Şimdi Ara

TEB TOTAL Card ile TOTAL'de %5 e ek 30 tl indirim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
5.411
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende buradan haberdar oldum teşekkürler.

Ramazan bonusu + bu bonus iyi oldu...
  • Yaw arkadaşım iyi hoş kampanya yapıyorsun ee istasyonları kapatırken mi yapıyorsun. Ben Ankara Öveçler de oturuyorum balgat totale a gittim kapanmış tandoğan totale gittim kapanmış.

OFF arabada yakıt bitti bitecek mecbur sHELL den aldık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyaraziz

quote:

Orijinalden alıntı: isqwild

quote:

"%5'e ek" derken neyi kasttettiniz. Total kart yakıt alımlarında %5 mi puan veriyor?

Teb total kartınız varsa total % 5 indirim yapıyor ödemeden sonra.

Normal Total kartım var. Totale fazla gitmiyorum. Ancak yakıt alırken %5 puan veriyorsa değerlendirmek lazım.

teb total bonus kard
    %5 puan değil %5 indirim yapıyor..

200 tl yakıt aldınız, kredi kartınızdan 190 TL çekiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isqwild

quote:

"%5'e ek" derken neyi kasttettiniz. Total kart yakıt alımlarında %5 mi puan veriyor?

Teb total kartınız varsa total % 5 indirim yapıyor ödemeden sonra.

Normal Total kartım var. Totale fazla gitmiyorum. Ancak yakıt alırken %5 puan veriyorsa değerlendirmek lazım.

teb total bonus kard
    %5 puan değil %5 indirim yapıyor..

200 tl yakıt aldınız, kredi kartınızdan 190 TL çekiliyor.

böyleyse mükemmel

• Ankara da istanbul yolu Acity outlet i geçinceki Total den aldım. Sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyadan faydalanmak için işlemler mutlaka TEB pos'undan geçmelidir.

Bu cümleye takıldım. Pompacının hangi postan geçeceğini söylememiz gerekecek anlaşılan.
  • Ramazan kampanyası ile kesin birleşir mi? Ramazan kampanyası için henüz 3. alışverişimi yaptım. Birleşirse güzel olur.
  • garanti bonus da geçerli değilmi?ya da şu anda aktif akaryakıt kampanyası varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAYAN

garanti bonus da geçerli değilmi?ya da şu anda aktif akaryakıt kampanyası varmıdır?

sadece tebbonus
  • arkadaslar kampanya icin 4x75 mi almak gerekiyor yoksa indirimden dolayi 4x82.5Tl'lik akaryakit mi almak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chains

arkadaslar kampanya icin 4x75 mi almak gerekiyor yoksa indirimden dolayi 4x82.5Tl'lik akaryakit mi almak gerekiyor?

4x75 tl al ve sonra diğer verilen TARİH ARLIĞINDA 30 tl al ve ekstrene yansısın

4x75 + 30 TL , sonra beklemede kalacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: alvarez

quote:

Orijinalden alıntı: ŞAYAN

garanti bonus da geçerli değilmi?ya da şu anda aktif akaryakıt kampanyası varmıdır?

sadece tebbonus

TEB TOTAL Card diyor " teb bonus " u sormak gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shorin

Kampanyadan faydalanmak için işlemler mutlaka TEB pos'undan geçmelidir.

Bu cümleye takıldım. Pompacının hangi postan geçeceğini söylememiz gerekecek anlaşılan.

zaten total istasyonlarında teb total kartınızı gördükleri an onun için ayrı pos makinaları var ondan geçiyorlar zaten o pos dan geçmezlerse %5 indirim de olmaz ben bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım pos olayında
  • Total istasyonlarindan her akaryakit aliminda ayri mucadele veriyorum arkadaş. Benim arac 75 tl lik lpg almıyor. 24lt lpg alıyor. Üstüne benzin alıyorum bu seferde adamlar 75 tl yi aynı anda cekmiyorlar.bilgisayardan gönderiliyormus teb total için. Tek seferde 75 cekmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rush10 -- 18 Ağustos 2013; 17:53:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maaş müşterisiyim diye beleşe verdikleri total kartı ilk defa kullandım.
    75 TL'lik yakıt aldım, 3,75TL indirim güncel dönem işlemlerine yansımış bile.

Yakınlarımda total istasyonlarının olmasına sevindim, yıkama sırası BP kadar olmuyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rush10

Total istasyonlarindan her akaryakit aliminda ayri mucadele veriyorum arkadaş. Benim arac 75 tl lik lpg almıyor. 24lt lpg alıyor. Üstüne benzin alıyorum bu seferde adamlar 75 tl yi aynı anda cekmiyorlar.bilgisayardan gönderiliyormus teb total için. Tek seferde 75 cekmiyorlar

para üstünü NAKİT almayı deneyin
  • Beyler biz bu sms i sonradan gondersek olur mu? 75x4 yaptik ama sms atmayi unutmusuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

Beyler biz bu sms i sonradan gondersek olur mu? 75x4 yaptik ama sms atmayi unutmusuz

Genelde bu tip kampanyalarda oluyor.
  • Bu tip kampanyalara katılmak da tam bir işkence. Alışverişleri tamamladık , 15 ine kadar bekle sonra 30 tl yakıt al sonra ekim ayını bekle ki indirim yansımış olsun.Unutmazssak iyi gene...
  • bonusun okula dönüş yolunda olan 50tl bonus kampanyası ve total 30tl kampanyası birleşirmi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.