Şimdi Ara

TECHNİCS SA-AX7 SU-A900 VE SL-PS770

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TECHNICS SA-AX7 veya TECHNICS SU-A900 MKII ve TECHNICS SL-PS7 cd player arıyorum.
    Yalnız cihazların temizliği çok önemli mümkünse kutusunda olanlar, kutusunda olmasada kutusundan çıkmışçasına temiz kullanılmışlar tercihimdir.
    Bunları niye yazıyorum, maalesef temizlik kavramı görecelik arz ediyor. kimine göre kılcal çizikler olan hatta kendilerince önemsiz yerlerinde derin çizikler olan cihazlar çok temiz, hatasız, 10 üzerinden 10 diye lanse ediliyor. böyle tiplerden gerçekten bıktım arkadaşlar. Benim 89 model akaı cd playerimin ekranında hala şeffaf naylonu duruyor.. herhalde anlatabilmişimdir tam olarak ne istediğimi, (her cihazın ekranında naylonu olmaz tabii bu sadece bir örnekti) Kısacası elinde bu cihazlardan olan, anlatmaya çalıştığım kadar temiz olduğuna inanan arkadaşlar varsa irtibata geçelim, ciddi alıcıyım. syg.
    NOT: SU-A 900 MKII vumetreli anfilerden değildir, bazı arkadaşlar vumetreli 900 modeliyle karıştırıyorlar, vumetreli modellerden sadece 1010 serisiyle ilgilenebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.