Şimdi Ara

Tecavüzcülere ilaçla hadım yasası TBMM'de (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
5.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Tecavüzcülere ilaçla hadım yasası TBMM'de

Tecavüzcüler için ölüm listesi...
  • Aramızda tecavüzcüler oldugunu düşünmeye başladım.
  • Ulan kos koca terör örgütünün liderini villa gibi hapishanede besliyolar krallar gibi, tecavüzcünün üreme organını elinden alıyorlar OHA denir buna. NE KADAR ADALETLİ BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ.

Amacım tecavüzcüleri savunmak değil, kökünden kesme muhabbetine karşıyıms adece. Testesterondaki hormon azaltıcı şeyleri kullansalar tam yerindedir. Ama üreme organını tamamen almak kadar SAÇMA BİRŞE YOK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: son_oksli

quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

hapise atıp suçlu adamı besleyelim mi diyen olmuş

ilk olarak suçluların o duruma gelmesinin sebebi devlettir.adam iş bulamazsa,karnı aç ise tabikide hırsızlık yapar.

isterseniz bakkaldan ekmek çalan çocuğuda direkt öldürelim büyüyünce hırsız olur bu, kurtulmuş oluruz.

tabi,devletin herkese karı bulması lazım ki tecavüz etmesin..tecavüzcünün suçu yok,devlet adama karı bulmamış adam napsın..

O adamın üniversiteyi kazanıp iyi bi meslek sahibi olamaması devletin suçumu dolaylı düşünün biraz
    Sanki devlet meslek dağıtıyo da onlara vermiyo

Bıktım ya şu düzmantıktan. Adam bakkalda sıra bekliyo devlete küfrediyo yakını ölüyo devlete küfrediyo dayak yiyo devlete küfrediyo bakkalı soyuluyo devlete küfrediyo.
  • Verilecek en güzel ceza bir dizi operasyondan sonra mavi nüfus cüzdanını pembe olarak değiştirip ellerine vermek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öktem!

quote:

Orijinalden alıntı: son_oksli

quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

hapise atıp suçlu adamı besleyelim mi diyen olmuş

ilk olarak suçluların o duruma gelmesinin sebebi devlettir.adam iş bulamazsa,karnı aç ise tabikide hırsızlık yapar.

isterseniz bakkaldan ekmek çalan çocuğuda direkt öldürelim büyüyünce hırsız olur bu, kurtulmuş oluruz.

tabi,devletin herkese karı bulması lazım ki tecavüz etmesin..tecavüzcünün suçu yok,devlet adama karı bulmamış adam napsın..

O adamın üniversiteyi kazanıp iyi bi meslek sahibi olamaması devletin suçumu dolaylı düşünün biraz
    Sanki devlet meslek dağıtıyo da onlara vermiyo

Bıktım ya şu düzmantıktan. Adam bakkalda sıra bekliyo devlete küfrediyo yakını ölüyo devlete küfrediyo dayak yiyo devlete küfrediyo bakkalı soyuluyo devlete küfrediyo.

Çalışan Ağustos Böceği'ne burada bir parça hak vermek lazım.
    Hrant Dink'in eşinin bir sözü var...
    Bir bebekten katil yaratan karanlığı sorgulamaktır esas olan...

Eğer o bebek, devletin öncülüğünde iyi bir toplumda yetişseydi. Bugün toplumumuzdaki hırsızlar katiller tecavüzcüler bugün öğretmenler doktorlar mühendisler olacaktır...

Ama yine de bu yasa yerinde....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peacifullord

quote:

Orijinalden alıntı: süpergtacı

quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

yasaya karşı çıkıp tecavüzü savunmaya çalışanlar bile var inanılır gibi değil. yazıklar olsun.

bu yasa geçtikten sonra senden nefret eden bir kız bu adam bana tecavüz etti diye bağırsında bakalım o çükün içine kaçmıyormu. Gerek bile kalmaz hadıma.

öyle kolay mı?

Ya hocam bırak tartışmaya deymez maksat laf olsun
  • Arkadaşlar burası cumhuriyet biz çok özgürüz öyle demeyin ya, modern bir ülkeyiz biz, tecavüz normal cumhuriyetiz biz lütfen hadım filan demeyin yobazlık bu, ha bide seçimlerde CHP ye oyunuzu vermeyi unutmayın lütfen arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClemeNthá

Ulan kos koca terör örgütünün liderini villa gibi hapishanede besliyolar krallar gibi, tecavüzcünün üreme organını elinden alıyorlar OHA denir buna. NE KADAR ADALETLİ BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ.

Amacım tecavüzcüleri savunmak değil, kökünden kesme muhabbetine karşıyıms adece. Testesterondaki hormon azaltıcı şeyleri kullansalar tam yerindedir. Ama üreme organını tamamen almak kadar SAÇMA BİRŞE YOK!

Alan yok zaten haberi oku öyle yorum yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Orijinalden alıntı: ClemeNthá

Ulan kos koca terör örgütünün liderini villa gibi hapishanede besliyolar krallar gibi, tecavüzcünün üreme organını elinden alıyorlar OHA denir buna. NE KADAR ADALETLİ BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ.

Alan yok zaten haberi oku öyle yorum yap

ClemeNthá doğruyu söylüyor tamamen almasınlar, kimseye zararı olmayacak bir şekilde azıcık bıraksınlar...

Büyüksün ClemeNthá
  • İşlediği tecavüz suçundan dolayı erkekliği belirli bir süreliğine bile olsa elinden alınan bir erkek bunu gururuna yediremediği için daha büyük suçlar işlemeye kalkmaz mı? Sizce bu durumdan sonra aralarından sadece kadınları öldüren bir seri katil çıkmaz mı? Ormanlarda, tenha yerlerde kafası ezilerek öldürülmüş kadın ve çocuk sayısı artmaz mı?

Konuşmadan önce bir düşünün arkadaşlar. Klavye üzerinden hümanistlik yapmak, mağduru savunmak kolaydır. Yapmayın, temkinli olun.
  • hırsızlık yapanında kolu kesilsin , lan böyle saçmalık mı var ? asıl ceza müabbet hapistir , hayatı boyunca bir daha malafatı kullanamamak neymiş ozaman anlar böyle şerefsizler. adam aleti hissetmedikten sonra ne cezası kaldı ki ?
  • Bencede süper olur arkadaşlar kabul edilirse .
  • çok yerinde olmuş bana kalsa ölmeli böyleleri.beyler savunanlar çıkmışta bu öyle evden plazma çalmakla eş tutulan bi suç değil tecavüz çok ağır bi namussuzluktur o iğrençliğe uğramış bayanın hayatını düşünsenize bi. hem tecavüz edicek ruha sahip olmak ruhsal bir hastalık bir sorundur.

adamın biri de demiş ki yok alkol aldı yok istemeden oldu o zaman nolcak ahaha adam ne dicek pardon istemeden mi şeettim sizi alkollüydüm kendimde değildim yoksa valla s...mezdim mi dicek yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

haberi okumadan mi yorum yapiyorsunuz

Hadım kelimesi hic gecmiyor testosteron azaltıcı tedavi yazıyor

Dünden beri ben de bunu söylüyorum. Ulan bir açın haberi okuyun, yasa değişikliği neymiş bir öğrenin sonra gelin mesaj yazın...

Başlığa bakarak hemen ahkam kesiyoruz, yok Akp şeriatı getiriyormuş, yok bu insanlık suçuymuş, kız bana iftira atsa şeyim gidecek mi vesayer...

Bu boş tartışmalar yüzünden ülke bu noktada...

Sakin ol reis, haklısın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

İşlediği tecavüz suçundan dolayı erkekliği belirli bir süreliğine bile olsa elinden alınan bir erkek bunu gururuna yediremediği için daha büyük suçlar işlemeye kalkmaz mı? Sizce bu durumdan sonra aralarından sadece kadınları öldüren bir seri katil çıkmaz mı? Ormanlarda, tenha yerlerde kafası ezilerek öldürülmüş kadın ve çocuk sayısı artmaz mı?

Konuşmadan önce bir düşünün arkadaşlar. Klavye üzerinden hümanistlik yapmak, mağduru savunmak kolaydır. Yapmayın, temkinli olun.

Pek sanmıyorum, ama tabiki de insan psikilojisi bu belli de olmaz.

Detayları tam bilmiyorum ama anladığım kadarıyla erkekliği geçici de olsa sonlandırmak söz konusu değil.

Bunun amacının kişinin cinsel dürtülerini azaltarak yaşamında cinselliğe daha az pay vermesi ve şehvete bağlı muhtemel sapkınlıkların önüne geçilmesi olarak düşünüyorum...
  • quote:

quote:

Dünden beri ben de bunu söylüyorum. Ulan bir açın haberi okuyun, yasa değişikliği neymiş bir öğrenin sonra gelin mesaj yazın...

Başlığa bakarak hemen ahkam kesiyoruz, yok Akp şeriatı getiriyormuş, yok bu insanlık suçuymuş, kız bana iftira atsa şeyim gidecek mi vesayer...

Testeron azalınca ne olur sizce? Şunu bir açıklasanıza bana?

Böyle insan haklarına uygunsuz bir uygulama yerine, çok daha uzun süreler hapis cezası daha mantıklıdır bence. Böyle bir uygulama geldikten sonra, cinayet suçlularının idam edilmemesi, hırsızlık suçlularının ellerinin kesilmesi gibi uygulamaların gelmemesi için herhangi bir sebep kalmaz.

• konu çok uzun olduğu için okuyamadım, daha önce konuşulduysa kusura bakmayın.

benim şöyle bir tereddütüm var. mesela tv de çıkan birçok tecevüz haberinde, tecavüz eden erkek ile edilen kızın senelerdir arkadaş olduklarını görüyoruz. yani burda insan şüpeleniyor gerçekten, kaç yıllık arkadaş olan iki kişi var ortada ve kız bi anda bu bana tecavüz etti diye ortaya çıkıyor. tecavüzcüleri savunacak değilim ama bu bana hiç mantıklı gelmiyor. ilk sayfada bi arkadaş demişti türkiyede sadece kızın sözlerine inanıldığı için çok güme giden olur diye, bu arkadaşa hak veriyorum. bence iki taraf ta istekli bir şekilde birlikte olduktan sonra pişman olup napacağını şaşıran kızlar hemen ilk çare olarak bu bana tecavüz etti demeyi seçiyorlar.

ha bana sorarsan evlilik öncesi ilişkiyi de savuancak değilim, tek söylemek istediğim bu x yıllık erkek arkadaşı kız arkadaşına tecavüz etti haberleri hiç inandırıcı gelmiyo bana

yasaya gelince, gayet doğru bir yasa bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 11 Şubat 2011; 15:33:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

quote:

quote:

Testeron azalınca ne olur sizce? Şunu bir açıklasanıza bana?

Böyle insan haklarına uygunsuz bir uygulama yerine, çok daha uzun süreler hapis cezası daha mantıklıdır bence. Böyle bir uygulama geldikten sonra, cinayet suçlularının idam edilmemesi, hırsızlık suçlularının ellerinin kesilmesi gibi uygulamaların gelmemesi için herhangi bir sebep kalmaz.

Cevabını bir önceki mesaja yazdım. Ayrıca Abd'deki bu tür programların içerisinde de testeron azaltıcı tedavilerde var.

İnsan haklarına uygunsuz olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki haberlerdeki bilgi doğruysa bu Avrupa Birliği ülkesinde de uygulanıyor.

Bu arada değişiklikte bir hapis cezasını artırımı söz konusu...

Buradaki amaç masum insanları ve bu kişileri suçtan korumak. Bence iyi bir yasa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

İşlediği tecavüz suçundan dolayı erkekliği belirli bir süreliğine bile olsa elinden alınan bir erkek bunu gururuna yediremediği için daha büyük suçlar işlemeye kalkmaz mı? Sizce bu durumdan sonra aralarından sadece kadınları öldüren bir seri katil çıkmaz mı? Ormanlarda, tenha yerlerde kafası ezilerek öldürülmüş kadın ve çocuk sayısı artmaz mı?

Arkadaş çok doğru yazmış. Bir erkeğe böyle bir ceza verirseniz, ceza almasını sağlayan kadından tutunda hakime kadar o kişilerin 7 sülalesinin başına bela olur. Ya idam edeceksin, ya da uzun süreler hapis cezasına çarptıracaksın. Hapisteyken millete tecavüz edecek hali yok.

Üstelik tecavüzden hapse girmek nasıl bir duygudur bir düşünün bakalım. O kişiye hapiste insanlar nasıl bir gözle bakar!

Ayrıca her konuda ABD ile Türkiye'yi kıyaslamaktan vazgeçin. Orda bu ceza varsa orada idamda var.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.