< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 10 Ocak 2021; 11:52:8 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 10 Ocak 2021; 11:52:8 > |
Marifetli hesapta senelerdir param vardı. Bu ay haber vermeden 2.500 TL. mi vadesiz hesabıma aktarmışlar. Müşteri hizmetleriyle görüştüm. Geçen sene de böyle bir uygulama varmış da bana bu sene uygulamışlar. Marifetli hesabı kullananlar, belli bir miktarı vadesiz hesapta tutmak zorundalarmış. Ben de paramı başka bankaya (ING) aktardım. Bu arada emekli maaşım, otomatik ödemelerim, bütün para girişlerim de orada olmasına rağmen bunu yaptılar. % 14,5 değil, % 20 verse ne olacak böyle bir kural çıkardılarsa?
|
Bakın sayfalarca yazıldı , adım adım ne yapmanız gereken anlatıldı. Ama adam çıkıyor diyor ki bankadakiler kapatıp açınca 17,50 verdiğinde çok şaşırdı. Sen bunu neden anlatıyorsun marifetmiş gibi ? Senden sonrasını neden düşünmüyorsun. Hemen müşteri hizmetlerine , bankalara neden anlatıyorsun. Sanırım artık kapatıp açmaya yüksek faiz vermeyecek. Çünki sen bankaya marifetmiş gibi gösterdin ya banka da önemlini aldı. Yapmayın.
|
Global açtık bakalım. Uzun zamandır Enpara da tutuyorduk ama en para da paraya doydu sanırım bayadır kampanya yapmıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|