Şimdi Ara

TEBRIKLER DONANIM HABER FORMUNA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dünyanın en boş muhabbetlerinin döndüğü foruma hoşgeldin kardeş. takılırken beynini çıkarıp suya koymayı ihmal etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbekox61

quote:

Orijinalden alıntı: SeniSevdim

Premium falan yok . Ayrica form degil forum

kardesim simdi u eki gelince benim bildiğim düşüyor hece ''formunuzu'' diye yazılır diye biliyorum :)

yanlış biliyorsun sincap

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%9Cnl%C3%BC_d%C3%BC%C5%9Fmesi

• quote:

premium konusunda hiç bir bilgim yok.. ben daha alıntı yaparak msj cvplamayı dün öğrenen bi insanım ama çok zor şeyler değil zamanla herşey olur.. tekrar hoşgeldiniz diyen arkadaşlara hoşbulduk diyorum bundan sonra cvp veremeyebilirim aşağlara siz takılın artık ne diyim :)) konu dışı her zaman rahatlıkdır yanlış yere konu açma derdi yok diye buraya açtım konuyu :D

iyi ettin hocam. bu arada genel hitap kelimesi olarak hocam kullanılır donanımhaberde.

premium konusuna gelecek olursak, aylık, 3 aylık veya yıllık premium alabiliyorsun ve türlü türlü avantajları var. iki mesaj arası bekleme zorunluluğu kalkıyor, şikayetleriniz öncelikli olarak inceleniyor, gerekli durumlarda sıra beklemeden forum yöneticilerine canlı olarak bağlanıp probleminizi çözebiliyorsunuz. bunun yanında mesaj sayısının artmadığı konu dışında sizin mesaj sayınız artmaya devam ediyor, rütbeleri daha kolay alıyorsunuz

ayrıca premium üyeler istedikleri zaman "premiumlulara özel" mesaj atabiliyorlar. bu mesajları premiumsuz üyelikler göremiyor, bu da ayrı bir güzellik

• hoşgeldin yere sabun düşürürsen eğilip alma sakın
  • Kardeş benim elimde 2 aylık gold premium kaldı. Boşa gitmesin sana vereyim istersen fiyat konusundada anlaşırız

• selam acemi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SeniSevdim

Premium falan yok . Ayrica form degil forum

kardesim simdi u eki gelince benim bildiğim düşüyor hece ''formunuzu'' diye yazılır diye biliyorum :)

doğum tarihini düzelt.
  • Almadìysan elimde dh premium kangal edition var

• Kandırıyolar premium diye birşey yok. Sadece DH Gold var o da istersen ayda 9.90'a senin olabilir. ptt kapıda ödeme seçeneği de mevcut.

• Dh premium tedarikçisiyim.

<Bu ileti DH Premium kullanılarak atılmıştır.>
  • ohooo sen premiumdaki muhabbetleri görsen. full işinin ehli ve bilgi donanımı full adamlar hepsi. premium a geç derim yoksa böyle konularına boş mesajlar alırsın benden söylemesi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.