Şimdi Ara

Tecavüzcülere ilaçla hadım yasası TBMM'de (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
5.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Desteklemiyorum onun yerine verilen hapis cezasına 1-2 sene yattıktan sonra hafifleme getirmesinler. Adam atıyorum 9 sene ceza alıyorsa hergeçen sene adamın cezasına o yasayla bu yasayla bir hafifleme getiriliyo. 1.Dereceden işkence+cinayet işleyen adam bile hafiflemeyle 5 yılda çıkmış tecavüzcüler nekadarda çıkıyodur kimbilir.
  • İlaçla hadım nasıl oluyor?İlaçla çürüyüp kendiliğinden kopup düşüyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pimpirik Domates

İlaçla hadım nasıl oluyor?İlaçla çürüyüp kendiliğinden kopup düşüyor mu

heralde cinsellik hormonlarını azaltıyorlardır..
  • yasayı destekliyorum ,üzerine +10 sene daha yatmalı bence tecavüzcüler..
  • Güzel bir uygulamaya benziyor.ama biraz düşünmek lazım.

E o zaman idamın da yolu açılmalı.cinayet işleyenlere ne yapacaklar başka?
  • Bende AKP'den nefret ederim ama biraz mantıklı düşünün bu karar gayet güzel bence zaten Amerika'da da uygulanıyormuş.
  • şeriyat diye düşünülebilir belki .ama acayip caydırıcı bir olur.bir de şöyleki 2. defa yapana uygulanacak.bir defa yaptın hadi kestik çü...kü.nü yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

şeriyat diye düşünülebilir belki .ama acayip caydırıcı bir olur.bir de şöyleki 2. defa yapana uygulanacak.bir defa yaptın hadi kestik çü...kü.nü yok.

bi kereden bişi olmaz diyosun yani...
  • bir kereden bir şey olur tabi haklısın
  • İnsan haklarına aykırı.. birşeyin cezasını bir insanın maddi bütünlüğüne zarar vererek ,onu hadım ederek çektiremezsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

İnsan haklarına aykırı.. birşeyin cezasını bir insanın maddi bütünlüğüne zarar vererek ,onu hadım ederek çektiremezsin...

Bencede biz en iyisi bu suçu işleyenlerin maddi bütünlüğünü direk ortadan kaldıralım.
  • yasaya karşı çıkıp tecavüzü savunmaya çalışanlar bile var inanılır gibi değil. yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

yasaya karşı çıkıp tecavüzü savunmaya çalışanlar bile var inanılır gibi değil. yazıklar olsun.

bu yasa geçtikten sonra senden nefret eden bir kız bu adam bana tecavüz etti diye bağırsında bakalım o çükün içine kaçmıyormu. Hiçbir şekilde kanıtlayamazsın her zaman kadın inandırıcılıkta 1 numaradır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19G05S -- 10 Şubat 2011; 3:00:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: süpergtacı

quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

yasaya karşı çıkıp tecavüzü savunmaya çalışanlar bile var inanılır gibi değil. yazıklar olsun.

bu yasa geçtikten sonra senden nefret eden bir kız bu adam bana tecavüz etti diye bağırsında bakalım o çükün içine kaçmıyormu. Gerek bile kalmaz hadıma.

öyle kolay mı?
  • haberi okumadan mi yorum yapiyorsunuz

Hadım kelimesi hic gecmiyor testosteron azaltıcı tedavi yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 10 Şubat 2011; 3:15:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

haberi okumadan mi yorum yapiyorsunuz

Hadım kelimesi hic gecmiyor testosteron azaltıcı tedavi yazıyor

Dünden beri ben de bunu söylüyorum. Ulan bir açın haberi okuyun, yasa değişikliği neymiş bir öğrenin sonra gelin mesaj yazın...

Başlığa bakarak hemen ahkam kesiyoruz, yok Akp şeriatı getiriyormuş, yok bu insanlık suçuymuş, kız bana iftira atsa şeyim gidecek mi vesayer...

Bu boş tartışmalar yüzünden ülke bu noktada...
  • çok caydırıcı olur gerçekten şeriat falan diyen adamlarda açsın şeriatın anlamına baksın bi
  • Tecavüz, Vatana İhanet, Kasten bir insanın canına kıyma vb. suçları kesinlikle idam çözer.
  • genel evler bedava olsun.herkesin haftada 1 gitme hakkı olsun.bak bakalım tecavüz diye bişey kalıcak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

genel evler bedava olsun.herkesin haftada 1 gitme hakkı olsun.bak bakalım tecavüz diye bişey kalıcak mı

Oldu , genelevdeki kadınlarda devlette kadrolu olarak çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 10 Şubat 2011; 4:59:22 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.