Şimdi Ara

TEBRIKLER DONANIM HABER FORMUNA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar.. formunuzda yeniyim gerçi tüm forumlarda yeniyim yani daha önce forum sitesi alışkanlığım yoktu pek ama bilgisayarla ilgili sorunlarım oldu son zamanlarda saolsun arkadaşlar anında yardımcı olarak soru işaretlerimi giderdiler..Saat 12 de yazılan bir konunun altına bile aklı selim cevaplar geldiği için öncelikle hepinize saygı duydum öyle boşa insanların buralarda gezinmediğini anladım..Bu konuyuda buraya açayım dedim yer bulamadım ama gerçekden tebrikler kuruculara teşekkürler forumdaki arkadaşlara..

• Uşgeldin sincap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer yeni üye olduysan simdiden DH Premium al bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun premium var istersen pm at hocam
  • Konu dişını biraz geç keşfedeydeydin eyidi ama

Hoş geldin

Forumun diğer bölümlerinde boş insan bulamazsın çünkü hepsi konu dışında takılır.

- en iyi premiumlar bende. Pm at konuşalım
    Istersen DHGOLD ta ayarlayabiliriz.Buda yeni çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOMBİŞ KEDI -- 12 Ocak 2014; 0:06:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon güncellemesi yaptın mı
  • Premium falan yok . Ayrica form degil forum

• önce premium felan nedir bi açıklayabilirseniz sevinirm :) hoş bulduk bu arada dediğim gibi açıkcası bilgisayar işinden pek anlamam yeni yeni başlıyoruz gibi birşey :))
  • Yapmayın yapmayın yapmayın

• burda pek aklı selim cevaplar bekleme hepimiz can sıkıntısna geyik yapmak içn brdayız zamanla alışırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniSevdim

Premium falan yok . Ayrica form degil forum

kardesim simdi u eki gelince benim bildiğim düşüyor hece ''formunuzu'' diye yazılır diye biliyorum :)
  • Cevaplara bak
  • Sende dh premium ile Vip ayrıcalıklarından yararlanmak istemez misin

• quote:

Orijinalden alıntı: xbekox61

önce premium felan nedir bi açıklayabilirseniz sevinirm :) hoş bulduk bu arada dediğim gibi açıkcası bilgisayar işinden pek anlamam yeni yeni başlıyoruz gibi birşey :))

Hoş geldiniz Premium, zontak gibi sıkça duyacağınız sözcükler birer forum efsanesi dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbekox61

quote:

Orijinalden alıntı: SeniSevdim

Premium falan yok . Ayrica form degil forum

kardesim simdi u eki gelince benim bildiğim düşüyor hece ''formunuzu'' diye yazılır diye biliyorum :)

Premium yok diyenler premium almaya hak kazanamayanlar hocam sen inanma onlara

• yani bilgisayardan sadece anlamam normalde zeki bir insanım bilgisayara daha önce kafa yormadım boş kaldık boş kalıncada pcye yöneldim
  • Aramıza hoş geldin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşgeldin kardeşim.Bende foruma ilk üye olduğumda dh premiuma pek sıcak bakmıyodum ama zamanla ısınmaya başladım.Ödediğin paranın karşılığını fazlasıyla alıyosun.Satın almak istersen referans sağlayabilirim,daha uygun fiyat olur.
  • Premium diye bir şey yok aldanma sakın ve istisnalar hariç aklı başında cevaplar bekleme pek..Konu dışına geyik muhabbeti ve troll açısından master degree diyebiliriz
  • Yok gold üyelik var iyice arkadaşlık sitesine çevirdiniz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.