Şimdi Ara

TEB TOTAL Card ile TOTAL'de %5 e ek 30 tl indirim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
5.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jerecv

bonusun okula dönüş yolunda olan 50tl bonus kampanyası ve total 30tl kampanyası birleşirmi ?

Mantık olarak birleşmesi lazım. Ben katıldım, dün yaptığım 75 hem 4*75 e 30 tl indirimin sonuncusu, hem de okula dönüşün ilki oldu diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılım yapan arkadaşlar yakıt almayı unutmasınlar...
  • sadece total de kullanmak için almıştı evimede yakın.
    her seferinde 75 tl lik alıyorum. 3-4 güne bir.
    tüm fırsatlardan da yararlanmı oluyorum..

arkadaslar dikkat 30 tl puan için
    16 - 30 Eylül 2013 arası almak gerek..

Ayrıca bugun indirim geldi. (6 kuruş)
    Antalya için güncel 17 Eylül
    Motorin 4,44
    katkılı 4,53
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

Katılım yapan arkadaşlar yakıt almayı unutmasınlar...

hangi tarihlerde ve ne kadar alıcaz biliyor musunuz?
  • 30 eylül e kadar 30tl

• quote:

Orijinalden alıntı: rush10

Total istasyonlarindan her akaryakit aliminda ayri mucadele veriyorum arkadaş. Benim arac 75 tl lik lpg almıyor. 24lt lpg alıyor. Üstüne benzin alıyorum bu seferde adamlar 75 tl yi aynı anda cekmiyorlar.bilgisayardan gönderiliyormus teb total için. Tek seferde 75 cekmiyorlar

bu gibi durumda 75 tl üstü başka bir kişinin işlemini karttan geçirin aradaki farkı benzin olarak depoya koydurursunuz
    işi garantiye almak için dolum yapmadan önce konuşun
  • quote:

Orijinalden alıntı: rush10

Total istasyonlarindan her akaryakit aliminda ayri mucadele veriyorum arkadaş. Benim arac 75 tl lik lpg almıyor. 24lt lpg alıyor. Üstüne benzin alıyorum bu seferde adamlar 75 tl yi aynı anda cekmiyorlar.bilgisayardan gönderiliyormus teb total için. Tek seferde 75 cekmiyorlar

parça parça yakıt veya üstüne market alışverişi yapsanız olmuyor teb total ile.

• ben 5-6 kere 75 lik aldım ama 20 tl bonus geldi ne iştir..
  • Bonusun okul kampanyasi icin 4 x 75 alacagim 30 eylule kadar, bu 75 lerden birinden 30 tl mi duser yoksa ayrica 30 tl yakit dahami almaliyim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teb total kart her istasyonda %5 indirimi geçerli mi?? kredi kartı başvurusunda çalışmak istediğiniz şube yazıyo??????
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Bonusun okul kampanyasi icin 4 x 75 alacagim 30 eylule kadar, bu 75 lerden birinden 30 tl mi duser yoksa ayrica 30 tl yakit dahami almaliyim ?

30 TL indirim için süre geçti, 15 eylüle kadar alacaktınız o benzinleri.
    ilk mesajda ayrıntısı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

ben 5-6 kere 75 lik aldım ama 20 tl bonus geldi ne iştir..

o 20 tl internet bankacılığına giriş kampanyası ile alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemkurt

teb total kart her istasyonda %5 indirimi geçerli mi?? kredi kartı başvurusunda çalışmak istediğiniz şube yazıyo??????

maalesef her totalde geçmiyor ama geçerli olanlarının listesi var sitede. Birçoğunda geçiyor. Yani benim civarımdakilerin birçoğunda geçiyor.
  • quote:

Bonusun okul kampanyasi icin 4 x 75 alacagim 30 eylule kadar, bu 75 lerden birinden 30 tl mi duser yoksa ayrica 30 tl yakit dahami almaliyim ?

eğer kampanyanın şartlarını yerine getirdiyseniz evet düşer ... siz diğer arkadaşın dediğine bakmayın o sizin dediğinizi yanlış anladı zennedersem ... çünkü bende 4*75 tl aldım ve yarın 75 daha alacağım ... yani 30 tl lik kazanılan indirim yapacağım 75 ten düşecek ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

quote:

eğer kampanyanın şartlarını yerine getirdiyseniz evet düşer ... siz diğer arkadaşın dediğine bakmayın o sizin dediğinizi yanlış anladı zennedersem ... çünkü bende 4*75 tl aldım ve yarın 75 daha alacağım ... yani 30 tl lik kazanılan indirim yapacağım 75 ten düşecek ...

Sizin anlattığınız gibi 4*75 i zaten daha önce yapmışssa indirim gelmesi gerekir. Bunu ben haftasonu deneyeceğim, yazarım.

• 35 tllik aldım

• sporcu42 S kullanıcısına yanıt
    @sporcu42

Aynen kardesim , 30 tl sarti yerine getirdim , muallak olduhundan dun 30 tl aldim, bugun ve diger 10 gunde de 3 75 yapip 50 tl alacagim, aslinda 30 tl yi almak icin 75 harcicaktim ama olmazsa bankayla ugrasmamak icin mecbur aldim.

Tesekkurler cevap icin , ayrica deneyince buraya da yazarsaniz sonraki kampanyada herkes tereddutsuz yararlanabilir .

Diger cvp veren arkadaslarada tesekkurler mobilden girdigimden ekleyemedim diger arkadadlari ,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 30 tl indirimi kullanan varmı ve nasıl haberdar oldu,sms mi geliyor kullanın diye?

• quote:

Orijinalden alıntı: tarcan2000

Arkadaşlar 30 tl indirimi kullanan varmı ve nasıl haberdar oldu,sms mi geliyor kullanın diye?

16-30 eylül arası minimum 30 tl lik yakıt almanız gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tarcan2000

Arkadaşlar 30 tl indirimi kullanan varmı ve nasıl haberdar oldu,sms mi geliyor kullanın diye?

Dün akşam 100 tl aldım, henüz provizyonda bekliyor. 30+5 tl lik iki indirim yansıması gerekli, bekliyorum. İşlem gerçekleşince buraya yazarım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.