Şimdi Ara

TEB MARİFETLİ HESAP (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
29
Favori
98.848
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 aylık süre dolduktan sonra banka ile görüşüp tekrar yüksek oran alan oldu mu hiç?

3 aydan sonra hiçbir cazibesi kalmıyor çünkü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    güncelledim 24 oldu teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl güncelşiyosunuz arkadaşlar ? Global genç hesabım var 20,5 da kaldım da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler hesapları kapatma adımlarını yazar mısınız. Ben önce vadesizi kapadım,marifetliyi kapatmaya çalıştığımda da içinde para olmamasına rağmen vadesiz hesabınız olmadığı için kapatılmıyor tarzı bir hata alıyorum

• Braggart B kullanıcısına yanıt
    Marifetli şubeden kapanır sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Braggart

Beyler hesapları kapatma adımlarını yazar mısınız. Ben önce vadesizi kapadım,marifetliyi kapatmaya çalıştığımda da içinde para olmamasına rağmen vadesiz hesabınız olmadığı için kapatılmıyor tarzı bir hata alıyorum
    vadesizi kapatırsan parayı aktaracak hesap olmaz.önce kart ayarlarına bak,marifeliye bağlı kart varsa onu kaldır sonra marifetliyi kapatın.

• marifetli genç hesap açtım.

%24 veriyor.

2500 tl vadesiz hesapta tutma şartı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 aydan sonra bankayla görüşüp devam faizi alma imkanımız var mı acaba?
  • siteye şöyle bir şey eklemişler
    Marifetli Hesap açılışları hakkında bilgilendirme:

17 Eylül 2018 Pazartesi tarihi itibarı ile Marifetli Hesap ürünü sadece Türkiye’de yer alan TEB Şubelerinde sunulacaktır.
  • şimdi marifetliye geçerim ertesi gün e-turuncu 24+2 yapar. Bu e-turuncunun geç davranmasından bıktım.
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Yanlis bilgi, karta bagli olmamasi ve icinde para olmamasi yeter. bu iki sarti sagliyorsa internet bankaciligindan kapananiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unknown_5358

şimdi marifetliye geçerim ertesi gün e-turuncu 24+2 yapar. Bu e-turuncunun geç davranmasından bıktım.
    .... lar birkaç saat önce güncelledi uyuyor mu bunlar gündüz ne iş yapıyorlar . Bunların yüzünden para aktarma v.s şubeye git uğraştım eft limitleri zaten kısıtlı
  • Camino Del Rio kullanıcısına yanıt
    22 aldım ben ama 26 oranla 32 günlük vadeli bakıyorum..TEB 32 günlük için hangi oranı veriyor? Bilen var mı?
  • Arkadaşlar faiz oranını kontrol edin hafta sonu %24aldım ama bugün baktım %21 olmuş neden öyle bir durum oldu çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: zodiag

Arkadaşlar faiz oranını kontrol edin hafta sonu %24aldım ama bugün baktım %21 olmuş neden öyle bir durum oldu çözemedim
    hala 24

• quote:

Orijinalden alıntı: zodiag

Arkadaşlar faiz oranını kontrol edin hafta sonu %24aldım ama bugün baktım %21 olmuş neden öyle bir durum oldu çözemedim
    3 ay dolmuş olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

3 ay dolmuş olabilir mi

Alıntıları Göster
    3 ayımın dolmasına 12 gün var hem dolsa saçma sapan bir orana düşmesi lazım %21 e düşmüş olması garip değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tunçmes

22 aldım ben ama 26 oranla 32 günlük vadeli bakıyorum..TEB 32 günlük için hangi oranı veriyor? Bilen var mı?
    faruk factoring...
    .
    anca tefeciler verir şu anda. onun da geri dönüş garantisi yok
    .
    marifetli güzel, burada defalarca da yazılmış, ama bir türlü becerip mobilden açamıyorum
  • tunçmes kullanıcısına yanıt
    Burganbank’a bir bak

• 19 dan acmistik kapadim actim 21 5 olmustu bugun bidaha kapatip actim 24 oldu. 7-8 gun civari var bitmesine, aslinda iyi gidiyorduk :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.