Şimdi Ara

tebligat sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    22 nisan 2019 tarihinde şirketimin eski adresine(1 yıl önce değiştirmiştim adresi) bir tebligat gelmiş pttden.ptt görevlisi karşı dairede bulunan komuşumuza danışmış ve adresin değiştiğini komşumuzdan öğrenmiş. komşum zarfın üstünde haciz falan bişeyler okumuş. şimdi sorum bu tebligat bana henüz ulaşmadı. 7 günlük itiraz süresi 22 nisandan sonra mı başlıyor yoksa yeni adrese gönderildiği tarihten itibaren mi? muhtara ve karakola sordum ama gelen bişey yok. internetten öğrenme şansım var mı? ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

• tebligat iade olduğu için yeni adresinize tebliğ edildikten sonra başlar
  • Hocam eğer muhtara bırakılan ki o eski adresin muhtarına bırakılan bir tebligat yoksa (icradan geldiğini varsayıyorum) iade edilmiştir. T.K. 35 e göre tebliğ için ticaret sicil müdürlüğüne müzekkere yazılır orada bulunan adrese tebliğ yapılır siz o adreste yoksanız muhtara bırakılır. E devlet üzerinden şirket adına giriş yapamadığınız için öğrenebilir misiniz bilmiyorum şahıslar icra dosyasını görebiliyor ama şirketlerde durum nedir bilmiyorum. Ama ticaret sicile bildirdiğiniz adrese gelir tebligat bir ayı bulabilir, bir yere borcunuz vs vardıysa irtibata geçebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ICLOUD - FATURA SORUNU
    8 yıl önce açıldı
    Adıma gelen tebligat
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.