik giyim market ve akaryakıt alışverişi yapılması gerekmektedir.
    Ek kart sahiplerinin ayrıca SMS atmasına gerek yoktur, asıl kart sahibinin SMS atması yeterlidir.
    Kazanılan bonuslar 13 Mart'ta yüklenecek olup kullanılmayan bonuslar 27 Mart'ta geri alınacaktır.

Yoğun aramalar sonucu patlayan bomba neymiş, çok merak ettim? Tüm kriterler ilk günde neyse şimdi de aynen o. Şu en sondaki "Kampanya farklı kampanyalarla birleştirilemez" şartı mı seni panikletti? Asıl bomba sen olmuşsun farkında değilsin be arkadaşım.

• quote:

quote:

Yoğun aramalar sonucu patlayan bomba neymiş, çok merak ettim? Tüm kriterler ilk günde neyse şimdi de aynen o. Şu en sondaki "Kampanya farklı kampanyalarla birleştirilemez" şartı mı seni panikletti? Asıl bomba sen olmuşsun farkında değilsin be arkadaşım.

daha önce kampanyalarla birleşmez maddesi yoktu. muhtemelen müşteri hizmetleri birleşir mi sorularına maruz kalınca dayanamadı birleşmez arkadaşım diye maddeyi ekledi. tüm kriterler ne idüyse şu an o değil yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: xdemir

Market kampanyası dahilinde, TEB Worldcard ile 19 Ocak - 10 Şubat 2013 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde marketlerde yapılacak üçüncü 75 TL ve üzeri harcamaya 15 TL worldpuan, beşinci 75 TL ve üzeri harcamaya 40 TL worldpuan hediye edilecektir.
    Bununla birleşiyormu acaba müşteri temsilci aradım beklerken buraya yazmaya başladım 20 dakika sonrası görüştüm kampanyalar birleşmez dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum deneyen oldumu.

ya arkadaşlar bu tür kampanyalarda eşelemeyin genelde birleşiyor ama siz kış tutun yaz çıkarsa bahtınıza birleşmese bile işinize yarıyorsa yapın siz eşeledikçe bu işin derinine inip olayı çözüyorlar yazımcılara ayırmaları için talimat verebilirler fakat % 90 birleşiyor birleşmez diyorlar zan altında kalmamak için neleri birleştirdik neleri

• quote:

quote:

ilk mesajları iyi okumadın galiba.

2 gün önceye kadar böyle bir madde yoktu. ARTIK VAR.

Buda TEB için milat olabilir. İlerleyen kampanyalarda görürüz.

• Ya arkadaş neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya? Hayır amacınız ona buna çatmak, bir şeylerin hıncını şuraya fikirlerini yazan insanlardan çıkarmaksa bravo, başka bir şey demiyorum. Şu kampanya ilanını burada ilk okuduğumda da o madde vardı, hala var, çok iyi hatırlıyorum çünkü bu kampanyaya sağlam gireceğim için tüm maddelerini hatmetmiştim, hatta bu konudaki ilk mesajlarıma bakarsanız görürsünüz, o cevapları yazdığımda da vardı. Kaç gün önce kampanya şartlarını özellikle kaydettim bilgisayara (katıldığım her kampanyayı kaydederim), yani olayı "yok öyle değil böyle" ye mi dökelim? Ben haklı çıksam ne olacak siz haklı olsanız ne olacak? Bu adamlar çok gerizekalıydı da buradan 10-15 kişi aradı diye mi değiştirdiler? Orada kaç kişinin kontrolünden, denetiminden geçiyor, kaç tane senaryo üretiliyor biliyor musunuz? Neyse bu gerilimin kimseye faydası yok, yine de yazdıklarımın aksini ısrarla iddia eden varsa, buyursun ÖM atsın, atayım kendisine ilk günkü kampanya şartlarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 10 Şubat 2013; 23:40:19 >

• Arkadaşlar az önce Migros'tan 75 TL tutarında alışveriş yaptım. Kazan kampanyasına da sms göndermiştim. Fakat işlem sonrası herhangi bir sms gelmedi Teb'den. Sizde de durum aynı mı? İşlemde sorun yoktur inşallah.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.