Şimdi Ara

Tecavüzcülere ilaçla hadım yasası TBMM'de (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
5.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Furkan*

quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

genel evler bedava olsun.herkesin haftada 1 gitme hakkı olsun.bak bakalım tecavüz diye bişey kalıcak mı

Oldu , genelevdeki kadınlarda devlette kadrolu olarak çalışır

Kpss filan
  • Gayet yerinde ve güzel bir yasa. Kesinlikle çıkarılması gerekli. Destekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: son123

Arkadaşlar Türkiyede yaşıyorsunuz burada şeriat yok.Cumhurriyet var.

olay senin veya sevdigin insanlarin basina gelirse yine dermisin cumhuriyet demokrasi gibi laflari ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

quote:

Orijinalden alıntı: son123

Arkadaşlar Türkiyede yaşıyorsunuz burada şeriat yok.Cumhurriyet var.

olay senin veya sevdigin insanlarin basina gelirse yine dermisin cumhuriyet demokrasi gibi laflari ?

hakikaten şu arkadaşa bir tecavüz etseler acaba ne derdi

bence keşke şeriat olsaydıda bu adam idam edilseydi derdi
  • Hadim kisirlastirma oluyor herhalde, bence asiri ilkel bir tasari boyle bir sey olmamali kesinlikle adam suc islemisse hapis yatar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

arkadaş kökünden kesersen sağlık sorunları çıkar

biraz mantıklı düşünün

idam deseniz olabilir belki tartışılabilir yani

ayrıca hadım gayet yeterli olacaktır bence

Gerçekten süper bir yasa
  • kokten kessinler her seye mustehaktir onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

ya arkadaşım hasta mısınız siz?belki adam alkol alacak ve istemeden tecavüz edecek sizde adamın üreme hakkını elinden alacaksınız.hapis denen bir şey var.hapise atsın

Kaç kere sarhoş aldım, aklımdan bir kere bir kıza tecavüz etmek geçmedi, alkollü olması özür olamaz..

Not: bazen kız istiyerek ilişkiye giriyor sonra pişman olunca tecavüz diyor, böyle bir durumda bende karşıyım, ama ortada rıza yoksa, dayak ve zorlama varsa bu tecavüzdür....
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

buna bile kılıf bulmaya çalışanlar var. lan biri size tecavüz etse, aman kardeşim olur arada cumhuriyet burası mı diyeceksiniz bu adamların bu duruma gelemsi devletin suçu diyen bile var napacak lan devlet eskort mu tahsis edecek?

ALLAHDA SENİ GÜLDÜRSÜN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

ya arkadaşım hasta mısınız siz?belki adam alkol alacak ve istemeden tecavüz edecek sizde adamın üreme hakkını elinden alacaksınız.hapis denen bir şey var.hapise atsın

Adam gibi içsin oda. Sapıtıcak derecede içiyorsa müstehaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

aha şeriat kanunları yavas yavas geliyo sıkı durun ..

Her şeyi şeriata bağlıyorsunuz ya anlam veremiyorum. Senin bir yakının tanıdığın birinin başına gelse o ne güzel mi diceksin. Tecavüz tamamen sapkınlıktır. Bunun bi açıklaması olamaz. Cezasıda budur. Ayrıca medeni dediğin avrupalı ve amerikalılar ilaçla idam ediyorlar insanları burda olunca yok yobazlık yok idam kalksın. vs vs vs
  • çok vahşice bir olay. at hapse ömür boyu sürünsün. doğuştan gelen bir özelliği elinden almak çok barbarca bişey. ha gözünü çıkarmışsın, ha dilini keşmişsin hiç bir fark yok. onun yerine ağırlaştırılmış hapis ver.

zaten tecavüz olaylarının geneli cinsel eğitim eksikliğinden kaynaklanıyor. okullarda adam akıllı eğitim verilse çocuklar nasıl davranması gerektiğini öğrenecek. mahalle arasında şuna buna kaymak, ona çakmak gibi muhabbetler yüzünden oluyor bu olaylar. insan bu sonuçta merak denilen bişey var. su yolunu bulur her türlü. önlemi baştan bilinçlendirerek alacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 10 Şubat 2011; 9:54:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

çok vahşice bir olay. at hapse ömür boyu sürünsün. doğuştan gelen bir özelliği elinden almak çok barbarca bişey. ha gözünü çıkarmışsın, ha dilini keşmişsin hiç bir fark yok. onun yerine ağırlaştırılmış hapis ver.

zaten tecavüz olaylarının geneli cinsel eğitim eksikliğinden kaynaklanıyor. okullarda adam akıllı eğitim verilse çocuklar nasıl davranması gerektiğini öğrenecek. mahalle arasında şuna buna kaymak, ona çakmak gibi muhabbetler yüzünden oluyor bu olaylar. insan bu sonuçta merak denilen bişey var. su yolunu bulur her türlü. önlemi baştan bilinçlendirerek alacaksın.

Haberi okumadın değil mi? [sm=icon_smile.gif]
  • bazıları hala kız iftira atarsa diyo ya

ya tecavüzün bi sürü kanıtı var,kadının elbisesinde sperm,vajinada zorlama,darp...hem tecavüze uğrayan bi kadının psikolojisini hakim vs.. çok iyi bilir,yalan söyleyip söylemediği anlar..

bu arada bu olay dünya'nın en gelişmiş ülkesi,özgürlükler ülkesi ABD'de var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

çok vahşice bir olay. at hapse ömür boyu sürünsün. doğuştan gelen bir özelliği elinden almak çok barbarca bişey. ha gözünü çıkarmışsın, ha dilini keşmişsin hiç bir fark yok. onun yerine ağırlaştırılmış hapis ver.

tecavüz sapıklıla alakalı birşey.dünyanın cinselliği en rahat yaşayan ülkesi amerikadır belki ama dünyada en fazla orada tacavüz vakaları yaşanıyor yanılmıyorsam.ee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhgon

quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

aha şeriat kanunları yavas yavas geliyo sıkı durun ..

Her şeyi şeriata bağlıyorsunuz ya anlam veremiyorum. Senin bir yakının tanıdığın birinin başına gelse o ne güzel mi diceksin. Tecavüz tamamen sapkınlıktır. Bunun bi açıklaması olamaz. Cezasıda budur. Ayrıca medeni dediğin avrupalı ve amerikalılar ilaçla idam ediyorlar insanları burda olunca yok yobazlık yok idam kalksın. vs vs vs

Çok doğru demişsin abd ve avrupa yapınca demokrasi oluyor. Biz yapınca yobazlık oluyor. İdamda acilen gelmeli çok geç kalınmış yasalar bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Bugün 15 yaşında bir kız sizin için bu bana tecavüz etti dese içeri atılırsınız masum olduğunu kanıtlayana kadar adın çıkar zaten bitersin.
    Kadın isteyerek senle birlikte olsa sonra tecavüz etti dese yine işin zor.Kadının eline böyle bir silah vermişken bir de bu yasa ne oluyor?
    Gerçekten tecavüze uğrayan kaç kişi var?Çoğu zaten şikayetçi olamaz.Dişi kuyruk sallamadan erkek peşinden gitmez.Hep kadınlar masum olarak gösteriliyor ama çoğunun aklında bin tane tilki dolaşıyor.Gerçekten mağdur olan sayısı çok az.

Böyle hassas bir konu hakkında nasıl böyle saçma sapan konuşabiliyorsunuz merak ettim. Açın da bakın istatistiklere, kadınların başına gelenlere... Az bile bunlar, bahsi geçen konu bir ''insanlık suçu'', bilmem farkında mısınız? Yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 10 Şubat 2011; 11:40:51 >
  • tecavüzcü tecavüz ettiği kişinin tüm hayatını elinden alıyor, buna ne diyeceksiniz? troller basmış konuyu resmen yok insanlık suçu, yok barbarlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

tecavüzcü tecavüz ettiği kişinin tüm hayatını elinden alıyor, buna ne diyeceksiniz? troller basmış konuyu resmen yok insanlık suçu, yok barbarlık...

Aynen
  • bütün mesajları okudum bazıları gerçekten çok komik arkadaşlar buradan şeriatın geleceğini nereden çıkardınız bu kadar kolay mı gelmesi sizce?ülke olarak modernliği yanlış algılamışız gerçekten doğru söylüyorlarmış yani birisi sizin annenize, kız kardeşinize ya da sevgilinize tecavüz etti ne yaparsınız?bu şeriat geldi diyenler, insan insandır diyenler o zaman ses çıkarmayacaklar bu duruma, tabii bizde caddelerde sevişmek ya da tecavüzcülere gereken yapılmaması modernlik oluyor doğru boşuna konuşuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.