Şimdi Ara

Tebrikler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana kalırsa oyun anlamında 2 takımda çok iyi değildi ama bizimkilerde hırs,istek hiç bir şey yoktu.Maçı kazanmayı hak etmedik.

Bizim için şampiyonluk yarışı bitti.Aslında sezon başından beri fırsatları hep elimizin tersiyle ittik.Sezon boyu yaptığımız hatalarla bulunduğumuz yeri hak ettik.Aslında bu yaşlı kadronun değişmesi için bu sezon yediğimiz tokat belki daha hayırlı olmuştur.Biz seneye daha güçlü geleceğiz

Şampiyonluğu hak edenin GS olduğunu düşünüyorum ama şampiyon Başakşehir olacak gibi daha doğrusu yapacaklar.son 3 hafta da dikkatli olmanız lazım.

Maç için tebrikler.

• sizin için şampiyonluk yarışı galatasaray o yarışa girdiğinde bitmişti.
  • Teşekkürler, güzel bir maç oldu.
  • Terim gelince bitti demiştik ama siz inanmak için bu günü beklediniz. Size de tebrikler.
  • siz her zaman oynadıgınız gibi oynadınız ama karşınızda abuk sabuk takımlar olmadıgı için kazandık

quaresma gene bi denedi acaba bi tiyatro tutarmı korner atarken diye tutmadı.

maçın hakkı 4, 5 ti ama ne yazık ki böyle oldu.
  • Negredo o golü atsaydı çok başka maç olacaktı. Güzel maçtı.
  • Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki takımda iyi değildi derken son vuruşları yapabilsek sekiz (8) olacaktı lan maç
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

sizin için şampiyonluk yarışı galatasaray o yarışa girdiğinde bitmişti.
    yahu kardeşim oldu bitti adam da tebrik ediyor laf sokmaya ne gerek var. sizin gibileri dışarıda göruyoruz köpeklere işgence edip kedinin gözünü çıkaranlar eminim senin gibi adamlar. bir tebriğe laf sokacak kadar acımasız merhametsiz olan kimseye acımaz. az merhametli olun kardeşim.
  • Eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: gryp2100

yahu kardeşim oldu bitti adam da tebrik ediyor laf sokmaya ne gerek var. sizin gibileri dışarıda göruyoruz köpeklere işgence edip kedinin gözünü çıkaranlar eminim senin gibi adamlar. bir tebriğe laf sokacak kadar acımasız merhametsiz olan kimseye acımaz. az merhametli olun kardeşim.

Alıntıları Göster
    Abartma sende

• quote:

Orijinalden alıntı: gryp2100

Alıntıları Göster
    ee ne yapalım yani?
    kapının önüne bir bardak soğuk su mu bırakalım beşiktaşlılar için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

ee ne yapalım yani?
    kapının önüne bir bardak soğuk su mu bırakalım beşiktaşlılar için?

Alıntıları Göster
    bence doğru olan budur. bak konuştular rezil oldular. şimdi büyüklük yapıp kartalın başından öpüp okşamamız lazım. yazık değil mi agızları var dilleri yok konuşamıyorlar. onlar Allahın sessiz kullarıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Negredo o golü atsaydı çok başka maç olacaktı. Güzel maçtı.
    Söke söke alacaktık, başka maç felan olmayacaktı. Onu atsaydı bunu tutsaydı bunları geçiceksin bahaneye yer yok. Muslera'da elinden kaçırıp cenk atmasaydı belki başka maç olacaktı? Hatice değil, netice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GANN1CUS -- 29 Nisan 2018; 21:43:58 >
  • Tebrık etmeye gırmıstım ama yorumlara bakınca vazgectım. Bu ulkede duzgun dusunen hıc kımse kalmadı mı arkadas? Neyse yınede tebrıkler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Tebrık etmeye gırmıstım ama yorumlara bakınca vazgectım. Bu ulkede duzgun dusunen hıc kımse kalmadı mı arkadas? Neyse yınede tebrıkler..
    ben hala taraftar neden tebrik edilir onu da anlamış değilim. Oyunu oynayan futbolcular biz neden tebrik ediliriz ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

ben hala taraftar neden tebrik edilir onu da anlamış değilim. Oyunu oynayan futbolcular biz neden tebrik ediliriz ki

Alıntıları Göster
    Bu durumda futbolcular gol attıklarında, sampıyon olduklarında futbolcu dısında kımsenın sevınmemesı gerekır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.