Şimdi Ara

TEBRIKLER DONANIM HABER FORMUNA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen Konu Dışını keşfetmişsin hocam, büyük hata Donanımhaber'in en boş insanları burada. Haberin olsun yani şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbekox61

quote:

Orijinalden alıntı: SeniSevdim

Premium falan yok . Ayrica form degil forum

kardesim simdi u eki gelince benim bildiğim düşüyor hece ''formunuzu'' diye yazılır diye biliyorum :)

forumunuz diye olmalı

• Hoşgeldin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde hocam burda troll olarak gördüğünüz, alaycı cevap veren insanların konu dışı bölümü sınırlarından çıktığı andan itibaren çok iyi,dürüst,ahlaklı ve güvenilir biri olduğunu belirtelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 12 Ocak 2014; 0:13:25 >
  • Hocam hoşgeldin konu dışına mecbur kalmadıkça uğramamanı tavsiye ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SeniSevdim

Premium falan yok . Ayrica form degil forum

kardesim simdi u eki gelince benim bildiğim düşüyor hece ''formunuzu'' diye yazılır diye biliyorum :)

Bizde düşmez
  • premium konusunda hiç bir bilgim yok.. ben daha alıntı yaparak msj cvplamayı dün öğrenen bi insanım ama çok zor şeyler değil zamanla herşey olur.. tekrar hoşgeldiniz diyen arkadaşlara hoşbulduk diyorum bundan sonra cvp veremeyebilirim aşağlara siz takılın artık ne diyim :)) konu dışı her zaman rahatlıkdır yanlış yere konu açma derdi yok diye buraya açtım konuyu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbekox61 -- 12 Ocak 2014; 0:24:40 >
  • Hoşgeldin aramıza. Eğlence için konu dışı, geri kalan herşey için diğer forumlar
  • uza
  • Buraların ağası benim bir sorunun olursa gelirsin.
  • quote:

premium konusunda hiç bir bilgim yok.. ben daha alıntı yaparak msj cvplamayı dün öğrenen bi insanım ama çok zor şeyler değil zamanla herşey olur.. tekrar hoşgeldiniz diyen arkadaşlara hoşbulduk diyorum bundan sonra cvp veremeyebilirim aşağlara siz takılın artık ne diyim :)) konu dışı her zaman rahatlıkdır yanlış yere konu açma derdi yok diye buraya açtım konuyu :D

hocam premium gibi şeyler gerçek değildir burdada yönetici tarafından açılmış bir konu

http://forum.donanimhaber.com/m_77419848/f_//tm.htm#77419848

• Trabzonlu hemşerum bende rizeliyim. Forumun en güzel kızları bende bu arada. Lazım olursa pm at

• premium ve gold satarım uygun fiyatlıdır pm at açıklarım falan. ayrıca zontak gerekirse beni bul kırmızı mavi yeşil ve hatta gri bile var. onun dışında hoş geldin sincap
  • premium konusunda imzamdan ulaş bana

• Mağaradan bahsedermisin ?

• quote:

Selamlar arkadaşlar.. formunuzda yeniyim gerçi tüm forumlarda yeniyim yani daha önce forum sitesi alışkanlığım yoktu pek ama bilgisayarla ilgili sorunlarım oldu son zamanlarda saolsun arkadaşlar anında yardımcı olarak soru işaretlerimi giderdiler..Saat 12 de yazılan bir konunun altına bile aklı selim cevaplar geldiği için öncelikle hepinize saygı duydum öyle boşa insanların buralarda gezinmediğini anladım..Bu konuyuda buraya açayım dedim yer bulamadım ama gerçekden tebrikler kuruculara teşekkürler forumdaki arkadaşlara..

Merhaba ben ForumAğası bölümünüz nedir ?

• Bence troll. Eksini verdim kardeş.
  • konu dışı özel ve konu dışıyı tanıdıkça daha çok nefret edeceksin hoşgeldin
  • xbekox61 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hoş geldin.Bende çok seviyorum bu forumu.Hocam aman diyeyim konum hızlı cevap alsın diye konu dışına konu açmayın.Farkında olmadan konu açtım 15 Gün uzaklaştırma aldım.Konu açacakken ilgili bölümlere açmaya dikkat et.Konu dışında saat ilerledikçe yaş seviyesi yükselir.Bu saatlerde trolle pek rastlamazsın.
  • quote:

premium konusunda hiç bir bilgim yok.. ben daha alıntı yaparak msj cvplamayı dün öğrenen bi insanım ama çok zor şeyler değil zamanla herşey olur.. tekrar hoşgeldiniz diyen arkadaşlara hoşbulduk diyorum bundan sonra cvp veremeyebilirim aşağlara siz takılın artık ne diyim :)) konu dışı her zaman rahatlıkdır yanlış yere konu açma derdi yok diye buraya açtım konuyu :D

Yanlış yere konu açmaktan ceza yiyen onlarcasının olduğu bir yer KONU DIŞI. Hoşgeldiniz tekrardan .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.