Şimdi Ara

TEB MARİFETLİ HESAP (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
29
Favori
98.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qazz42

niye vadesiz bir miktar para atıyor bilginiz varmı ona faiz işlemiyor bunun yüzünden.18.5 alıyorum şuan 90 gün dedi şubedeki ing den enparadan katkat daha iyi veriyor %40 45 artış oldu bnm faiz gelirimde.bi bit yeniği olmasın bilgisi olan?
    zaten vadesiz hesaba para attığından dolayı oran ıng'nin oranına eşitleniyor neredeyse kaldı ki bankanın yarısı fransız BNP paribas grubunun kalan kısmı 1945'de kurulan Çolakoğlu Grubu'na ait bu adamlarda metalurji işi yapıyorlarmış.Yani öyle agresif bir faiz vermiyorlar piyasanın üstünde.Diğer burgan,alternatif bank gibi fazla veren bankalarla kıyas yaparsak hem şube ve personel sayısı hemde operasyon anlamında daha iyiler.
  • ing bana en son 13 veriyordu 18bine günlük 5küsür lira veriyordu tebte şuan 7lira ing nerde bu nerde %40 diyorum eğer sonra bi kesinti yapmazsa
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Atm kartının bu hesaba bağlı olmaması lazım. Kartlarım menüsünden kontrol et. Bağlıysa vadesiz hesaba bağla atm kartını. Ondan sonra kapatabilmen lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ock95

zaten vadesiz hesaba para attığından dolayı oran ıng'nin oranına eşitleniyor neredeyse kaldı ki bankanın yarısı fransız BNP paribas grubunun kalan kısmı 1945'de kurulan Çolakoğlu Grubu'na ait bu adamlarda metalurji işi yapıyorlarmış.Yani öyle agresif bir faiz vermiyorlar piyasanın üstünde.Diğer burgan,alternatif bank gibi fazla veren bankalarla kıyas yaparsak hem şube ve personel sayısı hemde operasyon anlamında daha iyiler.

Alıntıları Göster
    ing ye esit oluyor derken? yatirdiginiz paraya gore degisir neden sabitmis gibi soyluyorsunuz. paranin 200k oldugunu varsayalim 3500u cikinca kalan paranin aldigi faizin 200k ya orani %18,17 olur.

ayni hesabi 100k icin yaparsaniz %17,8 olur.

ing nerde, 16.5...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 4 Temmuz 2018; 20:6:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• suicide kullanıcısına yanıt
    Aynı derken üç aşağıya beş yukarı anlamında dedim İng de 17,50 veriyor ayrıca arkadaş sanki çok abartılı faiz veriyormuş gibi konuşmuş aralarında pek bir fark olmadığını belirttim adamlar 5-6 puan yukardan vermiyor sonuçta tahvil faizi zaten yüzde 20'ye dayandı bu 18,50 bile az bence bizim bankalar alıştı milletin mevduatının üzerine çok düşük orandan konmaya müşteri dostu biri çıktığında hemen çamur atmaya yer arıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ock95 -- 4 Temmuz 2018; 21:14:31 >
  • ekdellal kullanıcısına yanıt
    sagolun hocam, oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ock95 kullanıcısına yanıt
    ing 17.5 degil 16.5 veriyor, 1.5 puan fark bence cokta az degil. diger soylediklerinizde haklisiniz. varsa gercekten banka olan ( sirket bonosu satan ne idugu belirsizleri demiyorum ) ve daha yuksek faiz veren ogrenmek isterim bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 4 Temmuz 2018; 21:58:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

ing 17.5 degil 16.5 veriyor, 1.5 puan fark bence cokta az degil. diger soylediklerinizde haklisiniz. varsa gercekten banka olan ( sirket bonosu satan ne idugu belirsizleri demiyorum ) ve daha yuksek faiz veren ogrenmek isterim bende.
    İlk olarak İng turuncu ekstra ya 17,50 veriyor faiz oranları ile Konu başlığında çok güzel bir tablo var oradan takip edebilirsiniz.

• ock95 kullanıcısına yanıt
    para harcayacaksin vs.vs.

uzun zaman kullandim ama ing nin tek artisi 1 yil olan avantajli(?) faiz suresi. piyasanin cok gerisinde kaldi malesef.

Hocam konu çok dağıldı amacından saptı sanırım bende piyasanın şuanda 18-19 hatta daha üzeri vermesi gerektiğini savunuyorum yukarıda birisi TEB'in yüksek vermesinden ötürü bit yeniği olmasın demişti ona istinaden yazdım.Diger bankalarda zamanla elleri mecbur bu oranı vermesi gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: ock95

Hocam konu çok dağıldı amacından saptı sanırım bende piyasanın şuanda 18-19 hatta daha üzeri vermesi gerektiğini savunuyorum yukarıda birisi TEB'in yüksek vermesinden ötürü bit yeniği olmasın demişti ona istinaden yazdım.Diger bankalarda zamanla elleri mecbur bu oranı vermesi gerek
    insanlar fazla evhamli :) adam gibi bankacilik lisans olduktan sonra okuz altinda buzagi aramaya gerek yok. sonucta imar bankasi gibi fahis derecede yuksek oranlardan bahsetmiyoruz.

👏👏👏

• cepteteb hesabım var. internet bankacılığına giriyorum. eskiden şubede hesabım vardı. vadesiz hesap açıyorum. hani 2500-3500 tutulacak hesap var ya tamam.sonra marifetli açmaya geliyorum. açılcak şube cepteteb diyor ve orada iş karışıyor. vadesizi seçemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyoglubeyy

cepteteb hesabım var. internet bankacılığına giriyorum. eskiden şubede hesabım vardı. vadesiz hesap açıyorum. hani 2500-3500 tutulacak hesap var ya tamam.sonra marifetli açmaya geliyorum. açılcak şube cepteteb diyor ve orada iş karışıyor. vadesizi seçemiyorum.
    Bana da cepteteb olmaz standart hesap olcak diyor saçmalık daha önce açmıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19.5 olmuş...
  • Aç kapa yapınca oluyor mu hala. 18,50 şu an yanmasın durduk yere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Ben 16,50 den beri kapat aç yapıyorum oluyor, bu da oldu...18,50 idi kapattım yeniden açtım 19,50 oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Allah razı olsun hocam. Az evvel yaptım. 18,5 oldu

Alıntıları Göster
    nasıl oldu ki detay verebilir misiniz?
  • Dün hesap açtık 19.50 den bağladık bakalım 3 ay bitince tekrardan aç kapa yapabiliriz umarım..

Şu an için en yüksek faizi TEB veriyor sanırım araştırdığım kadarı ile..
  • Rapator kullanıcısına yanıt
    ac kapa dediginiz ilk 100 icinde mi yoksa hosgeldin faizi bitince ( ilk 100 gun) ac kapa yapinca yine mi yuksek oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.